A united eladja szinte ingyen a juventusnak aztán vissza veszi 100ért,hogy aztán megint eladja a juventusnak 60ért

Hazard jól lövi a szabadokat,tiziket?
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. július 18., szerda 11:13
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2018. július 18., szerda 10:59
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 18., szerda 10:58
Jobbról lőheti Bale, de balról Kroos, Isco vagy Ramos lőjje már a szabikat.dzsi91 írta:Szabadokat Bale, tiziket Ramos lövi majd.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. július 18., szerda 10:55
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. július 18., szerda 10:53
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. július 18., szerda 10:50
HozzászólásSzerző: markmadrid » 2018. július 18., szerda 10:43
wZoLee7 írta:Odegaard teljesen letszamfeletti a kp n. Viniciustol en sem varok semmit. Balet meg elkell boltolnunk mert teljesen felesleges itt tartani. 100-120 milla siman kaphato erte, az ev nagy reszeben serult, a masik felenek nagy reszen epp probalja visszanyerni a formajat.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. július 18., szerda 10:23
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. július 18., szerda 10:22
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. július 18., szerda 10:16
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 18., szerda 10:15
Ott edzett rendesen a többiekkel az edzés képek alapján.El Sie7e írta:Ödegaard elvileg még sérült egy darabig
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2018. július 18., szerda 10:07
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. július 18., szerda 9:58
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. július 18., szerda 9:51
Dávidluiz csak azért kell, hogy a Bernabeu előtt lehessen mutogatni mint látványosságotH.E.H.E. írta:170et adunk ha még hozzácsapják kantét is.Realista24 írta:Sky Italia: Chelsea in advanced talks with Real Madrid to sell Hazard + Courtois for a total of €160m.
meg davidluizt védőbe.![]()
najó 175.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. július 18., szerda 9:42
Mint ahogy Lopi eddigi összes csapatánál így volt. Szélsők (nem feltétlen villámléptű), egy beton vkp és egy eke csatár elől. Nem tudom Bale-lel mi a szándék, én páros lábbal zavarnám el a picsába az eddigiek miatt, de az is megoldás lehetne, ha őt átképezné csatárnak. Ehhez mondjuk kellene a nagyképű hajlandósága is, ami megint elég kétséges. Aztán ott van Karim, aki bár ebbe a rendszerbe annyira nem illik, de a 'megtartom és előkészítem' rendszerben a világ egyik legjobbja, ekkor viszont Isco kerülhet a partvonalra (ez Lopinál erősen megkérdőjelezhető), mert gyors emberek nélkül ez nem működik. Van meló bővenwZoLee7 írta:A valogatottban is gyakran jatszik szelen Isco, baloson, csak ott az egesz jatek mashogy nez ki, ahhoz kell egy eros kapura minden testresszel veszelyes csatar.Tádám írta:Én inkább arra vagyok kiváncsi, hogy Lopi mit fog kieszelni.
Hiszen, ha Iscót mindenképpen a kezdőbe akarja tenni, és induljunk ki ebből, akkor bizony nem hiszem, hogy a 4-3-3 lesz az alap. Így pedig nehéz lenne helyet találni az alap hármasnak, két gyors szélsővel, Iscóval és egy csatárral.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. július 18., szerda 9:38
Lopinak az lesz a nagykedvenc akit mondanak nekimarkmadrid írta: Ugye Isco nagy kedvenc
HozzászólásSzerző: markmadrid » 2018. július 18., szerda 9:33
Sokkal valószínűbb a 4-2-3-1 vagy a 4-1-4-1. Spanyoloknál is ezt nyomta valamint a Portoval is.Tádám írta:Én inkább arra vagyok kiváncsi, hogy Lopi mit fog kieszelni.
Hiszen, ha Iscót mindenképpen a kezdőbe akarja tenni, és induljunk ki ebből, akkor bizony nem hiszem, hogy a 4-3-3 lesz az alap. Így pedig nehéz lenne helyet találni az alap hármasnak, két gyors szélsővel, Iscóval és egy csatárral.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. július 18., szerda 9:33
170et adunk ha még hozzácsapják kantét is.Realista24 írta:Sky Italia: Chelsea in advanced talks with Real Madrid to sell Hazard + Courtois for a total of €160m.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. július 18., szerda 9:32
A valogatottban is gyakran jatszik szelen Isco, baloson, csak ott az egesz jatek mashogy nez ki, ahhoz kell egy eros kapura minden testresszel veszelyes csatar.Tádám írta:Én inkább arra vagyok kiváncsi, hogy Lopi mit fog kieszelni.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2018. július 18., szerda 9:19
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem