KösziRealMadridFanatic írta:
Hirtelen ezt találtam
Theo 19 éves, lehet benne még kakaó.Simán kölcsön kell adni aztán ha ott is szar túladunk rajta.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. július 19., csütörtök 15:02
KösziRealMadridFanatic írta:
Hirtelen ezt találtam
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2018. július 19., csütörtök 14:58
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 19., csütörtök 14:56
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2018. július 19., csütörtök 14:56
HozzászólásSzerző: poronty » 2018. július 19., csütörtök 14:54
Nekem annyi a problémám, hogy nem is nagyon használtuk, annak ellenére, hogy Marcelo messze legszarabb szezonja volt. Volt, hogy próbálgatták a szezon elején 442-ben ahol Marcelo-val cserélgették egmást...halott ötlet volt, de azért Zizu megcsinálta még néhányszor. Játszott a B csapattal a spanyol kupában úgy, hogy előtte a kupa csapat 80%-a a lelátón ült vagy a kispadon 0 percesen. Naná, hogy abszolút nézhetetlen volt, amit a kupában cinsáltunk és ez nem csak Theo-ra vonatkozik.Egyáltalán nincs mindenkibe beleállva, mert még a gyengébb képességűeket is lehet használni, ha jól használják, de Theót nem lehet jelenleg.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 19., csütörtök 14:47
Egyáltalán nincs mindenkibe beleállva, mert még a gyengébb képességűeket is lehet használni, ha jól használják, de Theót nem lehet jelenleg.poronty írta:Erre reagáltam "Konkrétan a kupában a harmadosztályú (?) csapat ellen elesett a saját lábában. Remélem nem kell tovább folytatnom." Marcelo is csinált ilyet, többször is. Nem akarom hasonlítgatni Theo-t meg Marcelot, mert ég és föld a különbség, de beleállni minden játékosunkba, aki nem a faszán pörgeti a labdát vagy 20 évesen nem játszik világklasszis szinten, szimplán szánalmas és nevetséges. Theo-nak is vannak pozitív tulajdonságai, ami kijöhet belőle a jövőben. A kölöcsön jót fog tenni neki.Marcelo BL-t nyert nekünks. Theo?
HozzászólásSzerző: poronty » 2018. július 19., csütörtök 14:39
Erre reagáltam "Konkrétan a kupában a harmadosztályú (?) csapat ellen elesett a saját lábában. Remélem nem kell tovább folytatnom." Marcelo is csinált ilyet, többször is. Nem akarom hasonlítgatni Theo-t meg Marcelot, mert ég és föld a különbség, de beleállni minden játékosunkba, aki nem a faszán pörgeti a labdát vagy 20 évesen nem játszik világklasszis szinten, szimplán szánalmas és nevetséges. Theo-nak is vannak pozitív tulajdonságai, ami kijöhet belőle a jövőben. A kölöcsön jót fog tenni neki.Marcelo BL-t nyert nekünks. Theo?
HozzászólásSzerző: markmadrid » 2018. július 19., csütörtök 14:35
poronty írta:Akkor mondjuk azt, hogy stabilan szar támadásban. Vagy, hogy szimplán képzetlen a labdával, de ez nem jelenti azt, hogy a teljesítménye minden esetben kriktán aluli, hiszen a védekezés is a feladatai köré tartozik, az meg felüdülés Marcelo-hoz képest pl. És még mindig egy 20 éves gyerekről beszélünk, aki bőven fejlődhet.Tippelek csak, de szerintem arra gondol, hogy 2-3 meteres passzokat is elront, kombinativ jatek sem az erossege es biztos vagyok benne, hogy egy kezen meg lehet szamolni a jo beadasait egesz szezonban.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 19., csütörtök 14:34
Most te komolyan Marcelot hasonlítgatod Theoval??? Én itt szálltam ki.poronty írta:Marcelo meg minden 2. meccsen külsővel úgy megreszeli a labdát, hogy lejön róla a bőr. Vagy addig huzogat talppal míg ki nem vezeti a labdát. Vagy lefut a szélen és 10 méterrel túlrúgja minden érkező játékosunkat. Akkor most Ő is szar, nem Real szint és nevessük ki meg ássuk el?Konkrétan a kupában a harmadosztályú (?) csapat ellen elesett a saját lábában. Remélem nem kell tovább folytatnom.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 19., csütörtök 14:33
Marcelo BL-t nyert nekünks. Theo?poronty írta:Marcelo meg minden 2. meccsen külsővel úgy megreszeli a labdát, hogy lejön róla a bőr. Vagy addig huzogat talppal míg ki nem vezeti a labdát. Vagy lefut a szélen és 10 méterrel túlrúgja minden érkező játékosunkat. Akkor most Ő is szar, nem Real szint és nevessük ki meg ássuk el?Konkrétan a kupában a harmadosztályú (?) csapat ellen elesett a saját lábában. Remélem nem kell tovább folytatnom.
HozzászólásSzerző: poronty » 2018. július 19., csütörtök 14:31
Marcelo meg minden 2. meccsen külsővel úgy megreszeli a labdát, hogy lejön róla a bőr. Vagy addig huzogat talppal míg ki nem vezeti a labdát. Vagy lefut a szélen és 10 méterrel túlrúgja minden érkező játékosunkat. Akkor most Ő is szar, nem Real szint és nevessük ki meg ássuk el?Konkrétan a kupában a harmadosztályú (?) csapat ellen elesett a saját lábában. Remélem nem kell tovább folytatnom.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. július 19., csütörtök 14:29
Nem írtam arról, hogy én mit szeretnék. A szarozást túlzásnak tartom és az örömködést nem értem.Kerlon írta:Wxyz akkor te tedd le a voksod a biztos szar mellett!
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. július 19., csütörtök 14:28
Konkrétan a kupában a harmadosztályú (?) csapat ellen elesett a saját lábában. Remélem nem kell tovább folytatnom.poronty írta:Theo stabilan szar? Gondolom ez azt jelenti, amikor a pályán van fixen kikap a csapat, minden támadás az ő helyéről jön, állandóan a kiállítás határán játszik. Ilyenekre gondolsz?Wxyz akkor te tedd le a voksod a biztos szar mellett! Legalább stabilan tudjuk, hogy mire számítsunk.
HozzászólásSzerző: poronty » 2018. július 19., csütörtök 14:23
Akkor mondjuk azt, hogy stabilan szar támadásban. Vagy, hogy szimplán képzetlen a labdával, de ez nem jelenti azt, hogy a teljesítménye minden esetben kriktán aluli, hiszen a védekezés is a feladatai köré tartozik, az meg felüdülés Marcelo-hoz képest pl. És még mindig egy 20 éves gyerekről beszélünk, aki bőven fejlődhet.Tippelek csak, de szerintem arra gondol, hogy 2-3 meteres passzokat is elront, kombinativ jatek sem az erossege es biztos vagyok benne, hogy egy kezen meg lehet szamolni a jo beadasait egesz szezonban.
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. július 19., csütörtök 14:18
Tippelek csak, de szerintem arra gondol, hogy 2-3 meteres passzokat is elront, kombinativ jatek sem az erossege es biztos vagyok benne, hogy egy kezen meg lehet szamolni a jo beadasait egesz szezonban. Vedekezesben is azert boven meg tudjak forgatni, de az a resze egesz korrekt, bar Marci nem rakja magasra a lecet ebben a tekintetbenporonty írta:Theo stabilan szar? Gondolom ez azt jelenti, amikor a pályán van fixen kikap a csapat, minden támadás az ő helyéről jön, állandóan a kiállítás határán játszik. Ilyenekre gondolsz?Wxyz akkor te tedd le a voksod a biztos szar mellett! Legalább stabilan tudjuk, hogy mire számítsunk.
HozzászólásSzerző: poronty » 2018. július 19., csütörtök 14:12
Theo stabilan szar? Gondolom ez azt jelenti, amikor a pályán van fixen kikap a csapat, minden támadás az ő helyéről jön, állandóan a kiállítás határán játszik. Ilyenekre gondolsz?Wxyz akkor te tedd le a voksod a biztos szar mellett! Legalább stabilan tudjuk, hogy mire számítsunk.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 19., csütörtök 14:09
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. július 19., csütörtök 14:08
Azzal nem tudok mit csinálni, hogy játszanak bárhogy a végletek rossz oldalán lévők, ezt a bélyeget megkapják.Zidane írta:
Mi köze a technikai hibák tömkelegének, a képzettség hiányának a szervezetlen gyenge csapathoz, de komolyan?
Ennek a kérdésnek semmi értelme, nincs köze a témához.Süti írta:Nem kulcsposzt a jelenlegi fociban, pláne a mi tavalyi rendszerünkben?wxyz írta:Egy hátvédnek? Ne hülyéskedjünk már!
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 19., csütörtök 14:02
Mondjuk Kanté és Hazard elit, nagyjából bárhova beférnének. Alonso meg simán jó lenne cserehátvédnek. Más meg szóba se került, max hehenél david luiz.kiserik írta:Én azon csodálkozom, hogy sokan elhoznák a komplett Chelsea-t, de legalább a felét, közben meg láttuk, hogy mire képesek
A fórum 90%-a ugyanezt kéri tőled, de mégsem fogadod meg a tanácsunkat.wxyz írta:Egy hátvédnek? Ne hülyéskedjünk már!
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. július 19., csütörtök 13:55
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem