Cristiano Ronaldo
-
rashidm
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Cristiano Ronaldo
Én azért nem fogok rosszul aludni tőle mert elment. Lesz nélküle is Real. Mégha kevésbé sikeres is.
Elképesztő módon fog hiányozni. Fel sem tudom fogni még.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Aztan vegul a nagy spanyolositas neveben Asensio lesz a kezdohunmadridista írta:minimum 2 nagyágyút kell hozni, hogy megpróbáljunk feledtetni egy Legendát...
Merci Zizou!
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
MBappéra nyomtam...bár évi garantált 50 gólt engedtünk kisétálni a kiskapun...
Innentől kezdve Perez nyakán a kés...minimum 2 nagyágyút kell hozni, hogy megpróbáljunk feledtetni egy Legendát...
Innentől kezdve Perez nyakán a kés...minimum 2 nagyágyút kell hozni, hogy megpróbáljunk feledtetni egy Legendát...
- BlancoMark
Fu azert ez a Vb kellett mint egy falat kenyer. Marmint olyan ertelemben hogy Neymar brutalisan lehuzta magat a wc-n minden normalisabb embernel, remlehetoleg a Real vezetosegenel is.
Mutatja ezt gyonyoruen a Marca szavazasa es az itteni is, valoszinuleg meg ket honapja joval tobb szavaztot kapott volna a brazil baratunk.
Mutatja ezt gyonyoruen a Marca szavazasa es az itteni is, valoszinuleg meg ket honapja joval tobb szavaztot kapott volna a brazil baratunk.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Egyertelmu Mbappe, de Hazardt is hozzuk pls
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szavazzuk meg.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ja akkor nem szóltamCS0ki írta:Ő ment a west hambe vagy hova...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Ő ment a west hambe vagy hova...
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Arbeloafüst írta:Óriásit nyert a Juve, ők lesznek azok akik búcsúztathatják a mi legendánkat. Nekünk meg Zidane óta semmi hasonló élményünk nem lehetett, talán egy szem Dudek vonult vissza innen, dehát ő is csak tartalékos volt...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Szerintem meg az a durva, hogy megvettük 24 évesen 94 millió euróért, most meg eladtuk 33 évesen 100 millióért. Tudom változtak a játékos árak azóta, meg így is marketing értéke miatt nagyot bukunk, de hát akkor is elképesztő, hogy növekedett az értéke ennyi idős korára.Realista24 írta:Nem ez a durva, hanem, hogy a 100 milla az ő esetében gyakorlatilag egy jelképes összeg, hogy mégis kapjunk érte valamitKerlon írta:Aki szerint kevés az ára az nézze meg ezt a top 11-et, akiért 30 felett fizettek:
https://tmssl.akamaized.net//images/fot ... -16563.png
Úgy, hogy ennyi idősen páran már csak 1 évre szoktak eligazolni levezetni máshova.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Óriásit nyert a Juve, ők lesznek azok akik búcsúztathatják a mi legendánkat. Nekünk meg Zidane óta semmi hasonló élményünk nem lehetett, talán egy szem Dudek vonult vissza innen, dehát ő is csak tartalékos volt...
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Igen, pont emiatt ennyire fajo az elvesztese is.BBeno írta:statnak elmegy de sokkal tobbet kaptak mint egy focistat.
ZIDANE
Kb összesen nem érnek annyit, mint CR egyedül 34 évesen. Ha megnézzük még fénykorukban se nagyonKerlon írta:Aki szerint kevés az ára az nézze meg ezt a top 11-et, akiért 30 felett fizettek:
Úgy, hogy ennyi idősen páran már csak 1 évre szoktak eligazolni levezetni máshova.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem ez a durva, hanem, hogy a 100 milla az ő esetében gyakorlatilag egy jelképes összeg, hogy mégis kapjunk érte valamitKerlon írta:Aki szerint kevés az ára az nézze meg ezt a top 11-et, akiért 30 felett fizettek:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
statnak elmegy de sokkal tobbet kaptak mint egy focistat.
Aki szerint kevés az ára az nézze meg ezt a top 11-et, akiért 30 felett fizettek:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Nehéz szavakba önteni azt a csalódottságot és szomorúságot, amit most érzek. Amikor ideigazolt, örültem, mert tudtam hogy egy zseni jött a csapatba, aki ki tudja vakarni a szarból a Realt. De mint játékos sosem volt szimpatikus. Viszont amit itt letett az asztalra a közel 10 év alatt, az a profi hozzáállás, a küzdeni akarás az utolsó pillanatokig, a görcsös gólszerzési vágy... Ezek miatt, na meg persze a raktárnyi góljai miatt az utóbbi 2-3 évben egyértelműen az egyik legnagyobb kedvenc lett. Rengeteg örömet és boldogságot okozott ez az ember nekünk madridistáknak, ráadásul 9 éven át, ami nem kevés idő. Ennyi idő alatt nagyon-nagyon meg lehet szeretni embereket, még ha csak hétvégente, vagy néha hétközben láthattuk őket 90 percen át a tv-ben. De annyira hozzá tudnak nőni az ember szívéhez, pláne ha leraksz egy ilyen teljesítményt 9 éven keresztül... És ez a folyamatos rivalizálás Messivel, mindig felpaprikázta az El Clásicok hangulatát, ami most teljesen meg fog változni.
Nehéz elfogadni, hogy elment, de érthető. Sajnos nyilvánvaló volt, hogy nem innen fog visszavonulni, azonban titkon sztem nem csak én reménykedtem ebben, hogy hátha mégis. Nagyon-nagyon fog hiányozni ez az ember, A LEGENDA, a Real Madrid valaha volt legjobb-legnagyobb játékosa. ADIÓS CRISTIANO ÉS KÖSZÖNÜNK MINDENT!!!