Ladislao Suarez írta:Ha nem jön össze Neymar, akkor Hazard a B-terv. (Marca).
Szerintem ő lenne jelenleg a legjobb megoldás. 27 éves így még bőven lehet benne 3-4 jó év. Relatíve a mai elszállt piachoz képest is jó áron lehetne hozni. 120 millió körül már mozdítható ami bőven jó ár érte. Komoly szintet lépett idén és szerintem megérett a váltásra ő is. Chelsea-nek jövőre nincs Bl illetve még az edző kiléte is kérdéses. Valamint mostanában ott az igazolások is eléggé félrecsúsztak emiatt a koncepció sem valami tiszta.
Amúgy is szükség van egy ilyen játékosra aki képes megbontani a védelmet és képes nyerni 1v1-eket. Jelenlegi keretben nem sok ilyen játékos van. Szerintem Marcelo a keretben az egyik legjobb. Isco van még de ő nagyon sokszor tekeredik rá a labdára és közel sem annyira célratörő mint a belga.
A probléma talán pont ez. 4-3-3 illetve 4-4-2-ben is Asensio illetve Isco lenne a vetélytársa. Esetleg 4-2-3-1 ben tudnánk helyet szorítani Isconak és Hazardnak is.
Asensio mondjuk jobb szélen is tudna játszani tükör szélsőként de eddig ott valahogy nem ment neki.
Én nagyon bízom benne,hogy Hazardot letudjuk igazolni.
Ronaldo egyébként ha távozik rögtön nyitnék egy Hazard,Lewa/Icardi pakkal. Neymar illetve Mbappe szerintem elérhetetlen. Egyikre sincs valós esély így őket nem is veszem számításba.