Sehogy. Engem az érdekel, hogy Neymar hogy nem lesz leboltolva.Kerlon írta:Sehogy. Engem az érdekel, hogy Mbappe, hogy lesz így leboltolva.wZoLee7 írta:Ez szep, mar csak az erdekelne Bale hogy lesz igy elboltolva

HozzászólásSzerző: Süti » 2018. július 5., csütörtök 10:19
Sehogy. Engem az érdekel, hogy Neymar hogy nem lesz leboltolva.Kerlon írta:Sehogy. Engem az érdekel, hogy Mbappe, hogy lesz így leboltolva.wZoLee7 írta:Ez szep, mar csak az erdekelne Bale hogy lesz igy elboltolva
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 5., csütörtök 10:04
Sehogy. Engem az érdekel, hogy Mbappe, hogy lesz így leboltolva.wZoLee7 írta:Ez szep, mar csak az erdekelne Bale hogy lesz igy elboltolva
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. július 5., csütörtök 10:02
HozzászólásSzerző: Santi » 2018. július 5., csütörtök 9:53
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. július 5., csütörtök 9:41
HozzászólásSzerző: Mickey » 2018. július 5., csütörtök 9:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 5., csütörtök 9:25
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2018. július 5., csütörtök 9:16
Az ilyen dolgai miatt a falra tudnék mászni.Ronaldo: “Ha úgy gondolják, hogy 100 milliót érek, akkor nem szeretnek”
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 5., csütörtök 9:05
Engem a cáfolatok jobban lázba hoznak. Valószínűleg C bejelentését húzzák a VB végéig, mert két prioritásra van terítéken Mbappe és Neymar személyében. Cs0ki írta tegnap, hogy nem akarnak a Lopetegui ügy miatt még egy ilyen keveredést és lehet benne valami. C menni fog, a háttérben készítik az ajánlatokat Mbappera/Neymarra, de várják, hogy kiessenek/vége legyen a VB-nek. CR-rel meg a Juventussal megvan a megegyezés, de a kényszer helyzet elkerülése miatt nem jelentik be, míg nincs meg a "pótlás". K-akták. K, mint Kylian. #kakRealista24 írta:Jah, csak eddig minden szart cáfoltunk, kivéve ezt, ami a legnagyobb horderejű hír kb.RealAsensio írta:Meg mindig csak pletykak vannak, semmi hivatalos, semmi nyilatkozat. Ugyhogy egyelore marad, mert Perez azt mondta, szerzodese van, es egy kivasarlasi ar. Ugyhogy nincs gaz, marad.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2018. július 5., csütörtök 9:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 5., csütörtök 8:59
Jah, csak eddig minden szart cáfoltunk, kivéve ezt, ami a legnagyobb horderejű hír kb.RealAsensio írta:Meg mindig csak pletykak vannak, semmi hivatalos, semmi nyilatkozat. Ugyhogy egyelore marad, mert Perez azt mondta, szerzodese van, es egy kivasarlasi ar. Ugyhogy nincs gaz, marad.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. július 5., csütörtök 8:26
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. július 5., csütörtök 8:22
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 5., csütörtök 8:13
Nekem is ez a legnagyobb bajom. Amúgy továbbra is azt mondom, hogy C kapja meg a pénzét, de 1 évvel rövidítsék a szerződését. Mondjuk tényleg nem értem azt se, hogy ő mit akar. Ha megint hisztizik meg durcázik, akkor menjen, mert azért elég sok ez, hogy évente, 2 évente ezekkel jön. Főleg, ha nem tudja elfogadni az új generációs váltást.Csabi írta:nekem azzal semmi gondom, hogy menni akar, azzal se hogy perez nem akar neki nagyobb dellát adni.
de az hogy neymarra van pénz világ faszára, a klub élő legendájára meg nincs, na ezt nem veszi be a gyomrom.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 5., csütörtök 6:44
Ez innentől már csak szimpátia kérdése, hogy ki kinek hisz jobban. Mind a két fél hibázott, ha egyáltalán lehet hibának hívni, hogy elmegy/elengednek egy olyan játékost, aki eltöltött 9 évet és megnyert mindent. Többször is.kiserik írta: Nem vitázni akarok, de lehet, hogy ez sem ilyen egyszerű. Szerintem a BL döntőben már mind a két fél tudta, hogy mi fog történni (már ha fog). Nem köszönök el a szurkolóktól, ha fizuemelést akarok. Nem megyek el 30ért máshova, mert 45 helyett csak 32t akarnak adni. Nekem ez nem kerek.
Teljesen egyetértek azzal , hogy senki se nőjön a klub felé. Se játékos, se edző, se elnök...
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. július 5., csütörtök 6:18
Nem vitázni akarok, de lehet, hogy ez sem ilyen egyszerű. Szerintem a BL döntőben már mind a két fél tudta, hogy mi fog történni (már ha fog). Nem köszönök el a szurkolóktól, ha fizuemelést akarok. Nem megyek el 30ért máshova, mert 45 helyett csak 32t akarnak adni. Nekem ez nem kerek.Realista24 írta:A hátsó ajtót magának köszönheti ha úgy lesz. Szerintem.kiserik írta:Nincs ezzel semmi baj, a klub foci ilyen, csak megint mindenki a játékosra mutogat, aztán meg nem tudni pontosan mi is zajlott a háttérben, csak az biztos, hogy ismét egy klub legenda, ismét egy nagy vezér, ismét a hátsó ajtó...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 5., csütörtök 5:54
A hátsó ajtót magának köszönheti ha úgy lesz. Szerintem.kiserik írta:Nincs ezzel semmi baj, a klub foci ilyen, csak megint mindenki a játékosra mutogat, aztán meg nem tudni pontosan mi is zajlott a háttérben, csak az biztos, hogy ismét egy klub legenda, ismét egy nagy vezér, ismét a hátsó ajtó...
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. július 5., csütörtök 5:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 5., csütörtök 5:23
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. július 5., csütörtök 2:35
Túlragozni már felesleges,de ne is dugjuk a fejünket a homokba.Persze jön majd a búcsúvideo,meglesz indokolva érthető dolgokkal.De a buli a perezzel való konfliktusából robbant ki.Az,hogy utána már elkezd gondolkozni talál egy új projectet magának és motivációt is ezzel(ami teljesen érthető) az már az utolsó bekezdés a storyban.ferni írta:De most ha nem akar maradni mit kell ennyire túlragozni?
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem