Aranylabda
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
Re: Aranylabda
Neztem psg meccset, es bappehype van, kommentatoroknal is, mediaban is, megy a twitterre mar a meccs kozben egy egy megmozdulasa, szoval megkaphatja a psgbol is.
Aztan az arab lerak par nokiasdobozt a szegeny ujsagiroknak, maris tudjak kire kell szavazni, azert nagy dolog lenne parizsban egy francia aranylabda francia vebegyozelem utan.
Aztan az arab lerak par nokiasdobozt a szegeny ujsagiroknak, maris tudjak kire kell szavazni, azert nagy dolog lenne parizsban egy francia aranylabda francia vebegyozelem utan.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Áthozom ide.
PSG, francia bajnokság, hype hiánya.
A PSG-t szerintem mindenki utálja, aki nem kap utalást. A francia bajnokság komolytalan, a hypevonat még nem indult be, hiába vettél rá jegyet. Övé a jövő, de ahhoz mennie kell a PSGből. Szerintem.
A top3. Varane, Modric és Cé kellene, hogy legyen, szerintem. Elfogultsággal fűszerezve persze.
Messi és Griezmann miatt meg már sírnak a klubjaik, posztolgatnak közösségi oldalakra, szóval elindult a lobbi, akármelyik becsúszhat oda.
Összességében nézve.
Modric fix induló. A másik két helyre meg az fog befutni, aki a legkomolyabb BL őszt hozza. Megmondom, hogy még Cé is kieshet, főleg, amennyire betalálja mindenki az eligazolása óta. CR, Messi, Griezmann, Salah, Varane és Mbappé is ott lehetnek. Ramost nem látom a háromban.
Mondok ellenérveket Mbappé mellett.H.E.H.E. írta:Osz alapjan karim is minimum top 5.
PSG, francia bajnokság, hype hiánya.
A PSG-t szerintem mindenki utálja, aki nem kap utalást. A francia bajnokság komolytalan, a hypevonat még nem indult be, hiába vettél rá jegyet. Övé a jövő, de ahhoz mennie kell a PSGből. Szerintem.
A top3. Varane, Modric és Cé kellene, hogy legyen, szerintem. Elfogultsággal fűszerezve persze.
Messi és Griezmann miatt meg már sírnak a klubjaik, posztolgatnak közösségi oldalakra, szóval elindult a lobbi, akármelyik becsúszhat oda.
Összességében nézve.
Modric fix induló. A másik két helyre meg az fog befutni, aki a legkomolyabb BL őszt hozza. Megmondom, hogy még Cé is kieshet, főleg, amennyire betalálja mindenki az eligazolása óta. CR, Messi, Griezmann, Salah, Varane és Mbappé is ott lehetnek. Ramost nem látom a háromban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Most elhozza Modric, na de utána? CR-ben szerintem már nincs benne újabb annyira kiemelkedő év. Messiben még lehet, de már mindenki az új érát várja. MBappe és Neymar esélyes lehetne, ha ott hagynák a psg-t, esetleg tényleg az ő góljaikkal nyernének bl-t. Más ki? Nálunk nincs egy kiemelkedő egyén, de szerintem eleve kell majd egy bl győzelem vagy minimum döntőahhoz, hogy utána valaki elvigye.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Jöhet az aranybogyó is Lukitának

- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Oroszoktól is borítékolható volt a két CR szavazat Irina miattKAG írta:és volt még bőven hasonló

Merci Zizou!
Modric, Varane, Cristiano nálam.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
h3x0r írta:milyen komoly ez a dij, hogy neten is lehet szavazni..The nominees for the Best FIFA Men's Player 2018.
Pont annyira, mint a FIfa aranylabda volt.
Algír szövkap rendre Benzemát jelölte elsőnek, amíg futott az a valami...

ZIDANE
- h3x0r
milyen komoly ez a dij, hogy neten is lehet szavazni..The nominees for the Best FIFA Men's Player 2018.
- H.E.H.E.
A tavasz nem a szezon resze, a negyzet meg nem teglalap.
Ja varj
Ja varj
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan

patotomadrid2019jan
- H.E.H.E.
Biztos azert mert nem tud focizni es nem azert mert februar ota jatszott 5 meccset
patotomadrid2019jan

patotomadrid2019jan
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Neymar OUT.The nominees for the Best FIFA Men's Player 2018.
Cristiano Ronaldo
Kevin De Bruyne
Antoine Griezmann
Eden Hazard
Harry Kane
Kylian Mbappe
Lionel Messi
Luka Modric
Mohamed Salah
Raphael Varane

Korrekt nevsor szerintem.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- h3x0r
Es Griezmann?Realista24 írta:Bookies favorites for the 2018 Ballon d'Or - Ronaldo at 1/4, Modric at 4/1, Mbappe at 10/1, and Messi at 12/1.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Bookies favorites for the 2018 Ballon d'Or - Ronaldo at 1/4, Modric at 4/1, Mbappe at 10/1, and Messi at 12/1.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Mivel a lasztit még a Klub VB előtt odaadták, így én simán ideszámolnám Modricnak azt is, igaz nem egy nagy nívójú kupa, de akkoris győztes + ami lényegesebb, hogy torna MVP volt ott is, aztán a BL győzelem mellett pedig Champions League Team Of The Year tag is lett, a VB-t meg tudjuk.
Nyilván gólokban és egyéb támadókat favorizáló számokban nemtud versenyezni a csatárokkal, de a teljesítménye egyértelműen top és megérdemelné.
Szeretném, ha megnyerné, de ismerve a valóságot CR és Messi idén még kirobbanthatatlan lesz a top3-ból, elmehetnének egész őszre a Bahamákra, akkoris ott lennének...
Gyakorlatilag a harmadik tagot kell találgatni ki lesz és sajnos Griezmann és Mbappé igenis esélyes, Varane nincs azon a marketing levelen, hiába tudjuk és látjuk, hogy mekkora tanár. Az meg, hogy vesztes csapatból odaérjen valaki, Sneijder óta tudjuk, hogy mennyi az esélye... Az elmúlt 20 évben Ronaldo, Kahn és Henry voltak azok, akik VB évben a vesztes csapatból oda tudtak érni az Aranylabdáért folyó versenyben, de nekik is be kellett érniük a 3. hellyel, aztán a CR/Messi korszaktól kezdve VB évben csak VB győztes játékos fért be melléjük. Ennek alapján egy CR-Messi-Griez/Mbappé hármas jósolható, nem feltétlenül ebben a sorrendben.
Szívem szerint amúgy egy Modric-CR-Varane-t adnék én is.
Nyilván gólokban és egyéb támadókat favorizáló számokban nemtud versenyezni a csatárokkal, de a teljesítménye egyértelműen top és megérdemelné.
Szeretném, ha megnyerné, de ismerve a valóságot CR és Messi idén még kirobbanthatatlan lesz a top3-ból, elmehetnének egész őszre a Bahamákra, akkoris ott lennének...
Gyakorlatilag a harmadik tagot kell találgatni ki lesz és sajnos Griezmann és Mbappé igenis esélyes, Varane nincs azon a marketing levelen, hiába tudjuk és látjuk, hogy mekkora tanár. Az meg, hogy vesztes csapatból odaérjen valaki, Sneijder óta tudjuk, hogy mennyi az esélye... Az elmúlt 20 évben Ronaldo, Kahn és Henry voltak azok, akik VB évben a vesztes csapatból oda tudtak érni az Aranylabdáért folyó versenyben, de nekik is be kellett érniük a 3. hellyel, aztán a CR/Messi korszaktól kezdve VB évben csak VB győztes játékos fért be melléjük. Ennek alapján egy CR-Messi-Griez/Mbappé hármas jósolható, nem feltétlenül ebben a sorrendben.
Szívem szerint amúgy egy Modric-CR-Varane-t adnék én is.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerintem 2 dolog van, ami miatt nem kapja meg Modric. Nagyon keves golt lo es a marketingje messze van Ronaldo es Messietol. Meg ha most meg is kapta a VB legjobbja cimet. Amig 40-50 golokat termel Ce es Messi es melle megnyernek fontos cimet/cimeket, addig ok kapjak. Max azert tudom elkepzelni, hogy odaadjak masnak, hogy ne elozze be Ronaldo Messit, de akkor is egy tamadot tolnak oda, aki valoszinuleg Griezmann lenne

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Grirzmann nem lesz ott a top 3 ban sem. Az hogy az atma mit ert el azt felejtsuk is el, kesz vicc. Ha francia akkor Varane, MBappe es Kante is tobbet tett a vb n. Ebbol Varane bl t nyert. Ottvan akkor a megint rekordokat dontogeto CR, es a szinten bl t nyert vb legjobbja Modric. Top3 a vb utan kb vitathatatlanul (egy nornalis vilagban) Modric, CR, Varane. Az meg majd h CR osszel mit csinal az olasz bajnoksagban annyira nem lehet mervado, nelkule is juve foleny volt
Full vicc az egész Griezmann sztori, gyakorlatilag a csapat két leggyengébb pontja ő volt meg Giroud. Ha nem ilyen emberekre alapoz Desampsz, akkor nem egy ilyen semmilyen célfutball lett volna a játékuk, amihez erősen kellett egy 19 éves sztárgyerek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K