Hogy 1 milliárdról 100 millióra csökkentik a kivásárlási árát.
De most végülis lecsökkentették?

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2018. július 5., csütörtök 13:24
Hogy 1 milliárdról 100 millióra csökkentik a kivásárlási árát.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 5., csütörtök 13:17
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. július 5., csütörtök 13:15
Hogy 1 milliárdról 100 millióra csökkentik a kivásárlási árát.p.csabi1 írta:Mondjuk ez baszott sértő ha igaz.Nem tudom ezért miért az ő fejével lenne baj.
Mi a sértő?
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2018. július 5., csütörtök 12:59
Mondjuk ez baszott sértő ha igaz.Nem tudom ezért miért az ő fejével lenne baj.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 5., csütörtök 12:54
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. július 5., csütörtök 12:50
HozzászólásSzerző: Mickey » 2018. július 5., csütörtök 12:50
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. július 5., csütörtök 12:48
Felőlem húzhatják egész szeptemberig, hadd szenvedjen a Juve. 100 milla kevés, annyiért nem adnám.dzsi91 írta:Pedig tökéletes választás.Bl-ben tűzközelben lesz,ha tudja hozni magát ott is akkor egy újabb szög messi koporsójába.Én nem tudok bele kötni ebbe a Juve transzferbe.Egyedül az átigazolási összegbe,ami szerintem úgy 200 körül lenne reális.Anthony írta:Továbbra sem értem miért éppen Juventus, de ha megy akkor nekem aztán épp mindegy hova..
Remélem ma már hivatalos lesz,ne húzzák sokáig.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. július 5., csütörtök 12:43
Pedig tökéletes választás.Bl-ben tűzközelben lesz,ha tudja hozni magát ott is akkor egy újabb szög messi koporsójába.Én nem tudok bele kötni ebbe a Juve transzferbe.Egyedül az átigazolási összegbe,ami szerintem úgy 200 körül lenne reális.Anthony írta:Továbbra sem értem miért éppen Juventus, de ha megy akkor nekem aztán épp mindegy hova..
HozzászólásSzerző: füst » 2018. július 5., csütörtök 12:42
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. július 5., csütörtök 12:40
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. július 5., csütörtök 12:35
HozzászólásSzerző: Mickey » 2018. július 5., csütörtök 12:30
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. július 5., csütörtök 11:53
Mondjuk ez baszott sértő ha igaz.Nem tudom ezért miért az ő fejével lenne baj.p.csabi1 írta:Az ilyen dolgai miatt a falra tudnék mászni.Ronaldo: “Ha úgy gondolják, hogy 100 milliót érek, akkor nem szeretnek”
Abszolút nem szimpatikusak ezek a megnyilvánulások még akkor is ha ezt januárban mondta állítólag.
Itt nem lesz több mint a Real Madrid ezt ő is és mindenki tudja.Hiába erőlködik.
Baj van a fejével.Persze mind a két fél hibás ez nem is kérdés.
De azért ezeket a megnyilvánulásokat hanyagolhatná.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 5., csütörtök 11:40
Honnet tudod, hogy nem hasonlo okokbol nincs ez meg bejelentve? Tenykent veazed az egeszet.___Samy___ írta:Azért ez így ismét egy újabb sportszakmai kudarc. Egyrészt az ára miatt, másrészt meg megint úgy adunk el a kevés csatarunk közül egyet (aki ráadásul klub legenda), hogy nincs meg a pótlása. Itt maradt Benzema, aki egy évben 10 meccsre jó, meg itt van Béla, aki még annyira sem. És ennyi csatarunk van. Neymar meg Bappe kb mozdithatatlan kategória, a többi inkább szóba se keruljon. Ráadásul a francian kívül nálam más szóba sem jöhet. Azért előbb illett volna leboltolni mondjuk Bappet, aztán talán elfogadtam volna a portugál távozását. Viszont akkor is az lett volna a legjobb forgatókönyv, hogy jön a francia, CR mellett meg nevelkedik vagy két évig.
Nem haragszom Ce-re, mert annyi örömöt adott nekünk, hogy kb sehogy nem tudnék már haragudni rá. Megérteni viszont akkor sem értem meg.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. július 5., csütörtök 11:15
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2018. július 5., csütörtök 10:59
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2018. július 5., csütörtök 10:33
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2018. július 5., csütörtök 10:31
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 5., csütörtök 10:27
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem