Perez nagyon magabiztosan nyilatkozott az érkezőkről.Itt még robbanni fog egy neymar vagy herrikén.

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. július 20., péntek 12:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 20., péntek 12:37
Nem az utolsó évben fogják leültetni, hogy írd alá, hanem már előtte. A szerződése 2022 nyarán jár le, azaz januártól tárgyalhatna ingyen, magyarul a 2020/21-es szezonban már bőven el fogják kezdeni terrorizálni, ha arról van szó.Kerlon írta: Mivel novemberben lesz, ezért nem egy egész évet kéne kihagynia előtte, lehet nem lesz akkora terror ez.
gondolom október vége felé bajnoksági stop lesz.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 20., péntek 12:34
Mivel novemberben lesz, ezért nem egy egész évet kéne kihagynia előtte, lehet nem lesz akkora terror ez.Realista24 írta:
4 év múlva pont VB lesz, a sejk meg kiülteti a lelátóra előtte olyan nyugodt szívvel, ahogy kedve tartja. Hosszabbítás solved.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 20., péntek 12:34
Milyen érved van mellette a szokásos közhelyeken kívül?Babinho írta:Csatárba szívesen látnám Iago Aspast. A keretbe nagyon elférne
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. július 20., péntek 12:33
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 20., péntek 12:32
pheco írta:Nike is ugyanilyen, csak alapjaraton jobb mezeket csinal. Most lattam kepet, hogy a Spurs vendegmeze es a Barca edzo felszerelese szinte teljesen egyformaRealista24 írta:Továbbra is kreatív az adidas.
https://pbs.twimg.com/media/DiaFhhxWkAAinOF.jpg
https://pbs.twimg.com/media/DiaFhiGWsAEP8b8.jpg
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. július 20., péntek 12:26
Nike is ugyanilyen, csak alapjaraton jobb mezeket csinal. Most lattam kepet, hogy a Spurs vendegmeze es a Barca edzo felszerelese szinte teljesen egyformaRealista24 írta:Továbbra is kreatív az adidas.
https://pbs.twimg.com/media/DiaFhhxWkAAinOF.jpg
https://pbs.twimg.com/media/DiaFhiGWsAEP8b8.jpg
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. július 20., péntek 12:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 20., péntek 12:23
4 év múlva pont VB lesz, a sejk meg kiülteti a lelátóra előtte olyan nyugodt szívvel, ahogy kedve tartja. Hosszabbítás solved.Anthony írta:Amit a többiek is írtak: ha lesz benne elég ambició, akkor tovább akar majd lépni. Mint írtam akkor lesz a legjobb korban, addigra kinőheti a család függőségét is. Nem biztos, hogy 4 év múlva pont a Realhoz fog igazolni, de lejár a szerződése, és más opciót keres majd (vagy eladja a Párizs 1 évvel előtte), nem rabszolga, nem fogják odakötni.ericco írta: Elarulnad, miert vagy benne ilyen biztos?
A másik, hogy szerintem ez a PSG sem lesz hosszútávú projekt, még néhány év és meg fognak állni, a Chelsea sem bírta a végtelenségig, a City sem fogja, és Neymar ügyeiből tudjuk mennyire komoly szervezet a PSG.
Én legalábbis ezt látom, ezt várom, aztán ki tudja mi lesz.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. július 20., péntek 12:20
nekünk MOST kell valaki gólzsák különben nem lesz meg a BL se...
HozzászólásSzerző: miVida » 2018. július 20., péntek 12:12
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. július 20., péntek 11:56
Amit a többiek is írtak: ha lesz benne elég ambició, akkor tovább akar majd lépni. Mint írtam akkor lesz a legjobb korban, addigra kinőheti a család függőségét is. Nem biztos, hogy 4 év múlva pont a Realhoz fog igazolni, de lejár a szerződése, és más opciót keres majd (vagy eladja a Párizs 1 évvel előtte), nem rabszolga, nem fogják odakötni.ericco írta: Elarulnad, miert vagy benne ilyen biztos?
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. július 20., péntek 11:56
Egyébként, hogy saját magamnak feltegyek egy költői kérdést: képes valaki egy nyár alatt megváltoztatni a játékát annyira (főleg fejben), hogy a legfőbb gólfelelősünk legyen, mint a Real Madrid 9-ese?kiserik írta:... az a baj, hogy nincs majd ki gólt rúgjon, illetve Lopi eddig minden csapatánál használt 1 befejező csatárt.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. július 20., péntek 11:42
Egyikük már játszott a Real Madridban, és bizonyította is hogy kellő agresszivitás, sebesség és kapura való veszély van benne. Plusz rosszul vagyok az argentinoktólLiamGallagher írta:No offense, de akkor ennyi erővel Mariano is egy rossz vicc a miki egér ligában lőtt 18 góljával.wZoLee7 írta:Jesszusom, ne legyetek ilyen naivakIcardi egy rossz vicc, olasz bajnokságban rúgott 29 gólt, essünk hasra, egy értelmetlen igazolás lenne.
Szerintem kell egy vérbeli góllövő, aki 10-ből 9x bebassza, mert Benzemára és Bale-re nem lehet alapozni.
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. július 20., péntek 11:40
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. július 20., péntek 11:34
Brazil csatárduó? Ejj, nagyon lemaradtam. Addig vagyok meg, hogy vettünk 2 ifjú szélsőt...H.E.H.E. írta:aztán amikor nem megy sehova pl a család meg a pénz miatt, meg amugyis minden évben esélyesek több címre is, akkor ne lepődjetek meg.
a mostani piacról egyedül hazard maradt, kinézem a cselsziből, hogy pont emiatt húzzák majd az időt és folyamatosan emelik 200 felé az árat.
de nem baj, ősszel vinicius bassza meg a ligát, tavasszal meg megyünk a brazil csatárduóval szopatni szerte európában. mögöttük a kiszolgálás megvan, kovacsics helyzete még nem dőlt el, de amúgy megvagyunk szépen mindenütt.
HozzászólásSzerző: füst » 2018. július 20., péntek 11:33
Jók vagyunk most így szerintem is. Hazard akkor jön amennyiért jön, aztán körbenézve a topligák között, én úgy látom senkivel szemben sem vagyunk lemaradva. A Barca is évről évre puhábbnak tűnik számomra, a többinek is megvan a maga gondja. Pappe meg majd jön amikor jön.H.E.H.E. írta:aztán amikor nem megy sehova pl a család meg a pénz miatt, meg amugyis minden évben esélyesek több címre is, akkor ne lepődjetek meg.
a mostani piacról egyedül hazard maradt, kinézem a cselsziből, hogy pont emiatt húzzák majd az időt és folyamatosan emelik 200 felé az árat.
de nem baj, ősszel vinicius bassza meg a ligát, tavasszal meg megyünk a brazil csatárduóval szopatni szerte európában. mögöttük a kiszolgálás megvan, kovacsics helyzete még nem dőlt el, de amúgy megvagyunk szépen mindenütt.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2018. július 20., péntek 11:30
nem ismerek rád.csak aztán nehogy Raul De Tomás kiszorítsa Vinit.H.E.H.E. írta:aztán amikor nem megy sehova pl a család meg a pénz miatt, meg amugyis minden évben esélyesek több címre is, akkor ne lepődjetek meg.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. július 20., péntek 11:28
HozzászólásSzerző: füst » 2018. július 20., péntek 11:24
Tuti lépni fog, pár évet le lehet ott húzni, de aztán úgyis szintet kell lépnie, mindenki látja hogy többre hivatott.Anthony írta:100% biztos vagyok benne, hogy 2022 után Teknőc nem a PSG játékosa lesz.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem