ne haragudj meg, de ha ilyet lehoz valami magyar oldal (pl. az nso) mondjuk ronaldoval, karimmal meg di mariával, akkor tökre fel lennétek háborodva, hogy megint milyen szánalmas kavarás, stb.0-0-nál Neymar két "ziccert" is kihagyott, mindkétszer Messitől kapta a lasztit.
Ezután következett az a támadás, amikor megszerezték a vezetést a katalánok. Messi vitte a labdát, láthatóan kinézett balra, ahol teljesen üresen álldogált Neymar, és várta a passzt. Fontos, hogy Messi kinézett, és látta a társát...
Végül a passz helyett inkább belement két cselbe, hogy aztán átvezesse a labdát a jobb oldalra, ahol érkezett Pedro, leadta a labdát és 0-1.
Nem gondolom, hogy messzemenő következtetéseket le lehet ebből vonni, de mindenképpen érdekes volt látni.
Kérdés, hogy mi van emögött, vagy egyáltalán van-e valami mögötte?
De lehet csak én gyártom az összeesküvés elméleteket...
ezt most betűről betűre.Realista24 írta:Nem értem a Neymar fikázást, a Neymar who feliratú szaroktól meg egyenesen rosszul vagyok.
Aki nem látja, hogy Neymar mennyire dinamikus és hasznos, az csak a statokat nézi a meccs végén.
idővel biztosan jönni fognak a gólok is, egyelőre annyi, hogy az állóvizet megmozgatja, és a gólpasszok már azért megvannak.
ami viszont legjobban tetszik benne, hogy rengetegszer visszaszerezte a labdát, ha eladta, kb ennek is köszönhető a sok sárga.
a kedvencem viszont eddig ez tőle.
iscoval egyébként szerintem annyiból nem fair az összehasonlítás, hogy isco a spanyol futballban nevelkedett fel, ráadásul (ha nem is sok,de) bl tapasztalata is van, míg neymar kis túlzással csak térképről ismerte európát és a közeget.
neymar jól nyitott, isco még jobban, ennyi.