Ő régóta olyan, mint az a bizonyos szükséges rosszSüti írta:Mandzuval rendesen megleptél, de előbb megvárom wxyz reakcióját a dologra.

2020-ig van szerződése, Cé odament a nyakára, tud mindent a fociról, amit kell.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 12., csütörtök 8:23
Ő régóta olyan, mint az a bizonyos szükséges rosszSüti írta:Mandzuval rendesen megleptél, de előbb megvárom wxyz reakcióját a dologra.
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. július 12., csütörtök 8:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 12., csütörtök 7:58
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. július 11., szerda 12:34
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. július 11., szerda 12:26
Ha nem Al-Khelaifi a neve, akkor igazából mindegy.Kerlon írta: Hol írjam alá? még anyámmal is aláíratnám
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 11., szerda 12:22
Hol írjam alá? még anyámmal is aláíratnámFaust írta:Muszaj valami peticiot inditani worldwide, hogy Bappe jojjon a cirkuszi bohoc helyett.Igy, hogy vilagbajnok lesz, talan felcsillan Perez papa szeme.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. július 11., szerda 12:16
HozzászólásSzerző: Faust » 2018. július 11., szerda 12:15
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 11., szerda 12:11
express gyors vonat, adjaziro4vr írta:Navas-Carvajal-Varane-Ramos-Marcelo-Casemiro-Kroos-Modric-Bale-MBappe-Hazard
Navas-Carvajal-Varane-Ramos-Marcelo-Kovacic-Kroos-Modric-Isco-MBappe-Bale
Navas-Carvajal-Varane-Ramos-Marcelo-Casemiro-Kroos-Modric-Bale-Benzema-Hazard
Navas-Carvajal-Varane-Ramos-Marcelo-Kovacic-Kroos-Modric-Isco-Benzema-Bale
Ezeket tudom elképzelni.
HozzászólásSzerző: shoota » 2018. július 11., szerda 12:04
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. július 11., szerda 11:57
Marcit es Varanet hozzatennem az utolso nevekhez, a tobbit adom. Bappe+Hazard pakk nagyon kemeny lenne.Realista24 írta:Isco nélkül nem lesz csapat, nyugodjatok meg és törődjetek bele.
Bale, Benzema és Casemiro lesznek a várható áldozatok a kezdőből. Hazardra én is számítok mint érkező, ha meg jön Mbappé, akkor felőlem bárki mehet a padra, akit nem Ramosnak és Modricnak és Kroosnak hívnak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 11., szerda 11:55
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. július 11., szerda 11:53
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 11., szerda 11:48
Nálam is nagy fejtörést ad Isco, bár én egyértelműen Casemirot raknám ki. De a Kroos-Modric kp-nak akkor segíteni kell visszafelé rendesen.Realista24 írta:Kiagyod Lopi kedvencét, Iscót? Öreg hiba.tubatibi írta:Később írok a CR topikba, de most egyelőre emésztem a sztorit.
Egyértelműen két ember kell a támadóharmadba, egy Hazard-Neymar/MBappe kéne, de sajnos a brazil, francia duó teljesen esélytelen. Úgy gondolom, hogy egy Hazard fog előre érkezni és ezzel ki is fúj majd a dolog, nagyon nem lesz ez így jó.![]()
—————————Navas——————————
——-S. Ramos—————-Varane—————
Carvajal—————————————-Marcelo
—————————Casemiro——————————
—————Kroos——————-Modric—————
Bale——————————————————Hazard
—————————-Benzema—————————
Valószínűleg jövőre így fogunk felállni, bár egy Neymar/MBappe Bale helyett, illetve egy Case-Kova csere szerintem elég sokat dobna.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. július 11., szerda 11:44
Hát igen. Ehh, inkább nem mondok semmit, előbb várjuk meg kik érkeznek, és adjuk meg Lopinak a bizalmat.Realista24 írta: Kiagyod Lopi kedvencét, Iscót? Öreg hiba.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 11., szerda 11:39
Kiagyod Lopi kedvencét, Iscót? Öreg hiba.tubatibi írta:Később írok a CR topikba, de most egyelőre emésztem a sztorit.
Egyértelműen két ember kell a támadóharmadba, egy Hazard-Neymar/MBappe kéne, de sajnos a brazil, francia duó teljesen esélytelen. Úgy gondolom, hogy egy Hazard fog előre érkezni és ezzel ki is fúj majd a dolog, nagyon nem lesz ez így jó.![]()
—————————Navas——————————
——-S. Ramos—————-Varane—————
Carvajal—————————————-Marcelo
—————————Casemiro——————————
—————Kroos——————-Modric—————
Bale——————————————————Hazard
—————————-Benzema—————————
Valószínűleg jövőre így fogunk felállni, bár egy Neymar/MBappe Bale helyett, illetve egy Case-Kova csere szerintem elég sokat dobna.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2018. július 11., szerda 11:08
HozzászólásSzerző: Yazid » 2018. július 8., vasárnap 15:42
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. július 7., szombat 21:23
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2018. július 7., szombat 19:56
nem, én azon kevés fórumozó közé tartozok, aki nem az ősellenséged, mégha nem is nagyon szoktam egyetérteni veled.wxyz írta:Örülnél neki ha azok lennének, ugye? Lehetne az orrom alá dörgölniateeemadrid írta:szóval te a mendy, ndombelé, bailey, dolberg féle 4-esben látod a megoldást? ezek fixen nem tucatszarok gondolom.
Ndombele szerintem amint megmutatja magát pár nézettebb meccsen, úgy fog a fórum utána sírni, mint Mbappé után. Az első Vieira utód aki hozzá mérhető.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem