Kabare

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. július 23., hétfő 13:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 23., hétfő 13:35
Mbappé 140+40H.E.H.E. írta:Lassan ugy erzem itt mar mindenki mindenkivel szovetkezik csak hogy ne a real nyerje a beelltRealista24 írta:Dortmund eladja Weigl-t a PSGnek, ha fizetnek érte 50 milliót.![]()
Most epp a psg a soros, remelem meg kantet is elviszik, ugy lesz oket majd megint faszasag jol megbaszni
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. július 23., hétfő 13:31
Lassan ugy erzem itt mar mindenki mindenkivel szovetkezik csak hogy ne a real nyerje a beelltRealista24 írta:Dortmund eladja Weigl-t a PSGnek, ha fizetnek érte 50 milliót.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 23., hétfő 13:28
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. július 23., hétfő 13:22
Pont ezt akartam mondaniRealista24 írta:Lehet kötekedni, de amíg hehét kivagdalom, addig te nem kaptál semmit. Zárjuk le ezt a részt itt szerintem és megmaradok rugalmasnak, vagy lehetek kockafejű ge.i is. Nekem mindegy.Babinho írta:Megvárom amíg a "lófasz" "bazdmeg" "takarodjon a picsába" és további rasszista tartalmak is moderálva lesznek...![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 23., hétfő 13:12
Lehet kötekedni, de amíg hehét kivagdalom, addig te nem kaptál semmit. Zárjuk le ezt a részt itt szerintem és megmaradok rugalmasnak, vagy lehetek kockafejű ge.i is. Nekem mindegy.Babinho írta:Megvárom amíg a "lófasz" "bazdmeg" "takarodjon a picsába" és további rasszista tartalmak is moderálva lesznek...![]()
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. július 23., hétfő 13:09
Nem viselkedett ostobán. Aki merkellel fotózkodik mivel jobb? És aki putyinnal?nem kéne ostobán viselkedni, és akkor nem kapná ezt.
jobban kéne mutatni a pályán, hogy érdekli a dolog, és akkor nem kapná ezt.
ilyen egyszerű a dolog.
ne csodálkozzon, hogy megtalálja mindenki, abba kötnek bele, akibe bele lehet.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2018. július 23., hétfő 13:09
semmi meglepő.Realista24 írta:Benzema: ‘When I score I’m French, when I don’t I’m an Arab’
Lukaku: ‘When things were going well, I was Lukaku the Belgian striker...when they weren’t going well, I was the Belgian striker of Congolese descent’
Ozil: ‘When we win, I am German. When we lose, I am an immigrant’
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 23., hétfő 13:03
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 23., hétfő 13:03
H.E.H.E. írta:nem kéne ostobán viselkedni, és akkor nem kapná ezt.
jobban kéne mutatni a pályán, hogy érdekli a dolog, és akkor nem kapná ezt.
ilyen egyszerű a dolog.
ne csodálkozzon, hogy megtalálja mindenki, abba kötnek bele, akibe bele lehet.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. július 23., hétfő 12:56
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. július 23., hétfő 12:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 23., hétfő 12:45
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. július 23., hétfő 12:40
Moderálva Amellett, hogy fogalmad sincs miről nyilvánítasz véleményt. Azt a gyűlőletkampányt, támadásokat, fenyegetéseket amit kapott ez a szerencsétlen, bűnözők sem érdemlik meg. Nem hogy egy focista, akinek a teljesítménye nem tetszik néhány tízezer proletár parasztnak.H.E.H.E. írta: özil a tipikus puha, érzékeny lófasz ember, aki amint kritizálják a teljesítményét, egyből már rasszizmust kiált.
hát bazmeg akkor legyünk is rasszisták.
örülök, hogy elment a madridból, és annak is örülök, hogy nem tévedtem vele kapcsolatban.
arsenallal továbbra sem fog semmit nyerni, nemhogy egyéni díjat, a német válogatottnak is sokkal jobb lesz nélküle.
amikor szabad szemmel, durván kirívó módon lehet látni, hogy az ember nem fut a sima labdákért sem, nem egyszer, nem kétszer, ennyi pénzért takarodjon a picsába a csapatomból az ilyen ember.
nem kell sajnálni, és itt szóba se hoztam az erdögános esetet, amit nyilván felnagyítottak, de ugyanakkor orbitális faszság is volt a mai helyzetben pont egy vébé előtt smúzolni egy enyhén megosztó pacákkal...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 23., hétfő 12:18
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 23., hétfő 12:16
Olvasd el te is azt a 3 részes közleményt, amit kirakott Özil.rashidm írta:Én azért nem lennék meglepve ha az is közrejátszana. Az hogy nem írta le, az egy dolog.Kerlon írta: Ha elolvastad volna a cikket, de leginkább Özil közleményét, akkor nem írtál volna ekkora fasságot. Nem a teljesítmény kritizálást nem viseli el.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. július 23., hétfő 12:15
Én azért nem lennék meglepve ha az is közrejátszana. Az hogy nem írta le, az egy dolog.Kerlon írta:Ha elolvastad volna a cikket, de leginkább Özil közleményét, akkor nem írtál volna ekkora fasságot. Nem a teljesítmény kritizálást nem viseli el.H.E.H.E. írta:
özil a tipikus puha, érzékeny lófasz ember, aki amint kritizálják a teljesítményét, egyből már rasszizmust kiált.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. július 23., hétfő 12:10
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 23., hétfő 12:05
Ha elolvastad volna a cikket, de leginkább Özil közleményét, akkor nem írtál volna ekkora fasságot. Nem a teljesítmény kritizálást nem viseli el.H.E.H.E. írta:
özil a tipikus puha, érzékeny lófasz ember, aki amint kritizálják a teljesítményét, egyből már rasszizmust kiált.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. július 23., hétfő 12:01
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem