Nekem csupán pár meglátásom van a tegnapi meccsel kapcsolatban
-végre láttam néha-néha kombinatív, gyors, földön végig vitt támadásokat
-di maria idén 180 fokos fordulatot véve eddig a csapat egyik legjobbja
-isco remek vétel volt, ez már kiderült az elmúlt mérkőzésekből is
-illaramendinek ki kell szorítania xabi alonsót a kezdőből
.khedira egy getafe ellen is nagy nulla
-nacho most is sokkal jobb volt középhátvédként, mint a szélre téve
-jesé nagyon, nagyon ígéretes, megérdemelne több percet, a kupában kíváncsi leszek rá
és amire külön kitérnék kicsit:
benzema. egy kicsit kezd belőle elegem lenni. nem, nem a tegnapi meccs miatt, ahol 2 ordító helyzetet rontott el, hanem eleve a hozzáállása, és a befejezése valami szörnyű. azt kell, hogy mondjam, nem sokkal különb, mint az a higuain, akitől nem rég megváltunk. nagyon kevés lesz ide ezévben ez a benzema+morata kettős, ha csak nem benzema rendesen megembereli magát... szerintem ez lehet az utolsó éve madridban, legalábbis ha idén sem nyújt kiemelkedő teljesítményt, én megválnék tőle.
nem azzal van a baj, nem rossz játékos, viszont egyre inkább az az érzésem, hogy rossz poszton játszik. mikor a kaputól kicsit távolabb indul, kombinatív, gyors, remek észrevételei vannak, szerintem többet kéne játékba lennie, középpályásként sokkal nagyobb haszna lehetne, mint csatárként. de ez csak az én egyéni véleményem
a másik, ami egy kicsit zavar, hogy ha di maria formába jön, nem nagyon kéne kispadra ültetni, akkor viszont hova tesszük balet? iscót tesszük le a padra? nem hiszem, hogy a walesit ennyi pénzért a kispadra vettük volna. én elgondolkoznék egy olyan alternatíván, hogy ronaldót feljebb tolnám csatárnak, és akkor a két szélső lehetne di maria és bale, mögöttük iscóval.