CRonika7 írta:Van még olyan aki még mindig reménykedik a maradásában rajtam kívül?
A hozzám hasonló bolondok mibe kapaszkodnak még?![]()
Jelen.
Perez. CR. Money. Valahogy megkell oldani. Meg baszki egy Juventus? Na ne mar.
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. július 6., péntek 13:14
CRonika7 írta:Van még olyan aki még mindig reménykedik a maradásában rajtam kívül?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 6., péntek 13:06
Piqué már forgatjarashidm írta:Még a végén lesz egy ugyanolyan videója Cr-nek mint Griezmannak és bejelenti hogy marad.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. július 6., péntek 13:04
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 6., péntek 13:00
VB végéig nem vadászunk mi nagy vadra.shoota írta:Azt nem irjak, hogy ez az uzenet mikorra varhato? Jo lenne ezt minel elobb lezarni, hogy a Neymar-Bappe-Hazard pakkbol egyet levadasszunk.Realista24 írta:Cristiano nem akar felhajtást, egy üzenetben fog búcsúzi a szurkolóktól. A Juve már holnap be akarta mutatni, azonban az üzlet bonyolultsága miatt erre csak jövőhéten fog sor kerülni, írja az AS.
Nekem őszintén szólva tök mindegy. Mindegyik esetnek megvan az előnye.CRonika7 írta:Van még olyan aki még mindig reménykedik a maradásában rajtam kívül?
HozzászólásSzerző: CRonika7 » 2018. július 6., péntek 12:59
HozzászólásSzerző: shoota » 2018. július 6., péntek 12:56
Azt nem irjak, hogy ez az uzenet mikorra varhato? Jo lenne ezt minel elobb lezarni, hogy a Neymar-Bappe-Hazard pakkbol egyet levadasszunk.Realista24 írta:Cristiano nem akar felhajtást, egy üzenetben fog búcsúzi a szurkolóktól. A Juve már holnap be akarta mutatni, azonban az üzlet bonyolultsága miatt erre csak jövőhéten fog sor kerülni, írja az AS.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 6., péntek 12:52
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 6., péntek 11:04
Juve részvények 6%, madridom értéke +200%RealAsensio írta:Ezt nem is Mendes generalja, hanem R24, tomerdek penzre tesz szert, ki tudja, lehet Realista vett egy rakas Juve reszvenyt, aztan general ilyen hireket. Erdekes, a madridom.hu facebook oldala is jobban porog...Realista24 írta: Nagyon helyes
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. július 6., péntek 10:39
Ezt nem is Mendes generalja, hanem R24, tomerdek penzre tesz szert, ki tudja, lehet Realista vett egy rakas Juve reszvenyt, aztan general ilyen hireket. Erdekes, a madridom.hu facebook oldala is jobban porog...Realista24 írta:Nagyon helyesKAG írta:Remelem ma eldol....
Őrjítő hogy 5 percenkent frissitgetek a topcira
HozzászólásSzerző: Petr » 2018. július 6., péntek 10:20
Ja, akkor félreértettelek, bocsi.dzsi91 írta:Én ezt értem,de Cr-nek most fix kivásárlási ára van vagy csak meghallgatjuk az ajánlatokat olyan kluboktól akik nem közvetlen riválisok és 100 millára lőttük be az árát?
Mert most a hirek arról szólnak,hogy a Cr-el megvan az egyezség de Perezre várnak.Ha fix kivásárlási ára lenne a juve jönne egy zsák pénzzel és vinné is Cr-t mint tette a psg neymarnal nem?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 6., péntek 10:19
Nagyon helyesKAG írta:Remelem ma eldol....
Őrjítő hogy 5 percenkent frissitgetek a topcira
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. július 6., péntek 10:18
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. július 6., péntek 10:11
Én ezt értem,de Cr-nek most fix kivásárlási ára van vagy csak meghallgatjuk az ajánlatokat olyan kluboktól akik nem közvetlen riválisok és 100 millára lőttük be az árát?Petr írta:Nem. A kivásárlási árat, ha valaki leteszi, akkor onnantól a játékoson múlik. Egy klub nyilván lehet jó fej és adhat többet úgy, hogy nem aktiválja a záradékot, de ezt általában akkor szokták használni, ha részletfizetésben gondolkodnak. A kivásárlási ár azért kivásárlási ár, mert a játékost birtokló klub annál az összegnél nem tud beleszólni az eladásba.dzsi91 írta:Ez még lemaradt bocsi.: gondolom ez a kivásárlási ár nem egy fix dolog hanem,hogy meghalgatjuk az ajánlatokat és akár el is fogadjuk ha úgy van.
HozzászólásSzerző: Petr » 2018. július 6., péntek 10:07
Nem. A kivásárlási árat, ha valaki leteszi, akkor onnantól a játékoson múlik. Egy klub nyilván lehet jó fej és adhat többet úgy, hogy nem aktiválja a záradékot, de ezt általában akkor szokták használni, ha részletfizetésben gondolkodnak. A kivásárlási ár azért kivásárlási ár, mert a játékost birtokló klub annál az összegnél nem tud beleszólni az eladásba.dzsi91 írta:Ez még lemaradt bocsi.: gondolom ez a kivásárlási ár nem egy fix dolog hanem,hogy meghalgatjuk az ajánlatokat és akár el is fogadjuk ha úgy van.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. július 6., péntek 10:04
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. július 6., péntek 9:55
Valahogy így de Szerintem legkevésbé se érdekeli perezt a neymar show a vb-n.kiserik írta:Én érdekesen látom ezt a story-t. Perez egész évben Neymart hajtotta, egyes hírek szerint a PSG-be is azért ment, hogy ezzel a kitérővel tudjon hozzánk jönni a Barcából. Magas átigazolási összeg, még magasabb fizetés. Gondolom mindenkinek egyértelmű volt, hogy ki, kik lehetnek a potenciális áldozatok 1-2 éven belül (CR, Bale). Erre utal az is, hogy kijelentettük, CR, ha talál vevőt, mehet, illetve a lecsökkentett kivásárlási ár is e mellett szól. A portugál így érezhette, hogy nem becsülik meg, berágott és keresett magának helyet, még időben, mikor még van esélye valamit alkotni. Aztán jött a VB, ahol a Ronaldo válogatottja vezére tudott lenni, míg Neymar brékshow-t csinál minden meccsen, rajta röhög az egész világ, és közben a Barca játékosa teszi le a teljesítményt. Ezek után talán már nem is olyan egyértelmű a vezetőségnek, hogy a CR-Neymar csere olyan pozitív lenne a klubnak, így megadnánk lassan mindent CR-nek, hogy maradjon, aki viszont elég makacs természet... Szappanopera a javából.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 6., péntek 9:42
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. július 6., péntek 9:41
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. július 6., péntek 9:16
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. július 6., péntek 9:07
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem