Remy írta:Azért csak ad egy gólpasszt. Mondjuk ettől függetlenül is, ma nem tudom mi a baj vele. Próbálkozik rendesen.realistahuni írta:Válogatottban gyenge grízes mint a lepkefing.
Varane!

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 6., péntek 16:42
Remy írta:Azért csak ad egy gólpasszt. Mondjuk ettől függetlenül is, ma nem tudom mi a baj vele. Próbálkozik rendesen.realistahuni írta:Válogatottban gyenge grízes mint a lepkefing.
Varane!
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2018. július 6., péntek 16:40
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. július 6., péntek 16:40
Azért csak ad egy gólpasszt. Mondjuk ettől függetlenül is, ma nem tudom mi a baj vele. Próbálkozik rendesen.realistahuni írta:Válogatottban gyenge grízes mint a lepkefing.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2018. július 6., péntek 16:36
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. július 6., péntek 16:28
Fantasztikus!BlancoMark írta:Tarthatatlan ez az ember, azok az utemvaltasok.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2018. július 6., péntek 16:24
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. július 6., péntek 16:12
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2018. július 6., péntek 16:07
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. július 6., péntek 16:00
nem sima de franciaKercsó írta:Az előbb sántikált oda a padra Cavani. De nem fog játszani.
Ki mire számít? Én sima francia továbbjutást várok.
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. július 6., péntek 15:59
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2018. július 6., péntek 15:56
HozzászólásSzerző: Berti » 2018. július 6., péntek 15:46
Ronaldo kísérte le.numberone1 írta: Nem latom Cavanit a padon sem. Talan serult v eltiltott?
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2018. július 6., péntek 15:42
Nem latom Cavanit a padon sem. Talan serult v eltiltott?Realista24 írta:Cavani pados.
Uruguay XI: Muslera, Caceres, Gimenez, Godin, Laxalt, Nandez, Bentancur, Vecino, Torreira, Suarez, Stuani.
Ez Tolisso szel, mit akar ezzel? Nem eleg Zsirud-Grizes impotens ketto elol...Realista24 írta:France XI: Lloris, Pavard, Varane, Umtiti, Hernandez, Pogba, Kanté, Tolisso, Mbappé, Griezmann, Giroud.
Fekir sem szelso.Remy írta:Tolisso helyett egy Fekir-t elbírt volna a csapat az uruk ellen. Na mindegy
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2018. július 6., péntek 15:09
Én megértem, hogy ilyen-olyan okok miatt Benzema már nem lehet válogatott, még ha nehezen is, de mára már sikerült. De azt a büdös életben nem fogom megérteni, hogy hogyan kerül egy ilyen francia keretbe Giroud, azt meg pláne nem, hogy a kezdőbe, hogy tud minden egyes meccsen bekerülni. Azt meg már végképp nem vagyok képes feldolgozni, hogy emiatt nem játszik a posztján Mbappé és Dembele meg padozik...Realista24 írta:France XI: Lloris, Pavard, Varane, Umtiti, Hernandez, Pogba, Kanté, Tolisso, Mbappé, Griezmann, Giroud.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 6., péntek 14:56
Csinál. Hülyét magából.Remy írta:Tolisso helyett egy Fekir-t elbírt volna a csapat az uruk ellen. Na mindegy... Allez les Bleus!
Fiam csinálhatna már valamit a 11-eseken kívül.
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. július 6., péntek 14:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 6., péntek 14:48
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. július 6., péntek 14:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 6., péntek 14:36
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 6., péntek 13:17
Mbappe is ilyen, mondjuk a különbség a két játékos között, hogy a francia előbb le is adja és nem a saját helyzetére játszik. Neymar még előtte van valamivel, de szerintem a francia simán lelépheti a következő években. Főleg, ha eligazolna egy színvonalasabb bajnokságba.Realista24 írta:
Vagy mert ott - nem megbántva őket - nem túl képzett játékosok ellen focizik.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem