Szerintem nem vesszük meg egy ilyen középszer VB után.RealAsensio írta: Csak feltetelezem, nem adjak el annyiert vagy kevesebbert, mint amennyiert vettek. Szoval tobbe fog nekunk fajni.
Bappe in.
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. július 5., csütörtök 15:12
Szerintem nem vesszük meg egy ilyen középszer VB után.RealAsensio írta: Csak feltetelezem, nem adjak el annyiert vagy kevesebbert, mint amennyiert vettek. Szoval tobbe fog nekunk fajni.
HozzászólásSzerző: shoota » 2018. július 5., csütörtök 15:11
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. július 5., csütörtök 15:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 5., csütörtök 14:54
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. július 5., csütörtök 14:53
És még így is ő volt sokszor a kulcs a sikerhez.ToniKroos írta:Sokan nagyon gyorsan elfelejtik, hogy mennyire nulla volt már sokszor tavaly. Ilyenkor kell a vezetőségben a hideg fej és nem az érzelmekre hallgatni. Menjen levezetni a Juvéba azt fizessenek ők egy 34 éves embernek 30 milliót.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. július 5., csütörtök 14:52
Csak feltetelezem, nem adjak el annyiert vagy kevesebbert, mint amennyiert vettek. Szoval tobbe fog nekunk fajni.Süti írta:Hol olvastad hogy Neymart megvettük 300 milláért 40-50 milliós fizetéssel?RealAsensio írta:Csak nem ertem, mit nem tudtunk megadni CR-nek, mikozben Neymarra peldaul van 250-300 millio euro, plusz 40-50 millio fizetes?! Vagy ezt azert vallaljuk be, mert sokkal fiatalabb es hasonlo brand mint CR?
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. július 5., csütörtök 14:51
Csak az a gond, hogy a BBC masik ket tagja is nagyon gyenge a szezon nagyobb reszeben. Ha ok hoznak magukat kevesbe lenne aggaszto elengedni az utobbi 9 evunk es a mostani korszak legmeghatarozobb jatekosat.ToniKroos írta:Sokan nagyon gyorsan elfelejtik, hogy mennyire nulla volt már sokszor tavaly. Ilyenkor kell a vezetőségben a hideg fej és nem az érzelmekre hallgatni. Menjen levezetni a Juvéba azt fizessenek ők egy 34 éves embernek 30 milliót.
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2018. július 5., csütörtök 14:35
HozzászólásSzerző: eReMA » 2018. július 5., csütörtök 14:35
RealAsensio írta:Csak nem ertem, mit nem tudtunk megadni CR-nek, mikozben Neymarra peldaul van 250-300 millio euro, plusz 40-50 millio fizetes?! Vagy ezt azert vallaljuk be, mert sokkal fiatalabb es hasonlo brand mint CR?
HozzászólásSzerző: portillo » 2018. július 5., csütörtök 14:34
Pontosan ezért.RealAsensio írta: Vagy ezt azert vallaljuk be, mert sokkal fiatalabb es hasonlo brand mint CR?
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. július 5., csütörtök 14:33
szerintem simán megtudnánk adni neki de vonzza a következő kérdéseket. mi lesz jövőre? megint szomorú lesz és megint új szerződés amit már párszor eljátszott? hol van a vége? meddig emeljük a fizuját? hány éves koráig van haszna? a padra nem ül le ezt mindenki tudja.RealAsensio írta:Csak nem ertem, mit nem tudtunk megadni CR-nek, mikozben Neymarra peldaul van 250-300 millio euro, plusz 40-50 millio fizetes?! Vagy ezt azert vallaljuk be, mert sokkal fiatalabb es hasonlo brand mint CR?
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. július 5., csütörtök 14:32
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. július 5., csütörtök 14:31
Hol olvastad hogy Neymart megvettük 300 milláért 40-50 milliós fizetéssel?RealAsensio írta:Csak nem ertem, mit nem tudtunk megadni CR-nek, mikozben Neymarra peldaul van 250-300 millio euro, plusz 40-50 millio fizetes?! Vagy ezt azert vallaljuk be, mert sokkal fiatalabb es hasonlo brand mint CR?
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. július 5., csütörtök 14:27
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2018. július 5., csütörtök 14:25
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. július 5., csütörtök 14:25
200 millióért és 50 milliós nettóért brékelhetdzsi91 írta:Neymar.RealAsensio írta:![]()
![]()
sajnalom ezt az egeszet. Megerdemelte volna, hogy innen vonuljon vissza, es egy csomo rekordot elerhetett volna meg itt. Nem ertem. Es pont abba a csicska olasz bajnoksagba megy? Mindegy, neki Madridban kellett volna maradnia, ezt a balfaszsagot.
Ki lesz akkor az uj hetesunk?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. július 5., csütörtök 14:24
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. július 5., csütörtök 14:23
Neymar.RealAsensio írta:![]()
![]()
sajnalom ezt az egeszet. Megerdemelte volna, hogy innen vonuljon vissza, es egy csomo rekordot elerhetett volna meg itt. Nem ertem. Es pont abba a csicska olasz bajnoksagba megy? Mindegy, neki Madridban kellett volna maradnia, ezt a balfaszsagot.
Ki lesz akkor az uj hetesunk?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. július 5., csütörtök 14:22
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. július 5., csütörtök 14:14
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem