poronty írta:Akkor mondjuk azt, hogy stabilan szar támadásban. Vagy, hogy szimplán képzetlen a labdával, de ez nem jelenti azt, hogy a teljesítménye minden esetben kriktán aluli, hiszen a védekezés is a feladatai köré tartozik, az meg felüdülés Marcelo-hoz képest pl. És még mindig egy 20 éves gyerekről beszélünk, aki bőven fejlődhet.Tippelek csak, de szerintem arra gondol, hogy 2-3 meteres passzokat is elront, kombinativ jatek sem az erossege es biztos vagyok benne, hogy egy kezen meg lehet szamolni a jo beadasait egesz szezonban.
Szerintem Theovola az a baj,hogy se támadásban se védekezésben nem igazán jó. Amikor játszott sokszor verték meg egy az egyben. A beadásokat nem tudta blokkolni. Helyezkedése is gyenge. Könnyen kipasszolható és egyáltalán nem uralja a szélt.
Támadásban sem volt valami erős. Leszegett fejjel próbálja megfutni az ellenfelet majd vaktában középre vágja. Néha laposan néha magasan. Ahogy sikerül. Kombinatív játékban sem volt erős. Labdakezelése is gyenge volt. Nem tudta támogatni a bal szélt.
Tehát összességében volt gyenge. Alavesben viszont egész jól mozgott. Bár ott volt területe futni. Megtolta majd rohant utána.
Ami előnye,hogy piszok gyors. Jó kis fizikummal rendelkezik. Magas, erős, de fürge azért. Van benne erő és nincs rossz bal lába.
Viszont esetlen és sok mindent erőből próbál megoldani. Nyílván 20 éves még csak. Rengeteg ideje van. De a bátyjához viszonyitva nagyon gyengén teljesít. Főleg úgy,hogy Lucas inkább CB. Atleticoban és a válogatottban is LB-t játszik de csak amiatt mert előbbiben az Uruguay-i keménymag van előtte míg a franciáknál pl. Varane umtiti. De még LB-ben is sokkal stabilabb és okosabban játszott.