folyton túlvállalta magát, labdavesztésnél megállt, mintha egy az egyben özilt láttam volna

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. október 6., vasárnap 0:16
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 23., hétfő 14:30
Azért ne túlozzunk, Isco, Modric, Bale, ez még csak három.@Sonny írta:off: GT lassan több kedvenced lesz a mi csapatunkban,mint a Barcában nem akarsz inkább nekünk szurkolni?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. szeptember 22., vasárnap 22:00
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2013. szeptember 22., vasárnap 21:37
Nagyon meggyőző a kis spanyol tényleg, és ezeken az extra megoldásokon meg igazán lehet ámulni.GT37 írta:5 gól, 2 gólpassz. Egyik ámulatból a másikba esem.
És még ez is. Zseniális.h3x0r írta:Gyonyoru
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 22., vasárnap 21:29
És még ez is. Zseniális.h3x0r írta:Gyonyoru
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. szeptember 22., vasárnap 21:24
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. szeptember 22., vasárnap 21:01
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. szeptember 22., vasárnap 20:57
Nincs olyan játékos a Földön, aki nem kapna oltást. Ha CR-t képesek néhányan átadólistára tenni, akkor egy Isco sem akadály majdGalacticos írta:kíváncsi vagyok ő mit fog kapni ha jön 1 vagy 2rossz meccs vagy egy rosszabb hónap.
mert ezt nem fogja tudni tartani egész évben, szerintem kb 15gólig jut majd.
de amúgy ma is le a kalappal.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. szeptember 22., vasárnap 20:49
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 18., szerda 19:12
Csak a hivatalos meccseket szamoljak beleGascoigne írta:Kizárt, hogy csak két gólpassza lenne. Kapásból emlékszem négyre.GT37 írta:5 meccs, 4 gól, 2 gólpassz a Wikipédia szerint.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 18., szerda 18:18
A transfermarkt is "csak" kettőt ír, pedig ők sokszor kerekítenek felfelé is.Gascoigne írta:Kizárt, hogy csak két gólpassza lenne. Kapásból emlékszem négyre.
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. szeptember 18., szerda 18:15
Kizárt, hogy csak két gólpassza lenne. Kapásból emlékszem négyre.GT37 írta:5 meccs, 4 gól, 2 gólpassz a Wikipédia szerint.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. szeptember 18., szerda 17:37
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 18., szerda 17:32
Melegen ajánlom neki...Egyelőre nekem is úgy tűnik, már GB még nem mutatta meg, miért fizettetek érte annyi pénzt. (Meg fogja.)
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 18., szerda 17:01
Egyelőre nekem is úgy tűnik, már GB még nem mutatta meg, miért fizettetek érte annyi pénzt. (Meg fogja.)morientes írta:a nyár legnagyobb húzása volt,én azt hiszem.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 18., szerda 15:14
Én se hittem volna...az már a valenciaba is látszódott hogy lehet belőle valaki,a malagaba is megvillantotta mit tud,de ezt nem hittem volna-ennek hangot is adtam anno,mikor Galacticos annyira hypolta(jogosan azt kell mondjam)-hogy lehet hogy sok lesz nagy hirtelen neki a Real Madrid,de nem...a nyár legnagyobb húzása volt,én azt hiszem.Valószínűnek tartottam, hogy jól fog kezdeni és nem lesznek különösebb gondjai a beilleszkedéssel, de azt azért nem gondoltam volna, hogy ilyen szinten a Real húzóemberévé válik pár hét után.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 18., szerda 9:09
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 18., szerda 2:04
Ettol en is felek. Pont ezert orultem, amikor a 64. percben Isco, a 72.-ben pedig Modric is lejott. Az viszont remenykedesre ad okot, hogy DM tud jatszani Bale es Isco posztjan is, mig Illarra Modric helyen. Mogottuk pedig a Khedira - Casemiro paros is elboldogul. Nyilvan van egy kis visszaeses a "B" jatekosokkal, de a kis csapatok ellen meg belefer.MyStiQ írta: Az egyetlen dolog amitől tartok az ő és Modric esetében, hogy a szezon végére hullák lesznek. Most nem pihenhetnek azért, mert össze kell szoknia egy gálakezdőnek, viszont amire ez az idő eljön, addigra már a trófeákat eldöntő meccsek jönnek, ahol szintén nem ülhetnek le...
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. szeptember 17., kedd 23:30
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem