ericco írta:Karim tegnapi posztja miatt megindultak a talalgatasok a spanyol sajtoban...
Én meg pont azt érzem, hogy mintha burkoltan CR-nek üzenne..
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2018. július 10., kedd 9:46
ericco írta:Karim tegnapi posztja miatt megindultak a talalgatasok a spanyol sajtoban...
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2018. július 10., kedd 9:46
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. július 10., kedd 9:38
HozzászólásSzerző: markmadrid » 2018. július 10., kedd 9:37
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 10., kedd 7:23
wZoLee7 írta:James reszig jutottam, a bayernnek sem kell, itt duplan haszontalan
Na így kéne boltolni Hazardot. James+30 millió.Realista24 írta:Hazard: “A Madrid meze Zidane nélkül is különleges” http://madridom.hu/?p=121229
Valaki szóljon már Péreznek, hogy hívja fel
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 10., kedd 7:21
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. július 10., kedd 5:44
HozzászólásSzerző: gmoe » 2018. július 10., kedd 2:48
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. július 10., kedd 0:36
Messi nem kell.dannen írta:en bappe-messi-hazard pakkot akarok.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. július 10., kedd 0:06
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. július 9., hétfő 23:38
Meglátjuk,hogy reagál a csapat rá.Szerintem kettőzött erővel nyomja majd mindenki,pont azért mert nincs Cr. Ha Zz lenne az edző egyáltalán nem aggódnék.RaúlCF írta:pótolni nem lehet de előtte is volt Real utána is lesz. a CR-Messi korszak előtt is voltak nagy csapatok jó játékkal utánuk is lesz. kicsit túl vannak misztifikálva.
HozzászólásSzerző: ekissm » 2018. július 9., hétfő 23:22
+1Steve írta:Most komolyan nem tudok egy azaz egy embert sem aki helyettesíteni tudná CR-t. Még az öreg félgőzös CR-t sem.
Szerintem ezeket a sikeres éveket elfelejthetjük én erre fel vagyok készülve lelkileg. Ez a csapat ki lett maxolva.
Neymar és MBappe akik valamilyen szintű pótlások lehetnek MBappe talán nem az első évben, viszont ha beilleszkedik utána hosszútávon a legjobb csatár lenne.
Mindenki más kb visszaesés.Láttuk most a világ legjobbjait..Támadó szekció nulla kb mindenhol.
Ha CR megy akkor egy Hazard+MBappe csomagot akarok, bármennyibe is kerülne ez.A többi posztot megoldjuk még egy évig utána nyáron lehetne foglalkozni mással.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. július 9., hétfő 23:20
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. július 9., hétfő 23:04
HozzászólásSzerző: Mickey » 2018. július 9., hétfő 22:46
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. július 9., hétfő 22:12
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2018. július 9., hétfő 21:55
Ahogy Ati is írta Ronaldo távozása a kulcs ahhoz, hogy maradjon.Jim írta:szerintem nem ez a 3 távozó lesz...
Mayoral megy biztosan pl![]()
LLorente vagy Ceballos is esélyes
emelett Bale maradását továbbra sem indokolja semmi...
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2018. július 9., hétfő 21:40
Cé távozása esetén szerintem fixen túléli még ezt a nyarat is. Ha mondjuk nem lenne sérült gyakran, és úgy játszana mint a szezon utolsó pár hetében, akkor nagyot nyerhetnénk vele, de én már lemondtam róla.emelett Bale maradását továbbra sem indokolja semmi...
HozzászólásSzerző: Jim » 2018. július 9., hétfő 21:34
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2018. július 9., hétfő 21:27
Nem tudom, honnan szűrted le ezeket. Szerintem nem várható ekkora mozgás. Ahogy már lejjebb írták is, Vasquez marad, szerintem Benzema és Bale is Ronaldo távozása miatt. Jamest szerintem meg fogja tartani a Bayern legalább a következő szezonig. Remélhetőleg Kovát is rábeszélik a maradásra.SzB írta:VB után mindig óriási a mozgás, s most kérdés, hogy ki dönti meg először a dominót. Lopetegui-nak nagyon valószínű, hogy nem kell majd sem Benzema, sem Bale, s ha Ronaldo is megy, akkor igen változatos lesz a nyarunk. Egyébként a PSG-nek valakit el kell adnia Neymar és Mbappe közül, s vásárlóként mi, a City, a MU és esetleg a Chelsea jöhet szóba (a Barcának egyik sem kell). A Tottenham állítólag minden erővel a befagyasztáson dolgozik, a Chelsea viszont új csapatot épít. Tőlünk Vaskéz szintén el fog menni (Arsenal), és valószínű a Kova is, és szerintem Lopetegui-nak James lassú, tehát nem fogja őt sem favorizálni. Ő Thiago-t szeretné nagyon.
Yurit elvileg csak július 2-án adták el, legalábbis akkor lett nyilvános.Yuri Berchiche to Athletic Bilbao for €24M
Jelenlévő fórumozók: 73 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem