A Madridban is az elsőt több követte...

HozzászólásSzerző: Zidane’98 » 2018. július 16., hétfő 12:16
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. július 16., hétfő 11:59
Miről énekeljen? Most azért a mezért kell meghalnia. Nem ordítozhatja mindenhol, hogy "Hala Madrid!".p.csabi1 írta:Na már a Juventusról énekel az emberünk ahogy megy az orvosi vizsgálatra.![]()
Nem szólt ez másról mint a pénzről nekem most már nagyon az az érzésem,főleg hogy megtarthatja a teljes szponzori pénzt is ahogy olvasom.
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2018. július 16., hétfő 11:37
Erről van valami videó?p.csabi1 írta:Na már a Juventusról énekel az emberünk ahogy megy az orvosi vizsgálatra.![]()
Nem szólt ez másról mint a pénzről nekem most már nagyon az az érzésem,főleg hogy megtarthatja a teljes szponzori pénzt is ahogy olvasom.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2018. július 16., hétfő 11:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 15., vasárnap 22:01
H.E.H.E. írta:most olvasom, hogy mendes a napolit hívta fel először, és csak azért lett a lyuve végül, mert a 350 milliós összeget csak ők tudják összerakni - nyilván a fiat dolgozók és mások zsebéből.
nincs mit hozzáfűznöm de még csak sok sikert se kívánnom.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. július 15., vasárnap 21:27
Igen, többek között azért. Én eléggé nehezen viselem a változásokat, legyen szó az életben kb bármiről (nyilván a nagyságától függ azértrashidm írta:És mégis miért vagytok szomorúak mert teljesen más lesz mint az elmúlt 9 évben? Én pont emiatt várom a következő szezont hogy mi fog ebből kisülni. Szar lesz, de túléljük. 2010 előtti időszakot is túléltük. Nekem nem a góljai fognak hiányozni (mert majd más fogja akkor), hanem a mentalitása.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. július 15., vasárnap 16:46
Jogos, csakhogy ha nem kapott volna semmit, nemhogy profi focista, de valószínűleg amatőr se lett volna.Jester írta:Melyik élsportoló nem?Messi mondjuk megköszönheti a gyógyszereknek is.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. július 15., vasárnap 16:29
HozzászólásSzerző: yeaP17 » 2018. július 15., vasárnap 16:25
Elhiszel mindent amit olvasol?Számomra elég nehezen hihető,hogy CR gyakorlatilag mindenféle kupáról lemondana csak a pénz miatt.Ennyi erővel mehetett volna kinába évi 100 misiért.H.E.H.E. írta:most olvasom, hogy mendes a napolit hívta fel először, és csak azért lett a lyuve végül, mert a 350 milliós összeget csak ők tudják összerakni - nyilván a fiat dolgozók és mások zsebéből.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2018. július 15., vasárnap 16:12
Ez alapjan 58 korul van, ugyanez a spanyoloknal 54.5.petiamadridista írta:A 30 nettó az Olaszországban mennyi bruttó??
Sot, a szegeny gyerekek penzet vette el, amit kenyerre koltottek volna.H.E.H.E. írta:most olvasom, hogy mendes a napolit hívta fel először, és csak azért lett a lyuve végül, mert a 350 milliós összeget csak ők tudják összerakni - nyilván a fiat dolgozók és mások zsebéből.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2018. július 15., vasárnap 15:57
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. július 15., vasárnap 15:51
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2018. július 15., vasárnap 15:50
HozzászólásSzerző: Jester » 2018. július 15., vasárnap 15:38
Melyik élsportoló nem?Messi mondjuk megköszönheti a gyógyszereknek is.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. július 15., vasárnap 15:23
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. július 15., vasárnap 15:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 15., vasárnap 14:57
Ha egy Varane es Kovacic le tudja szedni egy az egyben Messit, akkor a válasz igen.rashidm írta:Messi mondjuk megköszönheti a gyógyszereknek is.BlancoMark írta:De szerinted pl. egy 26-27 eves csucs Messit mondjuk Nesta vagy Maldini meg tudta vola allitani? Mert szerintem egyertelmuen nem. Messi a tehetsegevel, CR meg a profizmusaval minden korban kiemelkedtek volna.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. július 15., vasárnap 14:55
Messi mondjuk megköszönheti a gyógyszereknek is.BlancoMark írta:De szerinted pl. egy 26-27 eves csucs Messit mondjuk Nesta vagy Maldini meg tudta vola allitani? Mert szerintem egyertelmuen nem. Messi a tehetsegevel, CR meg a profizmusaval minden korban kiemelkedtek volna.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem