Meglátjuk,hogy reagál a csapat rá.Szerintem kettőzött erővel nyomja majd mindenki,pont azért mert nincs Cr. Ha Zz lenne az edző egyáltalán nem aggódnék.RaúlCF írta:pótolni nem lehet de előtte is volt Real utána is lesz. a CR-Messi korszak előtt is voltak nagy csapatok jó játékkal utánuk is lesz. kicsit túl vannak misztifikálva.
Pont ez a Cr távozás az ami mégjobban összeránthatja a csapatot új motivációt ad az amúgy szarrányert keretünk 80%ának.
Arra viszont lassan fel kell készülni,hogy a spanyol dominancia is a végéhez közeleg.Angolok meg a psg amúgy is tolják bele a pénzt most meg Cr kitudja mit indít be az olaszoknál.
Persze ez az élet rendje tudtuk ,hogy eljön ez a nap csak ez kb a semmiből jött reagálni sem volt idő rá.Zidane és Cr egy hónapon belül azért gecikemény, lehetett volna ezt sokkal finomabban átmenetekkel.Nem csak úgy kitépni a szivét a csapatnak

Én bízom benne,hogy jól reagál a csapat és inkább motivációt ad nekik.Főleg Balenek akiben én bízok aztán max majd megint pofára esek.
És én is hazard bappe packot akarok.Eggyütt.Nem külön.