Pontosan ezért írtam, hogy "már majdnem" teljesen; hasonló problémám van nekem is!Nekem ezzel csak az a bajom, hogy nincs köztük egy jó felépítésű ütközni is tudó játékos,

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. szeptember 23., hétfő 19:47
Pontosan ezért írtam, hogy "már majdnem" teljesen; hasonló problémám van nekem is!Nekem ezzel csak az a bajom, hogy nincs köztük egy jó felépítésű ütközni is tudó játékos,
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 23., hétfő 19:44
ez úgy néz ki, hogy vkp: Xabi, Khedira, Illara, Casemiro...kp:Modricszilamer írta:Illarát Alonsó utódaként vették, nem Modric cseréjének. Casemiro és Khedira a vkp nem Illara és nem Modric. Szeritnem más csapatot nézünk.
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. szeptember 23., hétfő 19:39
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 23., hétfő 19:26
Nekem ezzel csak az a bajom, hogy nincs köztük egy jó felépítésű ütközni is tudó játékos, persze nem biztos, hogy kelleni is fog hozzá, mert Pepe meg Ramos megoldja.madridronie írta:-->akkor minek ide Gundogan?
Valahogy így; ezzel már majdnem teljesen elégedett lennék én is!Xabi 90% távozni fog, Khedira meg remélhetőleg.
A Modric, Illarra, Gündogan, Casemiro négyes tökéletes lenne. Bőven lehetne variálni. Így Isco kiesésénél is nyugodt szívvel mehetne feljebb Modric.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 23., hétfő 19:23
Persze, de mostanában rájár a rúd és sokat sérült.NathanBarley írta:Kérdezném, hogy látta valaki idén Gündögant? Tartja a tavalyi szintet?
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. szeptember 23., hétfő 19:06
HozzászólásSzerző: NathanBarley » 2013. szeptember 23., hétfő 19:00
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. szeptember 23., hétfő 18:39
Biztos vagy te ebben?h3x0r írta:ahol megkapna Xavi kezdo helyet
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. szeptember 23., hétfő 18:35
-->akkor minek ide Gundogan?
Valahogy így; ezzel már majdnem teljesen elégedett lennék én is!Xabi 90% távozni fog, Khedira meg remélhetőleg.
A Modric, Illarra, Gündogan, Casemiro négyes tökéletes lenne. Bőven lehetne variálni. Így Isco kiesésénél is nyugodt szívvel mehetne feljebb Modric.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 23., hétfő 18:32
Ja, hogy egy ujsagiro talalta ki, miutan mar mindenki unta a Bale sagat?Mike írta:annyit ajánlottak érte idén, ismeretlen tettesek.h3x0r írta: kerult 4x millaba? (Khedira 12 millio volt..)
Nem vagyok benne biztos, hogy ha Gundogan kapna egy ajanlatot tolunk es a barcatol is (ahol megkapna Xavi kezdo helyet), akkor minket valasztana.. Arrol nem is beszelve, hogy juniusig meg rengeteg ido van, barmi megtortenhet.Mike írta:Xabi 90% távozni fog, Khedira meg remélhetőleg.El Unico írta:akkor minek ide Gundogan?
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. szeptember 23., hétfő 17:43
Xabi 90% távozni fog, Khedira meg remélhetőleg.El Unico írta:akkor minek ide Gundogan?
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. szeptember 23., hétfő 17:37
Ha szerinted Illarramendi lesz az alapja a jatekunknak,akkor minek ide Gundogan? Gondolom nem akarod padra vagni Modricot vagy Iscot,akkor kerdezem en,kinek a helyere gondoltad Gundogant? A kozeppalyank igy jo ahogy van,nekem meg Khediraval sincs bajom mostanaban,sokat melozik,a tamadasepiteshez egyaltalan nem ert,ez teny,de a vedekezese egesz jo,de Ti abba kottok bele hogy a golpassza is mero veletlen volt,igazabol Ramosnak szanta csukott szemmel... vicc. Idaig azert ne sullyedjunk mar le hogy a golpasszaba kottok bele...Illarra lehet az alapja annak hogy ne csak eszetlen vagdalkozás legyen, hanem okos labdajáratás. Jövőre Khedira out, Gündogan in, és akkor nagyon fasza kp-nk lesz
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. szeptember 23., hétfő 16:59
annyit ajánlottak érte idén, ismeretlen tettesek.h3x0r írta: kerult 4x millaba? (Khedira 12 millio volt..)
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 23., hétfő 16:57
Khedira egy klasszis, o nem kell felnezzen, erzi hogy ki merre vanzalkrisz írta:Az a gólpassz is tegnap... még csak meg sem próbált felnézni vagy jó helyre passzolni, ahogy jött belerúgott egyet, aztán meg ünnepelteti magát, mintha így akarta volna. És elhiszi magáról, hogy sztár..
zalkrisz írta: Ha belegondolok, hogy abból a 4x millából vehettünk volna helyette egy Suárezt majdnem......................
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. szeptember 23., hétfő 16:31
Abból a kameranézetből mi nem is láthattuk mennyire állt kinn a kapus. Amúgy nem tudom mit kell ezen nyavalyogni, nemhogy örülnénk, hogy van egy olyan játékos aki technikás, érzi a játékot és emellett magabiztosan, felszabadultan játszik.. Tudjuk milyen az, ha valakinek megvannak a képességei, de görcsös...miVida írta:(amúgy sztem minden a félpályás ellövéssel kezdődött nálam, mert azt én nagyon is túlzásnak gondoltam...)
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. szeptember 23., hétfő 15:02
Ha a Barcánál az, akkor nálunk is.pavel írta:Nem kötözködés, de Arbeloa nem annyira saját nevelés....
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. szeptember 23., hétfő 14:48
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 23., hétfő 14:26
HozzászólásSzerző: pavel » 2013. szeptember 23., hétfő 14:13
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 23., hétfő 12:23
Csak kicsit árnyalja a képet,hogy ha van Marcelo,Varane,akkor Arbe meg Nacho a padon kezd,Jesé is kapott úgy kb 10 percet,Morata meg...Basszus jó volt látni a meccs végén a csapatban a 6 saját nevelésű játékost ( Diego Lopez, Carvajal, Nacho, Arbeloa, Jesé, Morata). Alig várom már a kupameccset amikor majd Jesé és Morata kezdenek majd. Am tegnap Nacho is jó volt!
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem