a napoliban

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. július 20., péntek 11:08
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. július 20., péntek 11:06
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. július 20., péntek 10:56
A sok BL csalódás garantálja h. nem hosszabbítericco írta:Mi garantalja, hogy nem hosszabbit? Mi garantalja, hogy akkor meg vonzo celpont leszunk szamara?Anthony írta:2022-ig van szerződése, 4 év múlva jöhet ingyen, akkor lesz a legjobb korban.
Remelem, csak ironizaltal, akkor sry
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 20., péntek 10:55
Ha ezt megtenné olajba fújtanák valahol a sivatag közepén az arabok.ericco írta:Mi garantalja, hogy nem hosszabbit? Mi garantalja, hogy akkor meg vonzo celpont leszunk szamara?Anthony írta:2022-ig van szerződése, 4 év múlva jöhet ingyen, akkor lesz a legjobb korban.
Remelem, csak ironizaltal, akkor sry
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 20., péntek 10:52
Immobile is. Vegyük meg őt! Ő úgy is adott még 9 gólpasszt is. Vagy tavaly egy jó Belottit. Ezek az olasz csodák.Anthony írta:Icardi azért vert 29 gólt egy Interben. Amellett volt 1 egész gólpassza is (nem meccsenként).
Vele főleg magatartásbeli problémák vannak, a pályán kívül is vannak ügyei.
Cavanit meg lehetne olcsón boltolni a PSG-vel, Perez megesküszik, hogy nem kell Neymar, ha ideadják olcsón. Neymi úgy is ki akarja túrni, szóval lehet kapóra jönnénk.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. július 20., péntek 10:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 20., péntek 10:47
Tuchelnek annyi szava lesz ott, mint itt Lopinak.H.E.H.E. írta:argentin csatár nem kell ide.
igen, azért mert argentin.
egyáltalán argentin játékos se kell.
más hírek szerint meg egyedül bappe mozdíthatatlan, neymart is eladná tuchel ha a pézből más helyekre erősíthet.
4 év múlva jöhet ingyen![]()
ezt tényleg elhiszed? ne légy ennyire naiv.
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. július 20., péntek 10:46
Mi garantalja, hogy nem hosszabbit? Mi garantalja, hogy akkor meg vonzo celpont leszunk szamara?Anthony írta:2022-ig van szerződése, 4 év múlva jöhet ingyen, akkor lesz a legjobb korban.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. július 20., péntek 10:45
4 év múlva jöhet ingyen
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. július 20., péntek 10:42
2022-ig van szerződése, 4 év múlva jöhet ingyen, akkor lesz a legjobb korban.ericco írta: Es nem Mbappera kell gyujteni, mert ot talan mar sosem latjuk feherben
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. július 20., péntek 10:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 20., péntek 10:40
Majd fél egytől lehozzukKerlon írta:
R, amúgy Vini bemutatását nem hoztátok le, pedig fél1kor színre lép.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2018. július 20., péntek 10:26
Na akkor megnyugodtam.Karim már szárnyai alá is vette Vinikét, jó kezekben az ifjú.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 20., péntek 10:24
Adnék érte max 70-et.Realista24 írta:Icardi éppen 110 millió elvileg, ennyi a kivásárlási ára papíron.Kerlon írta: Jól leírtad, de kb ezek vannak. Kane, kiégő Lewa, Icardi. Akkor már Icardi, ha nagyon muszáj. Nekem mondjuk egyik se kéne.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 20., péntek 10:22
Icardi éppen 110 millió elvileg, ennyi a kivásárlási ára papíron.Kerlon írta:Jól leírtad, de kb ezek vannak. Kane, kiégő Lewa, Icardi. Akkor már Icardi, ha nagyon muszáj. Nekem mondjuk egyik se kéne.realistahuni írta:De miben jó Icardi most komolyan?
Én amit látok tőle mindenben full átlag, se fizikum, se gyorsaság, se technika. Serie A-ban sok gólt lő, akárcsak a nyugdíjas Luca Toni meg jó barátunk, Gonzalo.
Ez kell a Real Madridba?
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. július 20., péntek 10:16
Erje be, akinek ket anyja vandzsi91 írta: be kell érni most ilyen arcokkal
En is. Es nem Mbappera kell gyujteni, mert ot talan mar sosem latjuk feherben, hanem a kovetkezo Mbappera, nehogy most a City vagy a MU nyulja le elolunk. Neadjisten a Barca. Ronaldinho elhalasztasa utan is jott egy szep kis 10 eves bojt.realistahuni írta:Én szívesen elengedem a következő szezont, csak ilyen emberek ne jöjjenek ide. Akkor inkább menjünk neki a Benzema-Vini-Mayoral hármassal aztán majd lesz valami. Gyűjtünk továbbra is Bappéra.
Egy ertelmes szerzodtetes eseten elgondolkodnek rajta en is. Ar/ertek aranyban jo valasztas lehet. A tobbi felsorolt nevvel hagyjatok beken legyszi, koszimiVida írta:Cavani kész otthagyni a psg-t
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 20., péntek 10:13
Jól leírtad, de kb ezek vannak. Kane, kiégő Lewa, Icardi. Akkor már Icardi, ha nagyon muszáj. Nekem mondjuk egyik se kéne.realistahuni írta:De miben jó Icardi most komolyan?
Én amit látok tőle mindenben full átlag, se fizikum, se gyorsaság, se technika. Serie A-ban sok gólt lő, akárcsak a nyugdíjas Luca Toni meg jó barátunk, Gonzalo.
Ez kell a Real Madridba?
HozzászólásSzerző: miVida » 2018. július 20., péntek 10:04
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2018. július 20., péntek 10:03
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2018. július 20., péntek 9:59
Es mi a garancia arra hogy mbappe jon jovore? Tavaly ott volt neki a lehetoseg megis inkabb a parizst valasztotta akkor most nem fogja az eladasat kovetelni. A psg sincs raszorulvs hogy eladja. Az ffp-ben meg hiaba biztok.realistahuni írta:Én szívesen elengedem a következő szezont, csak ilyen emberek ne jöjjenek ide. Akkor inkább menjünk neki a Benzema-Vini-Mayoral hármassal aztán majd lesz valami. Gyűjtünk továbbra is Bappéra.Hát a Real Madrid-ba CR kell meg MBappe de nincs mit tenni, be kell érni most ilyen arcokkal. Másik opció herrikén 200 millióért.
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem