Csak kellett kérdeznem...
Bár még mindig nem tiszta, hogy akkor marad Géza, vagy jön helyette valaki fiatalabb

Jake Gyllenhaal-t pletykálták, de elvileg inkább béna főgonosz lesz a következő Póki filmben. Ha egyáltalán.
HozzászólásSzerző: torjack » 2018. július 19., csütörtök 10:53
HozzászólásSzerző: soadroli » 2018. július 19., csütörtök 10:38
nem szokása, úgyhogy lehet reménykedni. én csak a rendezőtől félek.torjack írta:Én csak abban bízok, hogy Phoenix nem ír alá valami képtelen baromságra.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 19., csütörtök 10:24
Se a Batman, se a Flash, se semmi. Lehet a Warner projekt bebukott.torjack írta:Én csak abban bízok, hogy Phoenix nem ír alá valami képtelen baromságra.
Reeves Batman mozijáról van már valami? Gyanúsan régóta nem halad előre az a projekt.
HozzászólásSzerző: torjack » 2018. július 19., csütörtök 10:18
HozzászólásSzerző: soadroli » 2018. július 19., csütörtök 10:07
miért ne lenne? szerintem simán van olyan érdekes a karakter, hogy egyedül elvigyen egy filmet. amúgy 2019. október 4-én érkezik a mozikba. a címe pedig (dobpergés...) JokerYazid írta: SZerintem valami elcseszett nagy baromság lesz, ilyen krimi szerûség állítólag, batman nélkül meg nincs joker szóval.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2018. július 12., csütörtök 18:13
SZerintem valami elcseszett nagy baromság lesz, ilyen krimi szerûség állítólag, batman nélkül meg nincs joker szóval... yorgos lanthimos filmeket nézett valaki már? Szeretem az elvont filmeket, de tudnátok vmi ismertebbhez hasonlítani?soadroli írta:na, hivatalos a Phoenix-féle Joker film. nem lesz a DCEU része, hanem egy különálló eredetsztori. csak legyen jó![]()
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2018. július 12., csütörtök 18:04
Az eredetsztorival pont a karakter rejtélyességét cseszik el.soadroli írta:na, hivatalos a Phoenix-féle Joker film. nem lesz a DCEU része, hanem egy különálló eredetsztori. csak legyen jó![]()
HozzászólásSzerző: soadroli » 2018. július 11., szerda 8:28
HozzászólásSzerző: gunner » 2018. július 6., péntek 10:23
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. július 5., csütörtök 20:30
HozzászólásSzerző: gunner » 2018. július 5., csütörtök 20:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 2., hétfő 20:34
HozzászólásSzerző: soadroli » 2018. június 14., csütörtök 18:34
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2018. június 12., kedd 11:15
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. június 11., hétfő 7:05
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. június 10., vasárnap 23:19
HozzászólásSzerző: istimester » 2018. június 10., vasárnap 23:15
Honnan tudjuk milyen nem volt sohasem Solo, ha nem tudjuk milyen volt Solo? Az uj reményben már egy kész Solot kaptunk.Remy írta:SOLO
Gratulálok a Disneynek, hogy tudtak egy Han Solo nélküli Han Solo mozit csinálni, amiben bemutatták, hogy milyen nem volt sosem Han Solo. Noha megvoltak a pillanatai, és éppen emiatt vagyok csalódott és dühös is egyszerre. Annyi lehetőség van ebben a Star Wars univerzumban, hogy miért ilyenre vesztegetik a pénzt és az időt? Tele bakikkal, tele hiányosságokkal, tele olyan szálakkal, amik totál feleslegesek voltak bele. Liberalizmus és Feminizmus... gratuálok... nagyon kell nyomatni ezt egy ilyen filmben, nagyon...![]()
Néhány karaktert leszámítva, mint Han Solo mozi tényleg nem sokat ér.
És minő meglepetés, meg is van az első igazi nagy bukás a Disneynek. 250 millából, alig 80-at hozott az első hétvégén.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. június 10., vasárnap 14:51
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem