Galacticos írta:
egyszer majd ha ráérsz vezesd már le hogy te hogy alakítanád át a csapatot és kiket igazolnál. baromi kíváncsi lennék nálad ki az aki nem tucatszar

Legyen akkor.
Kapus, KH, JHV posztra megvannak az emberek.
A bal oldal problémás, Marceloban én már annyira nem bízok, egy Theo legyen az alternatíva. Nem tudok nevet, a lyoni Mendy jónak tűnik, de nem láttam eleget, őt figyelném. Theo mehetne kölcsönbe.
Középpályáról Casemirot eladnám, kell a hely Ndombelének, ha edző/vezető lennék őt mindenképp a csapatomban akarnám látni.
Kovacic felőlem mehet, ha akar, nem rossz játékos, de nem az a szint akinek a távozóni akarása miatt egy Real Madridnak kétségbe kell esnie.
Isco felesleges, csak a helyet veszi el a tehetségesebb Ödegaardtől és Ceballostól.
Támadósorból CR távozónak tűnik, szóval egy csatár kell. Mbappé nem kell több 100 millióért, Dolberget hoznám az Ajaxból. Ahogy nézem idén nem jöttek neki úgy a gólok, de ezt nem látom problémának, mondjuk sérült is volt. Ritka képzett játékos, társaknak jól elő tud készíteni, jó helyzetfelismerései vannak és befejezni is tud, Bergkampra emlékeztet. Benzema utódnak jó lehetne.
Szélsőnek Baileyt. Gyengébbnek látom, mint Dembelét és Mbappét a kevesebb sebessége miatt, de inkább ő egy ésszerű összegért.
Vazquez és Asensio maradjon.
Balet és Benzemát erre az egy évre még legalább itt tartanám.
Vinicius, Mayoral kölcsön.
Navas - Carvajal? , Varane, Ramos, Marcelo? - Ndombele, Modric? , Kroos - Bale? , Bailey, Benzema?
Kérdőjelet raktam azok mellé akiknek nem lenne biztos a helye.
Modric lecserélést elkezdeném Ödegaardal.
Carvajal, Benzema versenyezhet az érkezőkkel, Bale Asensioval, Vazquezzel és a sérülések ellen.
Marcelo kapcsán említettem, hogy már nem bízok benne annyira.