Kommentáld a híreket
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
dettó. 3 vagy mennyi éve nem igazoltunk, most bejött 100 millió. pereznek ideje kinyitni a warchestet. bappe+hazard az egyetlen megoldás
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Igazából annyira jó játékos CR, hogy én csak úgy tudnám elképzelni a pótlását ha Hazardot és Mbappét is hoznánk. Szegény Lopetegui a lehető legnehezebb feladatba vág bele, bárhogy is fog kinézni a csapatunk a szezonkezdetre.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
cét egyéni szinten nem lehet pótolni. legyen az bappe, neymar, kane, hazard vagy messi. senki nem tudja őt pótolni 1 az 1-ben. ezért sem lesz elég ha elhozzuk pl neymart. meg kell próbálni csapat szinten, de az is rohadt nehéz lesz.
az biztos, hogy augusztustól nem cristiano ronaldóval végződik majd a kezdő 11-ünk.
az biztos, hogy augusztustól nem cristiano ronaldóval végződik majd a kezdő 11-ünk.

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Mitol komolyodna meg? Sosem fog.gaborz1 írta:Így hogy elment CR, nagyon remélem, hogy Mbappé vagy Neymar már le van zsírozva.
Ha választani lehet akkor a franciát kérem, a brazil sajnos néha még inkább egy bohócra hasonlít (ha idejön és megkomolyodik akkor rendben).
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
TudomTakesz írta: Pont a Donatellozás nem tetszik Mbappénak állítólag.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Itt lehet Leonardo is
If you know...

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Takesz
- Kedvenc játékosaid: sergio, zidane, cristiano, karim, marcelo, dani, luka, marco
Pont a Donatellozás nem tetszik Mbappénak állítólag.Anthony írta:Remélem valós!Takesz írta:Az mennyire valós, hogy Dani Alves és Neymar rászállt Mbappe-ra a kinézete meg a játéka miatt? Csak mert akár ez válóok lehetne, ami előmozdítaná, hogy hozzánk jöjjön.
Donatellót a csapatba mostmár!
Kowabunga!

13
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Remélem valós!Takesz írta:Az mennyire valós, hogy Dani Alves és Neymar rászállt Mbappe-ra a kinézete meg a játéka miatt? Csak mert akár ez válóok lehetne, ami előmozdítaná, hogy hozzánk jöjjön.
Donatellót a csapatba mostmár!
Kowabunga!

- Takesz
- Kedvenc játékosaid: sergio, zidane, cristiano, karim, marcelo, dani, luka, marco
Az mennyire valós, hogy Dani Alves és Neymar rászállt Mbappe-ra a kinézete meg a játéka miatt? Csak mert akár ez válóok lehetne, ami előmozdítaná, hogy hozzánk jöjjön.
13
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Így hogy elment CR, nagyon remélem, hogy Mbappé vagy Neymar már le van zsírozva.
Ha választani lehet akkor a franciát kérem, a brazil sajnos néha még inkább egy bohócra hasonlít (ha idejön és megkomolyodik akkor rendben).
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Jól szólsz faszi!Salgado: “Ha Pérez a fejébe vesz valamit, azt véghez is viszi”

Remélem be is jön a mondókád.

Benz és Ase marad a seggén, jó helyen vannak.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Tudom, hogy nincs opcionk. 8ert vettek, 40ig sztem realis ajanlani ertre, mert kell ember elore, meg a padra is.RealMadridFanatic írta:Donát írta:Mbappe erkezesenek sajnos alig van realitasa, akarhanyszor irjuk le.Ami viszont engem jobban aggaszt, hogy Mariano visszahozatalarol semmi hir nincsen, egy volt masfel - ket honapja volt talan egy kosza hir, aztan elhalt. Pedig ot le lehetne boltolni a VB alatt, leven nem erintett. Nagyon kellene o szupercserenek, ne-adj-isten kezdonek a keretbe.
Őt is már sokszor olvastam, pedig legjobb tudomásom szerint nincs visszavásárlási opciónk. Azt tudom, hogy a Lyonnal baráti a viszony, de miért engednék vissza? Bevált náluk, rugdossa a gólokat és esélyes, hogy Fekir is lelép. Simán kérhetnek érte horribilis összeget, azért elsősorban nekik a is klub érdekeit kell szem előtt tartaniuk.
- RealMadridFanatic
Donát írta:Mbappe erkezesenek sajnos alig van realitasa, akarhanyszor irjuk le.Ami viszont engem jobban aggaszt, hogy Mariano visszahozatalarol semmi hir nincsen, egy volt masfel - ket honapja volt talan egy kosza hir, aztan elhalt. Pedig ot le lehetne boltolni a VB alatt, leven nem erintett. Nagyon kellene o szupercserenek, ne-adj-isten kezdonek a keretbe.
Őt is már sokszor olvastam, pedig legjobb tudomásom szerint nincs visszavásárlási opciónk. Azt tudom, hogy a Lyonnal baráti a viszony, de miért engednék vissza? Bevált náluk, rugdossa a gólokat és esélyes, hogy Fekir is lelép. Simán kérhetnek érte horribilis összeget, azért elsősorban nekik a is klub érdekeit kell szem előtt tartaniuk.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Mbappe erkezesenek sajnos alig van realitasa, akarhanyszor irjuk le.
Ami viszont engem jobban aggaszt, hogy Mariano visszahozatalarol semmi hir nincsen, egy volt masfel - ket honapja volt talan egy kosza hir, aztan elhalt. Pedig ot le lehetne boltolni a VB alatt, leven nem erintett. Nagyon kellene o szupercserenek, ne-adj-isten kezdonek a keretbe.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem írhatja, hogy milyen jó ez a 9 évericco írta:
A talalgatasok alapja, hogy mult idoben irta, milyen jo volt Madridban. Sokan elkoszonest latnak bele.
Szerintem nincs igy. Remelem

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ha BBC-bol csak Bale marad, akkor mi lesz?
Hazard most mar nagyon aktualis, es ha Neymar helyett Mbappe erkezne, azzal nagyon jol jarnank, peldaul:
————Hazard—Mbappe—Bale
———Modric—Casemiro—Kroos
Marcelo—Ramos—Varane—Carvajal
———————Courtois/Navas
A tobbiek: Casilla/Lunin, Nacho, Vallejo, Odriozola, Theo, Llorrente, Ceballos, Kovacic, Isco, Vazquez, Asensio, Mayoral. Plusz a toltelek.
Ez legalabb egy 23 fos, bivalyeros keret. Majdnem a fele spanyol.

Hazard most mar nagyon aktualis, es ha Neymar helyett Mbappe erkezne, azzal nagyon jol jarnank, peldaul:
————Hazard—Mbappe—Bale
———Modric—Casemiro—Kroos
Marcelo—Ramos—Varane—Carvajal
———————Courtois/Navas
A tobbiek: Casilla/Lunin, Nacho, Vallejo, Odriozola, Theo, Llorrente, Ceballos, Kovacic, Isco, Vazquez, Asensio, Mayoral. Plusz a toltelek.
Ez legalabb egy 23 fos, bivalyeros keret. Majdnem a fele spanyol.

- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
A talalgatasok alapja, hogy mult idoben irta, milyen jo volt Madridban. Sokan elkoszonest latnak bele.Realista24 írta:Persze, mert megköszönte az eddigi kilenc évet, ezért már azt hiszik hogy búcsúzikericco írta:Karim tegnapi posztja miatt megindultak a talalgatasok a spanyol sajtoban...![]()
Szerintem nincs igy. Remelem

Merci Zizou!
- Süti
Casillas, Raúl vitatkozna az apróért résszel, sok jóérzésű futballrajongó pedig a legenda résszel.Realista24 írta: Legendákat nem szórjuk el apróért.

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Legendákat nem szórjuk el apróért.Süti írta:Szerintem is C-től függ a francia sorsa. Ha marad Cé, akkor Ő is, ha nem, akkor akár diszkontáron is odaadjuk a Nápolynak.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
Szerintem is C-től függ a francia sorsa. Ha marad Cé, akkor Ő is, ha nem, akkor akár diszkontáron is odaadjuk a Nápolynak.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.