Ja akkor nem szóltamKerlon írta:és lehúzás a kenyereRealista24 írta: Raiola az ügynökének a neve

A fáradt theo-nak meg valamit villantania kell ha már a tesó világbajnok.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. július 19., csütörtök 12:07
Ja akkor nem szóltamKerlon írta:és lehúzás a kenyereRealista24 írta: Raiola az ügynökének a neve
HozzászólásSzerző: babaking » 2018. július 19., csütörtök 12:05
off: láttátok a verdáját? aztak... arc az van.Kerlon írta:Erősödnek a Theo lelép még idén hírek.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. július 19., csütörtök 12:01
Mert semmi garancia nincs arra h itt is marad, tudjuk ki az ugynoke. A belga madridban akar vedeni, az atma meg rendelkezik top fiatal kapussal. Igy azt is irhatnal ide akar igazolni, itt is maradna amig lehet. Donnarumma meg, persze orulnek ha megszereznenk, de az egy kockazatosabb lepes, korban kozelebb van Luninhoz mint a belga, igy az ukrant, akit szerintem nem veletlenul vettunk meg, tervezunk vele, el is passzolhatnank. Kapus kerdesben a mi utunk a Courtios majd Lunin, legalabb is szerintem a klub ezt tervezidzsi91 írta:Nem követem Donnarummát de ő nem valami gigatehetségnek volt kikiáltva? Ha már ennyire kapus kell és tényleg van ez a záradék miért nem őt hozzuk.1-2 évig rotálva navassal aztán megvagyunk 15 évre kapusból.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 19., csütörtök 11:57
és lehúzás a kenyereRealista24 írta:Raiola az ügynökének a nevedzsi91 írta:Nem követem Donnarummát de ő nem valami gigatehetségnek volt kikiáltva? Ha már ennyire kapus kell és tényleg van ez a záradék miért nem őt hozzuk.1-2 évig rotálva navassal aztán megvagyunk 15 évre kapusból.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 19., csütörtök 11:57
Raiola az ügynökének a nevedzsi91 írta:Nem követem Donnarummát de ő nem valami gigatehetségnek volt kikiáltva? Ha már ennyire kapus kell és tényleg van ez a záradék miért nem őt hozzuk.1-2 évig rotálva navassal aztán megvagyunk 15 évre kapusból.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. július 19., csütörtök 11:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 19., csütörtök 11:51
Van egy záradék Donna szerződésében, hogy 40 vagy 50 millióért vihető, ha nincs BL. Az pedig nem lesz két évig, asszem ennyi az eltiltásuk.wZoLee7 írta:Jo is lenneKerlon írta:Erősödnek a Theo lelép még idén hírek.
Persze, Milan lemond egy hatalmas kapus tehetsegrol Morataert...teljesen hiheto
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. július 19., csütörtök 11:49
Jo is lenneKerlon írta:Erősödnek a Theo lelép még idén hírek.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2018. július 19., csütörtök 11:46
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. július 19., csütörtök 11:38
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 19., csütörtök 11:38
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2018. július 19., csütörtök 11:28
De hát én azt hittem, hogy a Barcelona meg a Real között az a különbség, hogy a Barcelona kineveli a világsztárokatKerlon írta: Kibővítitek 08/09 és nagyon durva számokat láthattok.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. július 19., csütörtök 11:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 19., csütörtök 10:01
Jól látszik, hogy a Real tönkretette a piacot.Kerlon írta: Kibővítitek 08/09 és nagyon durva számokat láthattok.
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2018. július 19., csütörtök 9:59
HozzászólásSzerző: Gaborone1 » 2018. július 19., csütörtök 9:53
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 19., csütörtök 9:52
Kibővítitek 08/09 és nagyon durva számokat láthattok.Realista24 írta:Igen.hala real írta:ebben mar benne van ronaldo ara is?
https://www.transfermarkt.com/transfers ... =&intern=0
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. július 19., csütörtök 9:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 19., csütörtök 9:47
Egyik hír szerint nem kell, a másik szerint kell nekik, a harmadik szerint vissza sem küldhetik a két év lejárta előtth3x0r írta:Nem nekunk kell, hanem a Bayernnek nem kell.Anthony írta:minek nekünk Hamesz (bár őt szerintem most jobb áron tovább lehetne adni, mint az a tescós 45 milla vagy mennyiről volt szó)
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. július 19., csütörtök 9:43
Lopi eddigi rendszerébe illik mindkét játékos. Llorente Casemiro cseréje, mint hátul maradó, tipikus és hagyományos vkp. Hamesz, aki viszont nem nekünk kell, hanem a BM-nek nem kell, mint h3xOr írtaAnthony írta:
Most olvasom a rövideket:
- minek nekünk Llorente?
- minek nekünk Hamesz (bár őt szerintem most jobb áron tovább lehetne adni, mint az a tescós 45 milla vagy mennyiről volt szó)
Az öreg már 2 éve zsírozza a bizniszt. Nem tántorítja el, holmi brék világbajnokságRealista24 írta:AS szerint Neymart elengedi a PSG, ha Tuchel úgy dönt. A helyére Dybalát vinné, ha úgy alakulna.
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem