Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

kiserik

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. július 4., szerda 14:21

Én azon mosolygok, hogy van olyan, aki még ennyi év után is bízik Baleben.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 4., szerda 14:19

MyStiQ írta:
Én bízok a csapatban, de ha a következő szezonban lófaszt sem nyerünk, akkor sem leszek csalódott, annyit adtak az utóbbi években.
Te is tele lettél ősz hajszálakkal? :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2018. július 4., szerda 14:17

Azért azt mindig vicces olvasni, hogy előre temetitek a szezont Zidane és Cé esetleges távozása miatt. Lopetegui még egyetlen meccsen sem ült a kispadon, a keret még rohadtul nincs kész, ehhez képest nálunk van a világ egyik legjobb kapusa, a védelmünk sem szar, a középpályánk pedig a világ egyik legjobbja. Előre kell egy kis vérfrissítés, de azt hiszem Madridban gőzerővel dolgoznak, hogy a lehető legerősebb keretet hozzák össze.

Én bízok a csapatban, de ha a következő szezonban lófaszt sem nyerünk, akkor sem leszek csalódott, annyit adtak az utóbbi években.

eReMA
Kedvenc játékosaid: 4

HozzászólásSzerző: eReMA » 2018. július 4., szerda 13:40

dzsi91 írta:
wZoLee7 írta:vezérnek itt van Ramos és Modric, nem kell h a góllövő legyen a vezérbika
Kell valaki aki stabilan hozza a gólokat,tapasztalt és húzza magával a támadószekciót.Akármekkora tehetség bappe,ezt tőle 19 évesen nem lehet elvárni.

Bale-nek ez az utolsó utáni lehetősége lesz,remélem élni fog vele.Így,hogy Cr lép nem szabad eladni.Meg kell adni neki az alfahím szerepét és meglátjuk tud-e élni vele.

Egy bappe-bale támadósorban lenne pace bőven.

Bappét ha hozzuk az hosszútávon hatalmas win.Rövidtávon viszont Béla barátunk kell,hogy lefedje az átmenetet.

Ha most számolom a rebootot 3-4 éven belül 1 bl ami elvárható.Ligában természetesen minden évben a győzelem az elvárás.

Cr távozása óriási veszteség,de ha maradt volna Zizu akkor nyugodtak lehetnénk.Így viszont 2 rossz hónap választ el minket a totális káosztól és ezt nem szabad egy 19 éves gyerekre bízni.Bale erre a szerepre megfelel,hátha tudja hozni magát.A képességei megvannak hozzá.

Egyetértek. Viszont az utolsó mondattal sajnos vannak fenntartásaim.
“Játssz nyugodtan!” - Puskás

The time on the clock is etched on our memories, 92:48.

El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. július 4., szerda 12:59

wZoLee7 írta:vezérnek itt van Ramos és Modric, nem kell h a góllövő legyen a vezérbika
Kell valaki aki stabilan hozza a gólokat,tapasztalt és húzza magával a támadószekciót.Akármekkora tehetség bappe,ezt tőle 19 évesen nem lehet elvárni.

Bale-nek ez az utolsó utáni lehetősége lesz,remélem élni fog vele.Így,hogy Cr lép nem szabad eladni.Meg kell adni neki az alfahím szerepét és meglátjuk tud-e élni vele.

Egy bappe-bale támadósorban lenne pace bőven.

Bappét ha hozzuk az hosszútávon hatalmas win.Rövidtávon viszont Béla barátunk kell,hogy lefedje az átmenetet.

Ha most számolom a rebootot 3-4 éven belül 1 bl ami elvárható.Ligában természetesen minden évben a győzelem az elvárás.

Cr távozása óriási veszteség,de ha maradt volna Zizu akkor nyugodtak lehetnénk.Így viszont 2 rossz hónap választ el minket a totális káosztól és ezt nem szabad egy 19 éves gyerekre bízni.Bale erre a szerepre megfelel,hátha tudja hozni magát.A képességei megvannak hozzá.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. július 4., szerda 12:18

vezérnek itt van Ramos és Modric, nem kell h a góllövő legyen a vezérbika

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. július 4., szerda 12:10

Ónó írta:Ha CR lép és jön helyette egy Mbappé szerintetek milyen teher lesz rajta? Mindenki azt fogja várni, hogy átvegye Ronaldo helyét, szerepét és a góljait is hozza... Nincs olyan épeszű apa/menedzser aki hagyná neki, hogy ilyen hibát kövessen el. Ehhez túl fiatal. Ha jön Mbappé akkor Cr is maradjon, legalább 2 évet még...
Bale lesz a vezér,kap egy utolsó utáni esélyt.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Ónó
Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo

HozzászólásSzerző: Ónó » 2018. július 4., szerda 11:55

Ha CR lép és jön helyette egy Mbappé szerintetek milyen teher lesz rajta? Mindenki azt fogja várni, hogy átvegye Ronaldo helyét, szerepét és a góljait is hozza... Nincs olyan épeszű apa/menedzser aki hagyná neki, hogy ilyen hibát kövessen el. Ehhez túl fiatal. Ha jön Mbappé akkor Cr is maradjon, legalább 2 évet még...

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2018. július 4., szerda 11:29

Én is így vagyok vele. Adott nekem / a klubnak / a sportnak /már annyit, h ha menni akar menjen. Örülök ha marad, de ha megy, hat menjen. Mindig büszkeséggel tolt majd el, hogy láthattam a Real Madrid egyik legsikeresebb korszakának legendáját.

Persze ha Mbappe érkezne az azért nem kicsit tolna pozitív irányba
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2018. július 4., szerda 11:07

Kerlon írta:
p.csabi1 írta:Szerintem itt az van,hogy megunták a viselkedését.
Remélem nem 100-120 milláért megy.
Ebben reménykedem már csak.
Én is unom már évről évre. Azt se értem, hogy még ő mit akar ennyire.
Vannak még céljai, még motivált. Inkább a 2 évig tartó lötyögésnek nincs értelme, akkor már az is jobb ha szögre akasztja, és csinálhat valami értelmeset. Nekem rohadt mindegy hogy dönt, már évekkel ezelőtt megvett kilóra, szóval ha maradni akar maradjon, ha menni, akkor menjen.
Persze én is annak örülnék, ha maradna.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 4., szerda 10:46

p.csabi1 írta:Szerintem itt az van,hogy megunták a viselkedését.
Én is unom már évről évre. Azt se értem, hogy még ő mit akar ennyire. Madriddal együtt felemelkedett, mindene megvan, futnak a saját vállalkozásai, a brandje. Itt a világ legjobb klubjánál, élő legenda, visszavonulhatna innét 2 év múlva kb.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. július 4., szerda 10:19

wZoLee7 írta:Tobbet senki nem adna erte, pont azert amiert mar mi sem emeljuk a fizeteset esz nelkul. CR sokat tett a csapatert de a csapat is erte, ha a penze fontosabb mint egy normalis bucsu vagy h innen vonuljon vissza akkot mehet a Juveba, rugdoshat evi 40 golt a bajnoksagban.
Miért annyira biztos, hogy a "pénze fontosabb"? Nem mindig minden a játékoson múlik. Van egy videó valahol, ami bemutatja, hogy hogyan romolhatott meg a viszony közte és Perez között, kívülről nézve. Sok minden állhat egy szakítás háterében, nem csak a játékos pénzéhsége, főleg, ha 30-at fog keresni a Juvéban (már ha megy).
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. július 4., szerda 10:17

dzsi91 írta:
flori írta:Ez komoly? A Real Madrid legeredményesebb játékosa ever a hátsó ajtón távozik a Juventusba(!!!), mert nincs motiváció.

Tényleg ennyire balfaszok lennénk, hogy senkit nem tudunk normális keretek között búcsúztatni? Hófehér Bernabeu kellen a búcsúmeccsén, mindegyik lapon hetes számmal. Majd pár év múlva szobor a Bernabeu elé.

Zidane, Ronaldo... Mennyből a pokolba.
Juventus baszki :lol: Nem is tudom elképzelni.

Érdekes év lenne így...
Perez búcsúján megkapjuk a hófehér bernabeu-t zsepikből :lol:

Jelentsék be a héten aztán haladjunk.Jöjjön Neymar azt lássuk mit tud.
A Messi es baratai brencsbol ne jojjon senki, nekem Neymar a fetrengesein tul azert sem szimpatikus, mert nem tunik tul lojalis embernek, nem tud elkotelezodni, nem valami csapatcentrikus figura. CR ebben a korban azert mar rengeteg mindent letett az asztalra, es mar boven kepes volt a csapattal egyutt elni, es ha onzo is volt, abbol a csapat profitalni tudott (golok). Neymar elmarad ettol. Ha el is tekintek ettol es csak azt nezem, hogy mennyire tud focizni, akkor 10/10 de ekkor jon az ujabb bibi, hogy 250-300 milliokkal lehetne mozditani, ez meg beteges osszeg egyetlen jatekosert, marketing ide vagy oda.
Ha mar ennyi penzt kell aldozni manapsag a sztarokra, akkor egyertelmuen Mbappe, ha van benne hajlandosag Madridba koltozni. Nagyon fiatal es teljesen mas szemelyseg mint a brazil, es szerintem tobb is van benne. Utoljara Raul volt nalunk az a jatekos, aki echte csatar poszton erezte jol magat es folyamatosan hozta a golokat, elotte Ronaldo. Ha meg CR lelep, akkor meg egyertelmubb, hogy a franciara kell ramenni barmi aron. Ha marad CR, akkor akar osszeallhatna egy
- - - - CR - - Mbappe - - Benzema
trio is, ami azert eleg fasza lenne. Mogottuk a Modric, Kroos, Isco/Casemiro trio, hatul meg a szokasos Marcelo, Ramos, Varane, Carvajal negyes, kapuban Navas.
Egy evig tokeletes lenne, jovo nyaron pedig ujabb frissites. Boven jutna szerep Ceballosnak, Kovacicnak, Asensionak, Isconak, de meg Llorentenek is, Lucasnak...

Egyebkent egyaltalan nem szamolok Bale-lel, bl donto ide vagy oda, nekunk o mar nem kell.
:goat:

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. július 4., szerda 10:03

Tobbet senki nem adna erte, pont azert amiert mar mi sem emeljuk a fizeteset esz nelkul. CR sokat tett a csapatert de a csapat is erte, ha a penze fontosabb mint egy normalis bucsu vagy h innen vonuljon vissza akkot mehet a Juveba, rugdoshat evi 40 golt a bajnoksagban.

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2018. július 4., szerda 9:59

Szerintem itt az van,hogy megunták a viselkedését.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 4., szerda 9:01

wZoLee7 írta:
Jim írta: azért ő nem madridista :hmmm:
Kicsit eros
Azt akarta írni, hogy nem spanyol, csak elgépelte.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. július 4., szerda 9:01

Jim írta: azért ő nem madridista :hmmm:
Kicsit eros

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 4., szerda 8:59

Berti írta:
Realista24 írta: Nem viccelek. Múlt nélküli, nívótlan csapat, csak a pénzről szól, akiket bármikor kicsaphatnak Európából.
Ez tény. Viszont ettől eltekintve kecsegtető lehet egy 30+as játékosnak aki 30+as fizetést szeretne és szononként még 30+ gólt elrakni.
30at megkapna a hír szerint a Juvénál is. 30 gólra a sok bója között ott is megélne, elég megnézni Higuaínt :lol:

Na mindegy, ha jön Mbappé, felőlem a Vidibe is mehet Cé, ha menni akar. Bár nyilván jobban örülnék, ha egy évet eltöltenének legalább együtt, de úgy fest, hogy erre nem sok esély van.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2018. július 4., szerda 8:54

Realista24 írta: Nem viccelek. Múlt nélküli, nívótlan csapat, csak a pénzről szól, akiket bármikor kicsaphatnak Európából.
Ez tény. Viszont ettől eltekintve kecsegtető lehet egy 30+as játékosnak aki 30+as fizetést szeretne és szononként még 30+ gólt elrakni.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 4., szerda 8:48

Berti írta:
Realista24 írta: A három közül pont a Juvéban tudom én elképzelni egyébként. :)
Ráadásul ott még tudják, hogy milyen koktélokat adjanak a játékosoknak, mindig is tudták :mrgreen:
Én túl fáradtnak érzem a Juventust neki. Bár egy keret frissítéssel, új edzővel és egy jó projekttel lehet hogy lenne benne realitás, de így mostani felállásban valahogy sehogy sem látom zebrában.

PSG-ben nem tudod elképzelni? Ne hülyéskedj :D
Nem viccelek. Múlt nélküli, nívótlan csapat, csak a pénzről szól, akiket bármikor kicsaphatnak Európából.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: