Nem akkor érkezett hozzátok Kovacic, amikor Brozovic az Interbe?kiserik írta:A poén, hogy annó Brozovic simán padozott Kova mögött az Interben. Nálam Mateo a tehetségesebb/jobb játékos.

HozzászólásSzerző: Petr » 2018. július 16., hétfő 23:10
Nem akkor érkezett hozzátok Kovacic, amikor Brozovic az Interbe?kiserik írta:A poén, hogy annó Brozovic simán padozott Kova mögött az Interben. Nálam Mateo a tehetségesebb/jobb játékos.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. július 16., hétfő 23:07
A poén, hogy annó Brozovic simán padozott Kova mögött az Interben. Nálam Mateo a tehetségesebb/jobb játékos.Kerlon írta:Hmmm. Kétes a szitu, mert én nagyon sokra hivatottnak látom, de még konstans jó ilyen-olyan okból nem tudott lenni. Casemirot én már rég kiváltottam volna vele. De kb. most meg úgy vagyok vele, hogy Brozovic lehet féláron elhozható, aztán láttuk milyen faszán szűrt és egészítette ki Modricot és Rakiticet is.
Ha menni akar, akkor minél többet ki kell belőle hozni.
HozzászólásSzerző: istimester » 2018. július 16., hétfő 23:04
Nem kérdés. A belga.ziro4vr írta:Ha elhozzuk a belgák a kapuba, ki lesz a kezdőkapus jövőre?
Még lejjebb.Mickey írta:sztm 180m ojró alatt reális lehet
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2018. július 16., hétfő 22:18
HozzászólásSzerző: poronty » 2018. július 16., hétfő 20:02
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 16., hétfő 19:58
nem követtem a meccseket, de a kezdőket, eredményekre rászoktam nézni, abból írom.poronty írta:Nem szokott TKP lenni.Nekem az volt a fura, hogy vkp-t játszott középen hátul, az Interben meg inkább TKP szokott lenni.
HozzászólásSzerző: poronty » 2018. július 16., hétfő 19:56
Nem szokott TKP lenni.Nekem az volt a fura, hogy vkp-t játszott középen hátul, az Interben meg inkább TKP szokott lenni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 16., hétfő 19:48
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. július 16., hétfő 19:45
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 16., hétfő 19:43
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2018. július 16., hétfő 19:39
ziro4vr írta:Nem kérdés, hogy annyiért elmehet. Vannak pótolhatatlan, semmi pénzért el nem adandó emberek, ő nem az.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. július 16., hétfő 19:37
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2018. július 16., hétfő 19:35
Kerlon írta:Múltkor még 80 millió volt és fontban.Ladislao Suarez írta:A Man City emeli a tétet. 90 millió eurót ajánlanak Kovacicért.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 16., hétfő 19:31
Múltkor még 80 millió volt és fontban.Ladislao Suarez írta:A Man City emeli a tétet. 90 millió eurót ajánlanak Kovacicért.
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. július 16., hétfő 19:24
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. július 16., hétfő 19:21
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2018. július 16., hétfő 19:18
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. július 16., hétfő 18:05
Szerintem akkor Navas nem marad, az is lehet az uzlet resze leszziro4vr írta:Ha elhozzuk a belgák a kapuba, ki lesz a kezdőkapus jövőre?
Csak kérdezem, mert a jövő nyilván a colosé, de Keylort meg csak úgy padra tenni..necces, sok szempontból.
Hazard ha jön..a vb-n igazából fordult kicsit a világom vele kapcsolatban, értékelem, mikor valaki egy foci vb-n viszi a csapatát és éretten játszik, mint ő vagy Pogba. Sokan villognak egy klubban egy adott rendszerben, de egy rövid felkészülési idejű, hatalmas téttel bíró eseményen, ahol a szív és az ész is fontos, kiderül kiben van vér. Benne több van mint hittem eddig. Szóval már elfogadom ha jön, de azért 150-nél nem baj ha nem drágább.
HozzászólásSzerző: Lacsy » 2018. július 16., hétfő 18:04
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. július 16., hétfő 16:16
De, az lenne. Sokszor bizonyította már, hogy fingja nincs a csatár mozgásokhoz. Beindulgatni be tud, de kb ennyi.RaúlCF írta:az se lenne egy halott dolog ha mondjuk Balet feltolnánk középre.
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem