Szerintem a nyomas azuj igazolásokon lesz.Gareth lesből támadhat úgy,hogy senki nem várja tőle.Remy írta:Nem ekeg, hogy rengetegszer sérült, most hogy nincs itt CR. Akkor nyomas lesz rajta, hogy az valami elkepesztő. Par meccses flopsorozat utan szét fogjak tépni.

Gareth Bale - 18
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Gareth Bale - 11
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- BlancoMark
Szerintem o pont az a tipusu ember akire ez osztonzoleg fog hatni es nem omlik ossze. Neki pont ez az erzes hianyzott, hogy fobikakent ot vegyuk elo barmi van.Remy írta:Nem ekeg, hogy rengetegszer sérült, most hogy nincs itt CR. Akkor nyomas lesz rajta, hogy az valami elkepesztő. Par meccses flopsorozat utan szét fogjak tépni.
Meg ha sikerul behuzni mondjuk egy Hazardot akkor ez a dolog arnyaltabban fogja erinteni.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nem ekeg, hogy rengetegszer sérült, most hogy nincs itt CR. Akkor nyomas lesz rajta, hogy az valami elkepesztő. Par meccses flopsorozat utan szét fogjak tépni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Most hogy Cé elment, én is remélem hogy itt marad. Egész évben alig vártam hogy őt és Benzemát is csapaton kívül lássam, de most hogy ekkora változások vannak, hirtelen mindkettejükhöz elkezdtem ragaszkodni.
A legfőbb gólfelelősünk, valamint a sikeredzőnk távozása után kiváncsian várom milyen változások lesznek a játékunkban. Nem bánnám, ha Benzema és Béla is megmutathatnák jövőre mit tudnak, és itt főleg Béla az, aki egyszer az életben típusú lehetőség előtt áll, hiszen elment az óriás aki árnyékot vetett rá, szóval innentől övé a rivaldafény.
Ha Neymar jön mellé, akkor az életkedvem is el fog menni, ha esetleg Mbappe, akkor Béla rangidősként lehet a támadójátékunk vezére. A sebessége még megvan, hülyének se nevezném, a válogatottnál már próbálta is a szerepet, szóval bízom benne.
Már csak annyit kérnék, hogy Kova ne menjen el, Neymar meg ne jöjjön.
A legfőbb gólfelelősünk, valamint a sikeredzőnk távozása után kiváncsian várom milyen változások lesznek a játékunkban. Nem bánnám, ha Benzema és Béla is megmutathatnák jövőre mit tudnak, és itt főleg Béla az, aki egyszer az életben típusú lehetőség előtt áll, hiszen elment az óriás aki árnyékot vetett rá, szóval innentől övé a rivaldafény.
Ha Neymar jön mellé, akkor az életkedvem is el fog menni, ha esetleg Mbappe, akkor Béla rangidősként lehet a támadójátékunk vezére. A sebessége még megvan, hülyének se nevezném, a válogatottnál már próbálta is a szerepet, szóval bízom benne.
Már csak annyit kérnék, hogy Kova ne menjen el, Neymar meg ne jöjjön.
- Süti
Benne nem mindenki.Realista24 írta: Karim?

Nézzük meg mit tud CR nélkül. Ha gatya, valamelyik gazdag angol úgyis elviszi 100 fölött.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Senki nem hisz benne vakon.De a képességei megvannak hozzá és az utolsó meccsén meglőtte az évtized bldöntős gólját.Ha ez és CR távozása nem billenti helyre a tagot akkor semmi.Persze 50 gólokat meg kecske szezonokat senki nem vár tőle de ha a sérülései megszünnének(amiről egyébként nem tehet) szerintem jó lenne.Főleg egy Hazard Mbappe párossalkiserik írta:Volt még egy ilyen játékos a Real történelmében, akiben a leigazolása napjától mindenki vakon hisz, hogy most jött el az ideje, közben meg ennyi éven keresztül folyamatosan mutatja a fuckot?

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim?kiserik írta:Volt még egy ilyen játékos a Real történelmében, akiben a leigazolása napjától mindenki vakon hisz, hogy most jött el az ideje, közben meg ennyi éven keresztül folyamatosan mutatja a fuckot?

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Volt még egy ilyen játékos a Real történelmében, akiben a leigazolása napjától mindenki vakon hisz, hogy most jött el az ideje, közben meg ennyi éven keresztül folyamatosan mutatja a fuckot?

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Vagy mert nem kapot szerda-szombat ritmusban mérkőzést, illetve a végére többnyire kötetlenül C helyén játszhatott.BlancoMark írta:Az utolso honapokban ezzel nem volt problemaja kivetelesen. Nem tudom, hogy ez csak veletlen szerencse, vagy valamire rajottek az orvosokkal, de jol birta a meccseket.Anthony írta:És Lopi majd kézrátétellel tartja egészségesen? Vagy vesz neki egy gyógyító számsort?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
es a teljesitmenyere sem lehetett panasz
- BlancoMark
Az utolso honapokban ezzel nem volt problemaja kivetelesen. Nem tudom, hogy ez csak veletlen szerencse, vagy valamire rajottek az orvosokkal, de jol birta a meccseket.Anthony írta:És Lopi majd kézrátétellel tartja egészségesen? Vagy vesz neki egy gyógyító számsort?
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
És Lopi majd kézrátétellel tartja egészségesen? Vagy vesz neki egy gyógyító számsort?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
#KAK2021Kerlon írta:és hol itt a jó hír?

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BlancoMark
Most megkaphatja azt a szerepkort CR tavozasaval amire mindig is vagyott es aminek a hianyara fogta valoszinuleg a problemakat a sajat kis fejeben. Ez az ev lesz az utolso utani eselye a kiteljesedesre, ha most sem tud vezerre valni, akkor neki annyi.
Én mindig bízom benne, mert a tehetsége és adottságai megvannak, hogy hasznát lehessen venni. A kapu előtt ő is tudja hozni az extrát. De már annyira megbizhatatlan.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Majd bukik egyet Lopi alatt is, aztán jövőre eladjuk.
Igazából jobb is, hogy most marad... Túl sok lenne szerintem egy szezonra ennyi jövés-menés.
Igazából jobb is, hogy most marad... Túl sok lenne szerintem egy szezonra ennyi jövés-menés.
ZIDANE
- RealMadridFanatic
Jó.
Régen csíptem a tagot, de a Madridba igazolással Ő úgy érezte, hogy révbe ért, és pont az veszett el belőle, ami az átlag fölé emelte (emelhette volna). így kevésbé örülök, hogy marad, viszont ha ilyen idősen még tud neki alázatot tanítani Lopetegui és úgy áll bele a vezérbika szerepbe, akkor nyerhetünk vele minden stílusidegensége ellenére.
Régen csíptem a tagot, de a Madridba igazolással Ő úgy érezte, hogy révbe ért, és pont az veszett el belőle, ami az átlag fölé emelte (emelhette volna). így kevésbé örülök, hogy marad, viszont ha ilyen idősen még tud neki alázatot tanítani Lopetegui és úgy áll bele a vezérbika szerepbe, akkor nyerhetünk vele minden stílusidegensége ellenére.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
és hol itt a jó hír?

K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hogy jó híreket is írjunk. Bale töröltette azt a meetingjét, ahol a vezetőséggel közölte volna távozási szándékát. Lopetegui nagyra értékeli a játékost és szeretné a legtöbbet kihozni belőle Madridban.
Bale megkezdi az előszezont a csapattal és egyeztet az edzővel.
Bale megkezdi az előszezont a csapattal és egyeztet az edzővel.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
akkor hamar eldol beleszolhat e az igazolasokba