Kapuban mondjuk el tudnám képzelni, hogy Navas még egy év, aztán ingyen a belga, de ezzel a tröténetszállal már egyszer megszívtuk...
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. július 9., hétfő 20:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 9., hétfő 20:09
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 9., hétfő 20:00
HozzászólásSzerző: ferni » 2018. július 9., hétfő 19:57
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. július 9., hétfő 19:55
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2018. július 9., hétfő 19:53
dannen írta:ezen valamiert felnevettem, sosem lattam meg, hogy egy focistanal megemlitik hany kg.Ladislao Suarez írta: 91 kg.![]()
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2018. július 9., hétfő 19:45
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 9., hétfő 19:40
HozzászólásSzerző: sonic » 2018. július 9., hétfő 19:32
HozzászólásSzerző: Berti » 2018. július 9., hétfő 18:14
És lenyilatkozta a hogy a jövőjét tekintve a gyermekei fontos tényezők lesznek, akik ugyebár Madridban vannak. Ebből vagy mi leszünk vagy Atleti, ha Oblakot viszi valami nagy csapat.kodo írta:Courtiosról volt már szó?
Amennyire nem volt meggyőző nekem az elmúlt időszakban, a vbn annyira tetszik. Nem hinném, hogy mindenáron hajlana a hosszabbításra, ha érdeklődnénk iránta. Nem tudom Perezéknek, mi a terve Luninnal, Navast pedig nagyon csipázom, de a csibót diszkont áron lehet érdemes lenne.
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. július 9., hétfő 18:07
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. július 9., hétfő 17:59
Szerintem ő “csak” a pénzét szerette volna meg egy kis vállveregetést.Az,hogy mostmár mindenképp távozni akar a kialakult helyzet miatt van(szerintem).Szóval ha annyira értékelve lenne amit tett a klubért valahogy meg tudtak volna egyezni vele,30-35 milliós fizu között.Most meg már inkább menne ugyanannyi pénzért amennyit mi is megadnánk elvileg.dannen írta:szerintem meg nagyon jol teszi perez ha most nem mereget farkat ronaldoval. 3 bl utan pont alkalmas a helyzet ra, hogy levaljunk ronaldorol ha menni akar. tett annyit a klubbert, hogy egy jelkepes osszegert elengedjuk ha o ezt szeretne. meg fogjuk oldani a potlasat.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. július 9., hétfő 17:16
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2018. július 9., hétfő 17:01
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. július 9., hétfő 16:48
Ha nem jönne össze Mbappé, remélem nem repülünk rá valamelyik nagy brit játékosra, hogy majd augusztus végéig szenvedjünk (khm... Kééjn). Inkább menjünk el a végsőkig Mbappénál. Egyébként elég szomorú, hogy megelégszünk ilyen Kane/Icardi féle vonulattal. Nem ide valók.dannen írta:lehetne messi is az elsodleges celpont attol meg nem lesz elerheto.Az elsodleges celpontnak Mbappenak kell lennie, remelem Lopeteguiek sikerrel jarnak.
hulye lesz a psg eladni mbappet. a penz nem kell nekik, most vettek 160ert, meg ha 200at ajanlunk se fogjak odaadni 40 milla profitert. 4-5 ev mulva siman kaphatnak erte 300+ milliot ha tenyleg o lesz a vilag legjobbja. eselytelen.
arrol nem beszelve, hogy maga a jatekos is egy nyarral ezelott valasztotta helyettunk a psgt. tenyleg nem ertem miert tema meg mindig ez.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. július 9., hétfő 16:08
RealAsensio írta: Es vajon Perez adna erte 100 millional tobbet? Egyszerubb inkabb Mbappeert letenni 200 milliot vagy tobbet es Kovacicot maradasra birni. En ahhoz viszonyitom az arat, hogy mennyire szukseges a kozeppalyankra igazolni. Mivel a formacio kerdeses egyelore, ezert ugy irom mintha 4-4-2 lenne a formacionk, ahol Benzema fix. Eszerint Isco, Vazquez, Casemiro, Kroos, Modric, Kovacic, Ceballos, Llorrente palyazik oda, es Bale meg mindig a csapatnal van. Ide hogy fer be Hazard? Ha el is adjuk mondjuk Bale-t meg CR-t, nem szabadul fel erdemben hely, csak csatar poszton, oda meg johetne a francia.
Tehat leegyszerusitve: ha 100-nal tobbet kell adni Hazardert, akkor nem kell, ha “olcson” hozzajutunk, akkor johet, mert vetek lenne kihagyni egy akcios ajanlatot, es ha meg van Hazard, akkor el lehet adni KP-rol. De 120at vagy tobbet kiadni a belgaert, es eladni bagoert valakit kozeprol szerintem hulyeseg.
Az elsodleges celpontnak Mbappenak kell lennie, remelem Lopeteguiek sikerrel jarnak.
Ui: egyebkent egy Bale-Hazard csere is elonyos lenne nekunk.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. július 9., hétfő 15:59
Es vajon Perez adna erte 100 millional tobbet? Egyszerubb inkabb Mbappeert letenni 200 milliot vagy tobbet es Kovacicot maradasra birni. En ahhoz viszonyitom az arat, hogy mennyire szukseges a kozeppalyankra igazolni. Mivel a formacio kerdeses egyelore, ezert ugy irom mintha 4-4-2 lenne a formacionk, ahol Benzema fix. Eszerint Isco, Vazquez, Casemiro, Kroos, Modric, Kovacic, Ceballos, Llorrente palyazik oda, es Bale meg mindig a csapatnal van. Ide hogy fer be Hazard? Ha el is adjuk mondjuk Bale-t meg CR-t, nem szabadul fel erdemben hely, csak csatar poszton, oda meg johetne a francia.markmadrid írta:RealAsensio írta:Akkor is sok a 120 millio. A 100 mar maskepp hangzik, nem mindegy, az a 20 millio euro pontosan 6,4 milliard Ft. Persze, Real szinten nem tunik soknak, de azert szamit. Mondjuk, en tenyleg max 100-at adnek erte, de az mar nagyon max. Nem vagyunk raszorulva Hazardra.
Nyilván irgalmatlan nagy összegről van szó de attól,hogy te nem adnál érte 120 millát még nem fogja a Chelsea olcsóbban adni. Legnagyobb sztárjuk akire szerintem rá vagyunk szorulva. Főleg Ronaldo távozásával elég vékonyak leszünk elől és elég kevés olyan játékos van akiért érdemes bankot robbantani. Egy Coutinho 150 millió volt.... Hazard jelenleg komolyabb név a piacon mint a brazil. Pl. a Tico 70 millát adott Thomas Lemarért. Egy olyan játékosért aki még semmit nem bizonyított és nem sokkal több mint egy nagy ígéret. Bár a francia 22 éves csak de Cou pl. már 26 vagyis egy évvel fiatalabb mint a belga.
Persze én is örülnék ha minél olcsóbban jönne de a 80 milla vagy épp a 100 sem feltétlen reális.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. július 9., hétfő 15:57
HozzászólásSzerző: markmadrid » 2018. július 9., hétfő 15:32
RealAsensio írta:Akkor is sok a 120 millio. A 100 mar maskepp hangzik, nem mindegy, az a 20 millio euro pontosan 6,4 milliard Ft. Persze, Real szinten nem tunik soknak, de azert szamit. Mondjuk, en tenyleg max 100-at adnek erte, de az mar nagyon max. Nem vagyunk raszorulva Hazardra.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. július 9., hétfő 14:55
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem