Nem azt irtam, hogy minden esetben, de ha megvizsgaljuk kozelebbrol a dolgokat:Realista24 írta:Csak, hogy három közelmúltban történt meg nem valósult transzfert írjak, ami a fizetésen és/vagy egyéb dolgon múlt és nem azon, hogy a klubot nem sikerült meggyőzni.
De Geat a MU nem akarta eladni, a faxos storyt nem veszem be. Szandekosan kesleltettek a papirokat.
Neymar es Mbappe pedig most mar beleillik az altalam leirt jelensegbe, kepletbe. Korabban irtam is a franciaval kapcsoaltban, hogy kb Perez nem akart belemenni egy licithaboruba a fizeteset illetoen a PSG-vel. Neymarnal meg az Isten tudja, mi volt valojaban, de a Barca nem lett elmeszelve emiatt egyszer sem, szoval vegul jol csinaltak.
Ez talan sosem fog pontosan kiderulni, de el lehet jutni arra a pontra, amikor a szetvalas jobb mindket felnek. Itt elsosorban Perezt ertem, nem a Madridot. Gondolom, megunta a kovetelodzest, a sajtoban uzengetest. Ez nem most kezdodott, emlekezzunk a nem vagyk boldog kijelentesekre meg Mourinho idejebol.De akkor Miert adta el ronaldot?