Persze csak ha tokeletes a forditas es valoban igy hangzott el.Realista24 írta:Más számára nem érdekes, hogy Navast és Courtoist említette Lunin a bemutatkozásán?

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. július 24., kedd 8:58
Persze csak ha tokeletes a forditas es valoban igy hangzott el.Realista24 írta:Más számára nem érdekes, hogy Navast és Courtoist említette Lunin a bemutatkozásán?
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. július 24., kedd 8:41
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. július 24., kedd 8:39
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 24., kedd 8:36
Szerintem Martialt behúzzák mindenképpen.BBeno írta:most hogy willianről úgynézki leszállt a barca nagyobb esélyt látok arra hogy jön hazard. két szélsőt nehezen pótolt volna a chelsea 2 hét alatt. szerintem.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. július 24., kedd 8:35
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. július 24., kedd 8:33
Realista24 írta:Más számára nem érdekes, hogy Navast és Courtoist említette Lunin a bemutatkozásán?
HozzászólásSzerző: Gaborone1 » 2018. július 24., kedd 8:31
freudi elszólásRealista24 írta:Más számára nem érdekes, hogy Navast és Courtoist említette Lunin a bemutatkozásán?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 24., kedd 8:27
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. július 23., hétfő 21:37
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2018. július 23., hétfő 21:35
azért az USA nagy piac, sztem meg kéne venni, piszok nagy marketing értéke lehet a jövőbenLadislao Suarez írta:Angol hírek szerint Pulisic iránt is érdeklődünk. Ez a srác a jövő egyik nagy sztárja lehet.Bár kevés esélyt látok most rá. Viszont a BVB-vel jó a kapcsolatunk és ez bíztató lehet a későbbiekben.
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2018. július 23., hétfő 21:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 23., hétfő 21:00
Igen. Írtuk is korábban hogy minden nap tanul spanyolul.rashidm írta:Jól láttam, ez a Lunin gyerek spanyolul tolta a bemutatkozást?
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. július 23., hétfő 20:52
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 23., hétfő 20:43
Miért Courtois, Oblak, De Gea hol volt mielőtt berobbant? U19-ben meg b csapatban... Nebasszámáfő.RaúlCF írta:igen benne van de a 2-3 év múlva mi lesz? hol van most az a fiatal kapus aki fiatalon lehetne a Real kezdője. ez benne a lutri. lehet beválik Lunin lehet nem. minden top kapus nagy csapatnál le van kötve ellenben Courtois-nak van most olyan helyzete hogy olcsó és jó korban van. ha 70-80 millió lenne akkor nem kéne és jó a kivárás ellenben ez most egy ziccer helyzet a piacon amit meg lehet lépni. ettől még Navas is maradhat sőt maradnia is kéne és lenne 2 jó kapus és nyugodtság van.Kerlon írta: Navas kapuskorban még fiatal 2-3 éve bőven lehet.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. július 23., hétfő 20:33
igen benne van de a 2-3 év múlva mi lesz? hol van most az a fiatal kapus aki fiatalon lehetne a Real kezdője. ez benne a lutri. lehet beválik Lunin lehet nem. minden top kapus nagy csapatnál le van kötve ellenben Courtois-nak van most olyan helyzete hogy olcsó és jó korban van. ha 70-80 millió lenne akkor nem kéne és jó a kivárás ellenben ez most egy ziccer helyzet a piacon amit meg lehet lépni. ettől még Navas is maradhat sőt maradnia is kéne és lenne 2 jó kapus és nyugodtság van.Kerlon írta: Navas kapuskorban még fiatal 2-3 éve bőven lehet.
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. július 23., hétfő 20:32
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 23., hétfő 20:28
Navas kapuskorban még fiatal 2-3 éve bőven lehet.RaúlCF írta:tegyük fel nem jön be és Navas kiöregszik vagy csak nem tudja hozni a szintet akkor meg ott állunk kapus nélkül és nincs mozdítható top kapus. év közben is azt mondtam hogy nem prioritás Navas cseréje ellenben ha normális áron lehet valakit behúzni akkor meg kell lépni mert nincs választék. most pont Courtois van olyan helyzetben hogy igencsak jutányosan lehet hozni és 6-7 év fixen van benne addig meg beérhet akárki. nyugodtabb a jövő egy Courtois-Navas párossal mint egy Navas-talán beválik Lunin párossal.Kerlon írta:Ezért nem értem amúgy Courtois felmerülését. Navas 2 évre még biztos jó, addig Lunin meg már 21-22 lesz és akár lehetne is tesztelni közben úgy, hogy Navasban még mindig bízhatunk.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. július 23., hétfő 20:17
tegyük fel nem jön be és Navas kiöregszik vagy csak nem tudja hozni a szintet akkor meg ott állunk kapus nélkül és nincs mozdítható top kapus. év közben is azt mondtam hogy nem prioritás Navas cseréje ellenben ha normális áron lehet valakit behúzni akkor meg kell lépni mert nincs választék. most pont Courtois van olyan helyzetben hogy igencsak jutányosan lehet hozni és 6-7 év fixen van benne addig meg beérhet akárki. nyugodtabb a jövő egy Courtois-Navas párossal mint egy Navas-talán beválik Lunin párossal.Kerlon írta:Ezért nem értem amúgy Courtois felmerülését. Navas 2 évre még biztos jó, addig Lunin meg már 21-22 lesz és akár lehetne is tesztelni közben úgy, hogy Navasban még mindig bízhatunk.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 23., hétfő 20:03
Ezért nem értem amúgy Courtois felmerülését. Navas 2 évre még biztos jó, addig Lunin meg már 21-22 lesz és akár lehetne is tesztelni közben úgy, hogy Navasban még mindig bízhatunk.Realista24 írta:Luninról most néztem pár videót, nagy fogásnak tűnik így első eyetest alapján.
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. július 23., hétfő 18:48
Jelenlévő fórumozók: 31 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem