Azt az Icardit, akit Messi kirakott a válogatottból?

HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. július 21., szombat 8:59
Azt az Icardit, akit Messi kirakott a válogatottból?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 21., szombat 8:59
Azt az Icardit, akit Messi kirakott a válogatottból?Kerlon írta:Szerintem lenne rá szükségük, mert nincs balszélsőjük. Amúgy lassan nekik is csatár gondjaik lesznek. Hazaviszik majd Icardit és tovább bővül a la massia csoda.Csabi írta:nagy kópé ez a barca, el akarják vinni hazardot előlünk, pedig semmi szükségük rá, így csak emelik az árát. de hát mi is ezt csináljuk, André gomes miatt perez a mai napig a hasát fogja
Dembelé elvileg radikális muszlim
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 21., szombat 8:58
Szerintem lenne rá szükségük, mert nincs balszélsőjük. Amúgy lassan nekik is csatár gondjaik lesznek. Hazaviszik majd Icardit és tovább bővül a la massia csoda.Csabi írta:nagy kópé ez a barca, el akarják vinni hazardot előlünk, pedig semmi szükségük rá, így csak emelik az árát. de hát mi is ezt csináljuk, André gomes miatt perez a mai napig a hasát fogja
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 21., szombat 8:56
Próbálkoznak, de csak Willianra várnak, tudja ezt mindenki. Az árát sem tudják emelni.Csabi írta:nagy kópé ez a barca, el akarják vinni hazardot előlünk, pedig semmi szükségük rá, így csak emelik az árát. de hát mi is ezt csináljuk, André gomes miatt perez a mai napig a hasát fogja
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. július 21., szombat 8:49
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2018. július 20., péntek 17:09
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. július 19., csütörtök 8:48
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. július 19., csütörtök 8:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 19., csütörtök 8:44
Nem mondta ki?ericco írta:En ugy emlekszem, nem mondta ki, melyik klubba igazolna szivesen. Csak annyit, hogy mindenki tudja. En nem tudom, szoval lehet ez a Barca is.BBeno írta:nem is ertem ezeket a barca hazard pletykakat mikor kijelentette hazard hogy mit akar es hova akar menni.
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. július 19., csütörtök 8:40
En ugy emlekszem, nem mondta ki, melyik klubba igazolna szivesen. Csak annyit, hogy mindenki tudja. En nem tudom, szoval lehet ez a Barca is.BBeno írta:nem is ertem ezeket a barca hazard pletykakat mikor kijelentette hazard hogy mit akar es hova akar menni.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. július 19., csütörtök 8:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 19., csütörtök 8:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 17., kedd 16:41
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. július 13., péntek 17:01
Csak nehogy MC Flo kikapjon belőle vagy 400-at (fizuval együtt) a brékes gyerekreRealista24 írta: Nekünk nincs. Oriasi plusz van a kasszában.
HozzászólásSzerző: Berti » 2018. július 13., péntek 16:28
Pár nap és elkezdődik a nyárZidane’98 írta: Köszi a válaszokat! Akkor pláne nem értem hova spórolunk már ennyire....
Értem én, hogy a cèl nyereségesen üzemelni piaci alapon, de azért nem kéne a ló túloldalára átesni![]()
HozzászólásSzerző: Zidane’98 » 2018. július 13., péntek 16:19
Arról van vkinek vmi infója, hogy jelenleg mennyi a Real Madrid illetve a Barca adóssága?[/quote]
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 13., péntek 16:12
Nekünk nincs. Oriasi plusz van a kasszában.Berti írta:Nekünk elméletileg nem kéne legyen, barcaékról nem tudok.Zidane’98 írta:Arról van vkinek vmi infója, hogy jelenleg mennyi a Real Madrid illetve a Barca adóssága?
HozzászólásSzerző: Mickey » 2018. július 13., péntek 16:12
meg nem mondom, hogy mikor....de egy kimutatást raktak be, ezzel kapcsolatban, az egyik topicba .Zidane’98 írta:Arról van vkinek vmi infója, hogy jelenleg mennyi a Real Madrid illetve a Barca adóssága?
HozzászólásSzerző: Berti » 2018. július 13., péntek 16:09
Nekünk elméletileg nem kéne legyen, barcaékról nem tudok.Zidane’98 írta:Arról van vkinek vmi infója, hogy jelenleg mennyi a Real Madrid illetve a Barca adóssága?
HozzászólásSzerző: Zidane’98 » 2018. július 13., péntek 15:54
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem