Persze, de mostanában rájár a rúd és sokat sérült.NathanBarley írta:Kérdezném, hogy látta valaki idén Gündögant? Tartja a tavalyi szintet?
Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nemtudom, most vagy en vagyok eltevedve vagy mások itt ... de szerintem, Illarramendit azért vettuk meg, mert a jovo nagy reménysége, spanyol, és hogy elhappoljuk a Barca elol még idén (szerintem Isco-val is hasonlo a helyzet). Na de amire ki akarok lyukadni az az, hogy szerintem Illarramendit Modric alternatívájának vettuk meg ... Illarra kevés egy utkozo VKP szerepkorre, az eloszezonban is Modriccal váltották egymást, múltkor sem muzsikált jól a KP-s védekezés, amikor o volt az utkozo szerepkorben. Szerintem Alonsoval már egyáltalán nem számol a vezetoseg, Modric és Illarra van erre az iranyito VKP-s szerepkorre. Gondolom úgy képzelik ezt el, hogy Modric az elsoszamu, a konnyebb meccseken pihentetik, akkor kap lehetoseget Illarra (fokozatos beépítés; Modric váltja egy 60 perc után, h azért o is jatsszon), nehezebb meccseken meg Modriccal számolnak kezdokent. Lényege az egésznek szerintem az, hogy azért modric már 28 éves ... én nem azt mondom hogy oreg, de kb. most van karrierje csúcsán, még max. 2 évig lesz képes ilyen szinten futballozni (feltéve ha nem sérul le), azután már kopni fog a sebessége, sérulékenyebb lesz, meg miegyebek. Szerintem ok ketten Modriccal nem nagyon férnek meg egymás mellett, mindkét játekos feladata hogy fazont szabjon a játékunknak, ok diktálják a ritmust és a tempot. Ez olyasmi, mint amikor Ozil és Isco is pályán volt, kb. felesleges volt egyszerre oket játszatni, még ha elméletben jol is festett. Ezért szerintem felesleges Gundogan leigazolása, nekunk itt van a spanyol Gundogan, Illarra személyében ... egy Pogba / Vidal féle utkozo VKP kell, aki leveszi a terhet erreol az iranyito VKP-rol, akinek szintén feladata lesz a vedekezés, de nem olyan szinten, mint az utkozonek. Az utkozonek is azonban nemelég h utkozni tudjon (pl. Khedira
), hanem legyen meg benne a kreativitás és technikai képzettség (pl. a fent említett Pogba/Vidal).
Ez csak az én véleményem, nem muszáj vele egyetérteni.
Ez csak az én véleményem, nem muszáj vele egyetérteni.
-
NathanBarley
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso
- Kedvenc csapatod: RMCF
Kérdezném, hogy látta valaki idén Gündögant? Tartja a tavalyi szintet?
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
Biztos vagy te ebben?h3x0r írta:ahol megkapna Xavi kezdo helyet
na de ez másik topik
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
-->akkor minek ide Gundogan?
Valahogy így; ezzel már majdnem teljesen elégedett lennék én is!Xabi 90% távozni fog, Khedira meg remélhetőleg.
A Modric, Illarra, Gündogan, Casemiro négyes tökéletes lenne. Bőven lehetne variálni. Így Isco kiesésénél is nyugodt szívvel mehetne feljebb Modric.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- h3x0r
Ja, hogy egy ujsagiro talalta ki, miutan mar mindenki unta a Bale sagat?Mike írta:annyit ajánlottak érte idén, ismeretlen tettesek.h3x0r írta: kerult 4x millaba? (Khedira 12 millio volt..)
De amugy az MU tenyleg tett egy ajanlatot Khediraert az atigazolasi szezon utolso napjan. Hulyek lettunk volna eladni ugy, hogy Xabi es Illarra is serult..
Nem vagyok benne biztos, hogy ha Gundogan kapna egy ajanlatot tolunk es a barcatol is (ahol megkapna Xavi kezdo helyet), akkor minket valasztana.. Arrol nem is beszelve, hogy juniusig meg rengeteg ido van, barmi megtortenhet.Mike írta:Xabi 90% távozni fog, Khedira meg remélhetőleg.El Unico írta:akkor minek ide Gundogan?
A Modric, Illarra, Gündogan, Casemiro négyes tökéletes lenne. Bőven lehetne variálni. Így Isco kiesésénél is nyugodt szívvel mehetne feljebb Modric.
- Mike
Xabi 90% távozni fog, Khedira meg remélhetőleg.El Unico írta:akkor minek ide Gundogan?
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ha szerinted Illarramendi lesz az alapja a jatekunknak,akkor minek ide Gundogan? Gondolom nem akarod padra vagni Modricot vagy Iscot,akkor kerdezem en,kinek a helyere gondoltad Gundogant? A kozeppalyank igy jo ahogy van,nekem meg Khediraval sincs bajom mostanaban,sokat melozik,a tamadasepiteshez egyaltalan nem ert,ez teny,de a vedekezese egesz jo,de Ti abba kottok bele hogy a golpassza is mero veletlen volt,igazabol Ramosnak szanta csukott szemmel... vicc. Idaig azert ne sullyedjunk mar le hogy a golpasszaba kottok bele...Illarra lehet az alapja annak hogy ne csak eszetlen vagdalkozás legyen, hanem okos labdajáratás. Jövőre Khedira out, Gündogan in, és akkor nagyon fasza kp-nk lesz
Modric,Isco,Casemiro,Khedira,Di Maria,Bale,Jese,es Illarramendi,plusz Xabi...ok vannak KP-ra,jo ez igy.
- Mike
annyit ajánlottak érte idén, ismeretlen tettesek.h3x0r írta: kerult 4x millaba? (Khedira 12 millio volt..)
- h3x0r
Khedira egy klasszis, o nem kell felnezzen, erzi hogy ki merre vanzalkrisz írta:Az a gólpassz is tegnap... még csak meg sem próbált felnézni vagy jó helyre passzolni, ahogy jött belerúgott egyet, aztán meg ünnepelteti magát, mintha így akarta volna. És elhiszi magáról, hogy sztár..
zalkrisz írta: Ha belegondolok, hogy abból a 4x millából vehettünk volna helyette egy Suárezt majdnem......................
Ki kerult 4x millaba? (Khedira 12 millio volt..)
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Abból a kameranézetből mi nem is láthattuk mennyire állt kinn a kapus. Amúgy nem tudom mit kell ezen nyavalyogni, nemhogy örülnénk, hogy van egy olyan játékos aki technikás, érzi a játékot és emellett magabiztosan, felszabadultan játszik.. Tudjuk milyen az, ha valakinek megvannak a képességei, de görcsös...miVida írta:(amúgy sztem minden a félpályás ellövéssel kezdődött nálam, mert azt én nagyon is túlzásnak gondoltam...)
Amúgy azthiszem tavaly Khedira is megpróbált egy ilyet, de az meg már a másik véglet, mikor valaki azt hiszi magáról, hogy tud, aztán mégse....
Ha belegondolok, hogy abból a 4x millából vehettünk volna helyette egy Suárezt majdnem......................
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ha a Barcánál az, akkor nálunk is.pavel írta:Nem kötözködés, de Arbeloa nem annyira saját nevelés....
Komolyra fordítva a szót, 2002-2006 között volt az utánpótlásunkban (Wiki szerint). UEFA szabály szerint 21 éves koráig kell minimum 3 évet eltöltenie az adott klubnál. Ez megvolt. Így saját nevelés.
- Mike
Illarra lehet az alapja annak hogy ne csak eszetlen vagdalkozás legyen, hanem okos labdajáratás.
Jövőre Khedira out, Gündogan in, és akkor nagyon fasza kp-nk lesz
Jövőre Khedira out, Gündogan in, és akkor nagyon fasza kp-nk lesz
-
Géci
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Tegnapi meccsen már szinte meg se lepett, hogy szinte a kezdő sípszó után kapunk valami hihetetlen nagy potyát...
Ettől független tudtam, hogy simán behúzzuk, és ez így is lett. Nagyon meglepődtem a 81%-os labdabirtoklásnál, mert ez eddig nem volt megszokott, és én ezt a kp stabilitására fogom. Összességében örömmel látom, hogy Carló szépen rotál, és a játékosoknak nem tesz rosszat az, ha nem minden meccsen ugyan azok a játékosok játszanak. Meggyőződésem, hogy az Elche ellen is lesznek újítások. Legyen az akár Casemiro vagy Jesé kezdetése, de Moratán sem lepődnék meg. Aztán az AtMa ellen pukkantunk 1 bika kezdőt
.
A meccsről kiemelném mindenképpen Iscot,Carvajalt és Illarrát akik fantasztikusan játszanak, de tegnap Arbeloa is nagyon jó meccset hozott le, mint ahogy DM is, aki védekezésben is nagyon hasznos. Khedira még annyira rossz sem volt, de ahhoz képest, hogy mekkora istennek érzi magát, Illarra kilómétereket ver rá tudásban. Meggyőződésem, hogy 1 max 2 év és büntetni fog a Modric-Illarra-Isco kp
. Benziben kicsit csalódtam, mert, ha olyan napja van mint a Galata ellen akkor tegnap is röhögve rúg 2 gólt. Egyszerűen fejben nem volt a pályán sajnos...
Biztos gyúr a hétvégi derbire
Ettől független tudtam, hogy simán behúzzuk, és ez így is lett. Nagyon meglepődtem a 81%-os labdabirtoklásnál, mert ez eddig nem volt megszokott, és én ezt a kp stabilitására fogom. Összességében örömmel látom, hogy Carló szépen rotál, és a játékosoknak nem tesz rosszat az, ha nem minden meccsen ugyan azok a játékosok játszanak. Meggyőződésem, hogy az Elche ellen is lesznek újítások. Legyen az akár Casemiro vagy Jesé kezdetése, de Moratán sem lepődnék meg. Aztán az AtMa ellen pukkantunk 1 bika kezdőt
A meccsről kiemelném mindenképpen Iscot,Carvajalt és Illarrát akik fantasztikusan játszanak, de tegnap Arbeloa is nagyon jó meccset hozott le, mint ahogy DM is, aki védekezésben is nagyon hasznos. Khedira még annyira rossz sem volt, de ahhoz képest, hogy mekkora istennek érzi magát, Illarra kilómétereket ver rá tudásban. Meggyőződésem, hogy 1 max 2 év és büntetni fog a Modric-Illarra-Isco kp
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
Nem kötözködés, de Arbeloa nem annyira saját nevelés....
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Csak kicsit árnyalja a képet,hogy ha van Marcelo,Varane,akkor Arbe meg Nacho a padon kezd,Jesé is kapott úgy kb 10 percet,Morata meg...Basszus jó volt látni a meccs végén a csapatban a 6 saját nevelésű játékost ( Diego Lopez, Carvajal, Nacho, Arbeloa, Jesé, Morata). Alig várom már a kupameccset amikor majd Jesé és Morata kezdenek majd. Am tegnap Nacho is jó volt!
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
én arra gondoltam, h azonnal vissza Benzinek, de abban van vmi, h Ronaldo azt nem hagyta volna annyibanh3x0r írta:- masodik:mire hozza kerult a labda, Ronaldo lesen volt, ha azonnal rugja Benzemanak, akkor a portugal valoszinuleg bele er. Ha az atvetel utan rugja Benzemanak, akkor meg mar mindket jatekos lesen van. Max DM-nek adhatta volna, de 3-4 getafe jatekos volt korulotte. Jol dontott, hogy ellotte.miVida írta: 1:27:30 után - félpálya
1:29:50 - Ronaldonak vagy Benzemanak kellett volna...sztem (Ronaldo megteheti, hogy nem passzol)
1:32:00 - mit akart? vagy itt is jól tette, hogy nem passzol?
(amúgy sztem minden a félpályás ellövéssel kezdődött nálam, mert azt én nagyon is túlzásnak gondoltam...)
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Ne keresd a kákán a csomót. Egyszerűen nincs olyan, hogy mindenki jó döntést hozzon. Lehet legközelebb meg azt mondod, hogy miért nem próbálta meg egyedül... Amúgy meg DM minden 3. labdát elad, de még is jó mostanában. Lehet ő egy sorral hátrébb sokkal hasznosabb, mint elől.miVida írta:ok. Egyrészt. Ha annyira mindegy, h mit írok, akkor miért téma?Másrészt én nem szándékoztam Iscora rászállni, és fikázni csak azért, hogy majd én megmondom a tutit, vagy azért mert utálom. Isco az egyik a top10ben a kedvenceim között, és nagyon tetszett a gólja, az a továbbtett labda Ronaldonak. Viszont a gólja után nem passzolt annyit... ok, lehet felbátorodásnak nevezni, vagy aminek akarjátok, de én nem csak leültem a gép mellé, aztán rámutattam találomra valakire a squadból, akit lehetne oltani, hanem meccs közben is volt 2 önző megmozdulása (mondjuk az a félpályás gól, nekem mondhattok akármit, az nagyon sz-r próbálkozás volt és felettébb nagyképű... mégha nem is ez jellemző rá általában) és ezután tovább figyeltem és hát, mondom, van mit finomítani a gyereken, és tudom, hogy csak jobb lesz
![]()
amúgyvisszanézve a meccset:
http://www.youtube.com/watch?v=_RYmW_Od_bY
igazából nem is találtam olyan sok önző jelenetet, csak gondolom a meccs közben, mivel azt figyeltem, azért tűnt soknak a 3:
1:27:30 után - félpálya
1:29:50 - Ronaldonak vagy Benzemanak kellett volna...sztem (Ronaldo megteheti, hogy nem passzol)
hexor adott magyarázatot nekem, (thx), így ezt tudom adni:Isco nem onzo, csak van onbizalma. Nem olyan iranyito, aki szemben az ures kapuval is azt keresi, hogy kinek tudna meg lepasszolni a labdat, hanem egy tamado kozeppalyas, aki ha ott van a 16-oson belul, akkor van mersze elrugni a labdat. Es jelen pillanatban pont ez kell a csapat szamara, egy olyan iranyito, aki goleros, leveszi a terhet Ronaldorol.![]()
ferni pedigna mind1
![]()
annak amúgy örültem, h Pepe betaláltkellett a múltkori Getafe kaland után
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- h3x0r
- masodik:mire hozza kerult a labda, Ronaldo lesen volt, ha azonnal rugja Benzemanak, akkor a portugal valoszinuleg bele er. Ha az atvetel utan rugja Benzemanak, akkor meg mar mindket jatekos lesen van. Max DM-nek adhatta volna, de 3-4 getafe jatekos volt korulotte. Jol dontott, hogy ellotte.miVida írta: 1:27:30 után - félpálya
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
ok. Egyrészt. Ha annyira mindegy, h mit írok, akkor miért téma?
Másrészt én nem szándékoztam Iscora rászállni, és fikázni csak azért, hogy majd én megmondom a tutit, vagy azért mert utálom. Isco az egyik a top10ben a kedvenceim között, és nagyon tetszett a gólja, az a továbbtett labda Ronaldonak. Viszont a gólja után nem passzolt annyit... ok, lehet felbátorodásnak nevezni, vagy aminek akarjátok, de én nem csak leültem a gép mellé, aztán rámutattam találomra valakire a squadból, akit lehetne oltani, hanem meccs közben is volt 2 önző megmozdulása (mondjuk az a félpályás gól, nekem mondhattok akármit, az nagyon sz-r próbálkozás volt és felettébb nagyképű... mégha nem is ez jellemző rá általában) és ezután tovább figyeltem és hát, mondom, van mit finomítani a gyereken, és tudom, hogy csak jobb lesz
amúgy
visszanézve a meccset:
igazából nem is találtam olyan sok önző jelenetet, csak gondolom a meccs közben, mivel azt figyeltem, azért tűnt soknak a 3:
1:29:50 - Ronaldonak vagy Benzemanak kellett volna...sztem (Ronaldo megteheti, hogy nem passzol
)
hexor adott magyarázatot nekem, (thx), így ezt tudom adni:
ferni pedig
na mind1
annak amúgy örültem, h Pepe betalált
kellett a múltkori Getafe kaland után
amúgy
1:29:50 - Ronaldonak vagy Benzemanak kellett volna...sztem (Ronaldo megteheti, hogy nem passzol
hexor adott magyarázatot nekem, (thx), így ezt tudom adni:
Isco nem onzo, csak van onbizalma. Nem olyan iranyito, aki szemben az ures kapuval is azt keresi, hogy kinek tudna meg lepasszolni a labdat, hanem egy tamado kozeppalyas, aki ha ott van a 16-oson belul, akkor van mersze elrugni a labdat. Es jelen pillanatban pont ez kell a csapat szamara, egy olyan iranyito, aki goleros, leveszi a terhet Ronaldorol.
ferni pedig
annak amúgy örültem, h Pepe betalált
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?