VB - 2018

Archívum

Ki lesz a Világbajnok?

A szavazás 2018. július 15., vasárnap 11:05-kor befejeződött.

Franciaország
41
42%
Horvátország
57
58%

Szavazatok száma: 98

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: VB - 2018

HozzászólásSzerző: Steve » 2018. július 7., szombat 11:13

A svédek hotelljében beindult reggel a tűzriasztó és ki kellett üríteni az épületet. Aludni nem aludtak nyugodtan így az biztos. :hmmm:

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede

HozzászólásSzerző: poronty » 2018. július 7., szombat 11:12

Nem látom a logikát az összehasonlításban,
Segítek megtalálni a logikát. Annyi volt az érved, amellett, hogy Costa többet tett a bajnoki címért, mint Hazard, hogy Costa "Csak rugdosta a pontokat érő gólokat." (egyébként volt olyan is nem egyszer, hogy Hazard lőtt győztes gólt, meg olyan is, hogy Hazard és Costa góljaival nyertek) én meg leírtam, hogy olyat csinált pl Morata is tavaly, Modric meg nem. Ezen kiváló logika alapján Morata többet tett a bajnoki címért, mint Lukita, ami nyilván totál faszság.
Egyébként Morata rengeteget tett a bajnoki címért, kulcsszerepe volt, ezt elvitatni elfogultság vagy hozzánemértés, legyen bármennyire is nem kiemelkedő játékos.
Ez nem tudom, hogy most honnan jött neked. Nem írtam ilyet.
Costa pont az a típusú csatár, aki a TKPknak fekszik, helyet csinál, leköti a védőket, visszakészíti a labdákat
Meg ez ugyanúgy igaz visszafelé is, amit te nem szeretnél elismerni. Ahhoz, hogy Costa győztes gólokat szerezzen, kell az is, hogy Hazard védelmeket bontson meg, létszámfölényt alakítson ki, kényszerítőzzön, kulcspasszokat adjon, kontrákat vezessen meg hasonlók. De szerinted ő csak tekereg állandóan 0-24-ben.

Viszont nekem ennyi bőven elég volt belőled, további szép napot.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. július 7., szombat 11:07

h3x0r írta:Hazard vs. Brazil
Kiváncsiságból megszámoltam, 5 db 1v1.
Mi a másik 5, hogy lehúzza az alapra majd visszafordul és visszapassz, vagy a 2 db lefordulás, ami nem 1v1?
Nevetségesek a statisztikák. Hazardnak mindent behúznak sikeres 1v1nek, Özilnek kulcspassznak.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. július 7., szombat 10:52

Mindenki az angolok ellen szurkol, vannak akik le is nezik oket, ugyhogy egyertelmu, hogy tovabbjutnak. Mindig ez van... :lol: :lol: :lol:
:goat:

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. július 7., szombat 10:47

poronty írta:
Csak rugdosta a pontokat érő gólokat.
Tavaly Morata és James is veregette a gólokat-gólpasszokat, de ettől még nem tettek többet a bajnoki cím megnyeréséért, mint Modric vagy Kroos.
Nem látom a logikát az összehasonlításban, főleg úgy hogy Costát Moratával pótolták sikertelenül.
Egyébként Morata rengeteget tett a bajnoki címért, kulcsszerepe volt, ezt elvitatni elfogultság vagy hozzánemértés, legyen bármennyire is nem kiemelkedő játékos.

B-C kategória Costa olyan meccseket döntött el, amit A kategória nem tudott. De nem csak ez a probléma a társakra való mutogatással. Costa pont az a típusú csatár, aki a TKPknak fekszik, helyet csinál, leköti a védőket, visszakészíti a labdákat. Griezmann kapcsán is sok cikkben írják, hogy azért javult fel, mert Costa visszatért.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2018. július 7., szombat 10:31

Hazard vs. Brazil

poronty

HozzászólásSzerző: poronty » 2018. július 7., szombat 10:09

Tavaly Morata és James is veregette a gólokat-gólpasszokat, de ettől még nem tettek többet a bajnoki cím megnyeréséért, mint Modric vagy Kroos.
-----------Courtois
-------------Haaland

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. július 7., szombat 9:34

Egy jo Varane-Modric dontot szeretnek, ahol Modric sklillje meggyozi MBappet h ide kell igazolnia es persze Lukitaek nyerik a vb t :mrgreen:

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2018. július 7., szombat 9:32

Realista24 írta:Na mindegy, majd jön duplavéikszipszilonzé, és megírja a tutit róla is.
Mar megirta, feleslegesen forgolodik allandoan hatrafele(!), most meg vagy felrugtak vagy rossz helyre passzolt. :lol:

Ma horvat tovabbjutast varok, mar a rendes jatekidoben. A masik meccsen meg a legnagyobb sved drukker leszek, mentsen meg hurrikantol a jo istentol.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2018. július 7., szombat 9:27

BlancoMark írta:
Steve írta:Durva amit az angolok művelnek..

Kb a 20. lekezelő, bunkó nyilatkozatot/cikket olvasom amiben a svédeket alázzák, semmibe veszik.

Én csak azt remélem, hogy meg lesz a nagyképű banda állítva holnap. Akkor lehetne magyarázni megint a bizonyítványt. Sok esélyt erre nem látok. A svéd foci nem a legerősebb, küzdenek, hajtanak, de tudnak amit tudnak. Tele vannak a svédek korlátokkal, de persze soha nem lehet tudni.

Egy biztos az arcoskodás, másik lenézése az visszataszító, legalábbis számomra.
Tudsz linkelni? Ki(k) nyilatkoztak lenezoen?
Svéd cikkeket olvastam csak. Itt gyűjtögették őket a svéd Aftonbladetben majdnem minden nap.

a thetimes újságírója gúnyolódott Bergen például(szerencsétlen tényleg nem ügyes..de na). A női válogatott kapusa adta elő magát, hogy a svédeknek eddig szerencséjük volt, de most végre egy nagy csapat megállítja őket(az más kérdés, hogy meg kell nézni melyik csapat ki ellen játszott)..
Kérdeztek londoni svédeket, szerintük az angolok totál lenézik a svédeket és már a későbbieket tervezik..
Stb..stb.

Biztos igazuk is van, de szerintem lehet több tisztelettel állni a dolgokhoz. Ha meg pofára esnének lesz meglepődés.

Én csak azt remélem nem olyan bírói ténykedés lesz mint a kolumbia elleni meccsen.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 7., szombat 8:29

A belga-francia meccs amúgy elég érdekes lesz, több okból is, de egy új keletű dolog Henry személye.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 7., szombat 8:21

dannen írta:Eden Hazard is the first player to win all 10 of his one-vs-ones in a World Cup match since 1966.

gyakorlatilag nem lehetett tole elvenni a labdat. feladja a lecket pereznek a faszi. az biztos, hogy az a profizmus es alazat ahogy ma tolta, na az valo a real madridba.
Pont ezt néztem most és a Japánok ellen is, hogy borzasztó alázattal dolgozott végig, rajta látszott a nemzeti tudat, amit itt olyan sokan hiányolnak. Küzdött a mezért és a csapatért, nem akart fölösleges dolgokkal kitűnni.
Azt nem tudom, hogy kellene-e ő nekünk a Madridba vagy sem. Azt mondom, hogy inkább nem mint igen, egyrészt a kora, másrészt a játékstílusa alapján, ellenben erősítés lenne, ezt nem tagadom, főleg ha normális áron érkezne.

Na mindegy, majd jön duplavéikszipszilonzé, és megírja a tutit róla is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. július 7., szombat 4:15

poronty írta:
Ne hülyéskedjünk már, például az általad leszólt Costa többet tett tavaly a bajnoki címért, mint ő.
Szerinted tedd többet, szerintem meg nem. :/

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2018. július 7., szombat 0:15

Nem ertem mi ez a bohocozas, mikor a csövesbánat az aktualis meno kifejezes. :mrgreen: Ma szerintem nem volt vele kulonosebb gond, a belgak vegig jol vedekeztek, amikor pedig elment es visszatette, akkor Coutinho szarul lott kapura. A vege fele is volt egy jo tavoli lovese, csak hat Courtois jo napot fogott ki. De mar csak azert is le kene igazolni, hogy ujra legyen egy olyan porgos topik, mint regebben Benzemáé.

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: el magico » 2018. július 7., szombat 0:11

illgner írta:
Navamiro írta: Kompanynak köze nem volt a labdához, ütemet tévesztett. Elbaszta. Nem láttam, h Jesus beleakasztotta vna magát, de ha így is tett volna, akkor is tizi.
Azért nem tizi, mert amikor a lábát eltalálta, már a labda nem volt játékban, túlment az alapvonalon. Ilyenkor nem lehet büntetőt ítélni.
De kapus kirúgást sem -legalábbis szerintem-. Ha nincs játékban a labda, akkor sem tarolhatják le a támadót a tizenhatoson belül.

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2018. július 6., péntek 23:57

Navamiro írta: Kompanynak köze nem volt a labdához, ütemet tévesztett. Elbaszta. Nem láttam, h Jesus beleakasztotta vna magát, de ha így is tett volna, akkor is tizi.
Azért nem tizi, mert amikor a lábát eltalálta, már a labda nem volt játékban, túlment az alapvonalon. Ilyenkor nem lehet büntetőt ítélni.

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2018. július 6., péntek 23:49

Neymar mindjárt lő 3at aztán nézhettek.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2018. július 6., péntek 23:42

Navamiro írta:Kva gyenge ez a Neymar. Nem tudom mit látnak benne. Azon kívül, hogy egy bohóc.
Menj sakkozni, nem értesz hozzá!

:mrgreen:

poronty

HozzászólásSzerző: poronty » 2018. július 6., péntek 23:31

Ne hülyéskedjünk már, például az általad leszólt Costa többet tett tavaly a bajnoki címért, mint ő.
Szerinted tedd többet, szerintem meg nem. :/
-----------Courtois
-------------Haaland

Navamiro

HozzászólásSzerző: Navamiro » 2018. július 6., péntek 23:25

BlancoMark írta:
Steve írta:Halljátok az a 11-es az mitől nem volt az?

Egyszerűen nem értem.Van valakinek valami értelmes magyarázata, amit én nem láttam?

Piszok jó meccs volt. Volt itt minden, szép passzok, kontrák, gólok, eszméletlen védések..
En bar csak egyszer lattam, de az oldalso kameraallasbol ugy tunt, mintha Jesus lepett volna ra szandekosan Kompanyra, hogy akasztasnak tunjon.
Kompanynak köze nem volt a labdához, ütemet tévesztett. Elbaszta. Nem láttam, h Jesus beleakasztotta vna magát, de ha így is tett volna, akkor is tizi.

Vissza: