Majd fél egytől lehozzukKerlon írta:
R, amúgy Vini bemutatását nem hoztátok le, pedig fél1kor színre lép.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 20., péntek 10:40
Majd fél egytől lehozzukKerlon írta:
R, amúgy Vini bemutatását nem hoztátok le, pedig fél1kor színre lép.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2018. július 20., péntek 10:26
Na akkor megnyugodtam.Karim már szárnyai alá is vette Vinikét, jó kezekben az ifjú.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 20., péntek 10:24
Adnék érte max 70-et.Realista24 írta:Icardi éppen 110 millió elvileg, ennyi a kivásárlási ára papíron.Kerlon írta: Jól leírtad, de kb ezek vannak. Kane, kiégő Lewa, Icardi. Akkor már Icardi, ha nagyon muszáj. Nekem mondjuk egyik se kéne.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 20., péntek 10:22
Icardi éppen 110 millió elvileg, ennyi a kivásárlási ára papíron.Kerlon írta:Jól leírtad, de kb ezek vannak. Kane, kiégő Lewa, Icardi. Akkor már Icardi, ha nagyon muszáj. Nekem mondjuk egyik se kéne.realistahuni írta:De miben jó Icardi most komolyan?
Én amit látok tőle mindenben full átlag, se fizikum, se gyorsaság, se technika. Serie A-ban sok gólt lő, akárcsak a nyugdíjas Luca Toni meg jó barátunk, Gonzalo.
Ez kell a Real Madridba?
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. július 20., péntek 10:16
Erje be, akinek ket anyja vandzsi91 írta: be kell érni most ilyen arcokkal
En is. Es nem Mbappera kell gyujteni, mert ot talan mar sosem latjuk feherben, hanem a kovetkezo Mbappera, nehogy most a City vagy a MU nyulja le elolunk. Neadjisten a Barca. Ronaldinho elhalasztasa utan is jott egy szep kis 10 eves bojt.realistahuni írta:Én szívesen elengedem a következő szezont, csak ilyen emberek ne jöjjenek ide. Akkor inkább menjünk neki a Benzema-Vini-Mayoral hármassal aztán majd lesz valami. Gyűjtünk továbbra is Bappéra.
Egy ertelmes szerzodtetes eseten elgondolkodnek rajta en is. Ar/ertek aranyban jo valasztas lehet. A tobbi felsorolt nevvel hagyjatok beken legyszi, koszimiVida írta:Cavani kész otthagyni a psg-t
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 20., péntek 10:13
Jól leírtad, de kb ezek vannak. Kane, kiégő Lewa, Icardi. Akkor már Icardi, ha nagyon muszáj. Nekem mondjuk egyik se kéne.realistahuni írta:De miben jó Icardi most komolyan?
Én amit látok tőle mindenben full átlag, se fizikum, se gyorsaság, se technika. Serie A-ban sok gólt lő, akárcsak a nyugdíjas Luca Toni meg jó barátunk, Gonzalo.
Ez kell a Real Madridba?
HozzászólásSzerző: miVida » 2018. július 20., péntek 10:04
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2018. július 20., péntek 10:03
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2018. július 20., péntek 9:59
Es mi a garancia arra hogy mbappe jon jovore? Tavaly ott volt neki a lehetoseg megis inkabb a parizst valasztotta akkor most nem fogja az eladasat kovetelni. A psg sincs raszorulvs hogy eladja. Az ffp-ben meg hiaba biztok.realistahuni írta:Én szívesen elengedem a következő szezont, csak ilyen emberek ne jöjjenek ide. Akkor inkább menjünk neki a Benzema-Vini-Mayoral hármassal aztán majd lesz valami. Gyűjtünk továbbra is Bappéra.Hát a Real Madrid-ba CR kell meg MBappe de nincs mit tenni, be kell érni most ilyen arcokkal. Másik opció herrikén 200 millióért.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2018. július 20., péntek 9:57
Én szívesen elengedem a következő szezont, csak ilyen emberek ne jöjjenek ide. Akkor inkább menjünk neki a Benzema-Vini-Mayoral hármassal aztán majd lesz valami. Gyűjtünk továbbra is Bappéra.Hát a Real Madrid-ba CR kell meg MBappe de nincs mit tenni, be kell érni most ilyen arcokkal. Másik opció herrikén 200 millióért.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2018. július 20., péntek 9:56
Van majdnem olyan jo befejezo mint lewa csak cserebe nincs ugy felhypeolva es nem 30eves.realistahuni írta:De miben jó Icardi most komolyan?
Ez kell a Real Madridba?
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. július 20., péntek 9:55
Hát a Real Madrid-ba CR kell meg MBappe de nincs mit tenni, be kell érni most ilyen arcokkal. Másik opció herrikén 200 millióért.realistahuni írta:De miben jó Icardi most komolyan?
Ez kell a Real Madridba?
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2018. július 20., péntek 9:53
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. július 20., péntek 9:03
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 20., péntek 9:00
dzsi91 írta:Nekem jövőre egyetlen célom a bl-ben,hogy mi ejtsük ki a juvét. Nem is feltétlen ZZ meg CR miatt, inkább csak nevelési célzattal. Egy gareth olló torinóban ahol megtapsolják ő meg csókolgatja a címeres mezt.Kerlon írta:CR-t nagyon betalálták az elmúlt napok sorozatos Juve posztjai után. Felkapott tweet lett, hogy ezt kapjuk 9 évi hazudozás után, mert azt mondtuk, hogy jobb, mint Messi.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. július 20., péntek 8:57
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. július 20., péntek 8:43
Jo VB ellenere sem fizetnek erte ennyit. Inkabb varnek egy evet, es a negyedeert elhoznam, ha nem hosszabbit.Realista24 írta:Le10Sport szerint 190 millió lesz.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. július 20., péntek 8:12
Nekem jövőre egyetlen célom a bl-ben,hogy mi ejtsük ki a juvét. Nem is feltétlen ZZ meg CR miatt, inkább csak nevelési célzattal. Egy gareth olló torinóban ahol megtapsolják ő meg csókolgatja a címeres mezt.Kerlon írta:CR-t nagyon betalálták az elmúlt napok sorozatos Juve posztjai után. Felkapott tweet lett, hogy ezt kapjuk 9 évi hazudozás után, mert azt mondtuk, hogy jobb, mint Messi.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. július 20., péntek 8:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 20., péntek 8:07
Le10Sport szerint 190 millió lesz.dannen írta:Di Marzio: Real Madrid will meet with Hazard's entourage on Saturday and will formulate an offer not over €125M. Thibaut Courtois has found an agreement with Real Madrid, its now just a matter of closing the deal with The Blues.
bar szerintem 150 korul engedik majd csak el, de o a legjobb megoldas jelenleg. kell.![]()
Jelenlévő fórumozók: 79 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem