Ez a kép is azt bizonyítja, hogy Karim volt akkor a legjobb igazolásunk

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2018. július 24., kedd 12:08
Ez a kép is azt bizonyítja, hogy Karim volt akkor a legjobb igazolásunk
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 24., kedd 11:53
A hegylakó.
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. július 24., kedd 11:43
Most is ilyen kep kene, ahol Bappe, Hazard, Vini, Odri van, a hatterben meg szallna fel Bale gepe London fele.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. július 24., kedd 11:07
Kákáról mindig megfeledkezek,hogy játszott nálunk
HozzászólásSzerző: Mickey » 2018. július 24., kedd 10:09
oke.ericco írta:A spanyol AS szerint Abramovich szamara kulcsfontossagu lesz a mostani ideny, igy azt is bevallalja, hogy Courtois jovore ingyen igazol el. Foleg ugy, hogy a piacon nem latnak megfelelo helyettest egyelore.
Szerintem az europai klubok besokalltak a BL cimeinktol, es osszeeskudtek, hogy meg penzveszteseg aran sem erositenek minket tovabb
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2018. július 24., kedd 9:58
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2018. július 24., kedd 9:45
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. július 24., kedd 9:39
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. július 24., kedd 9:39
Kell nekik a zseton, mert a Chelsea mar elhagyta a feneketlen penztarca modot. Ezert kulcsfontossagu nekik iden a BL-be kerules. Ha veszitenek is par tizmilliot Hazardon es Courtoison, akkor is megeri nekik. Raadasul van egy egesz szezonuk a hosszabbitasrol gyozkodni oket.Kerlon írta:Mondjuk meg is értem. 35 millió nem túl sok érte, ennyiért lehet nem is talál normális pótlást idén. Plusz a Chelseanek nem is igazán kell a zseton.
Profi futballistarol beszelunk, akinek fontos a kerrierje, igy nem lenne gond a teljesitmenyevel.BBeno írta:és inkább tartsanak meg egy olyan kapust aki már rég jönne haza a családjához és arra vár hogy elengedjék?
majd közlik vele hogy jövőre ingyen mehetsz. na ő onnantól vágná a centit hogy mikor léphet már le.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. július 24., kedd 9:30
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 24., kedd 9:26
Mondjuk meg is értem. 35 millió nem túl sok érte, ennyiért lehet nem is talál normális pótlást idén. Plusz a Chelseanek nem is igazán kell a zseton.ericco írta:A spanyol AS szerint Abramovich szamara kulcsfontossagu lesz a mostani ideny, igy azt is bevallalja, hogy Courtois jovore ingyen igazol el. Foleg ugy, hogy a piacon nem latnak megfelelo helyettest egyelore.
Szerintem az europai klubok besokalltak a BL cimeinktol, es osszeeskudtek, hogy meg penzveszteseg aran sem erositenek minket tovabb
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. július 24., kedd 9:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 24., kedd 9:03
Lunin was quizzed about his role in the team given Keylor Navas' position as custodian and the possible arrival of Thibaut Courtois."They are two very strong goalkeepers and right now Keylor is in the team, and I am happy to be able to train at his side," he said.RealAsensio írta:Persze csak ha tokeletes a forditas es valoban igy hangzott el.Realista24 írta:Más számára nem érdekes, hogy Navast és Courtoist említette Lunin a bemutatkozásán?
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. július 24., kedd 8:58
Persze csak ha tokeletes a forditas es valoban igy hangzott el.Realista24 írta:Más számára nem érdekes, hogy Navast és Courtoist említette Lunin a bemutatkozásán?
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. július 24., kedd 8:41
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. július 24., kedd 8:39
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 24., kedd 8:36
Szerintem Martialt behúzzák mindenképpen.BBeno írta:most hogy willianről úgynézki leszállt a barca nagyobb esélyt látok arra hogy jön hazard. két szélsőt nehezen pótolt volna a chelsea 2 hét alatt. szerintem.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. július 24., kedd 8:35
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. július 24., kedd 8:33
Realista24 írta:Más számára nem érdekes, hogy Navast és Courtoist említette Lunin a bemutatkozásán?
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem