A Cardiff kapusa, ez a Marshall gyerek egyelőre kivédi a szemünket. De már érik egy gól.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 22., vasárnap 17:38
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 22., vasárnap 17:31
HozzászólásSzerző: Sastre » 2013. szeptember 22., vasárnap 15:33
Tehát olyan jól szervezi Özil az Arsenal játékát, hogy csak rögzített helyzetekből tudnak gólt szerezni?Ja és ami a legjobb, hogy az első gólnál Özil rúgta a szabit, amit a kapus kiütött majd Ramsey bekotort.
A második gólnál Özil ívekte be a szögletet, amit Merte befejelt a kapuba
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. szeptember 22., vasárnap 15:32
Ja, nálunk is így lett 25 gólpassza szezononként. Szögletet rúgni legalább tud, ha mást nagyon nem.Remy írta:A második gólnál Özil ívekte be a szögletet, amit Merte befejelt a kapuba
Az ilyen hozzászólásoknak kurva sok értelme van.GT37 írta:Tudtam, hogy meg kellett volna vennem PL-fantasyban.
Még a végén ő lesz a gólkirály.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 22., vasárnap 15:16
Tudtam, hogy meg kellett volna vennem PL-fantasyban.Remy írta:Amúgy ki ez a Ramsey? Tavaly egy marék döglött lepkét nem ért, most meg szárnyal.
8 meccs 7 gól
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. szeptember 22., vasárnap 15:14
Ja és ami a legjobb, hogy az első gólnál Özil rúgta a szabit, amit a kapus kiütött majd Ramsey bekotort.Puding írta:Persze, hogy nem. Lábtörés után nem lesz egyből top formában, az előző évben össze kellett rakni a srácot. Wenger bízott benne, és igaza lett. Valamit tud az öreg azért.![]()
Egyébként Shawcross törte el a lábát, most is ott van a Stoke keretben.
HozzászólásSzerző: Puding » 2013. szeptember 22., vasárnap 15:13
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. szeptember 22., vasárnap 14:48
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. szeptember 22., vasárnap 13:10
Szerintem egyáltalán nem. Akkor már inkább Callejón.Wertz írta:Mit lát benne? Hát Di Maríát. Egy az egyben ugyanolyanok. Játékstílusban, mozgásban, játékintelligenciában, munkabírásban és még testalkatra is megegyeznek
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. szeptember 22., vasárnap 13:00
Mit lát benne? Hát Di Maríát. Egy az egyben ugyanolyanok. Játékstílusban, mozgásban, játékintelligenciában, munkabírásban és még testalkatra is megegyeznekbesteve7 írta: Mondjuk ebben a Surle gyerekben mit lát Mou, annyira szintelen, szagtalan egy játékos, bár nagy teherbírású
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. szeptember 22., vasárnap 12:34
Igen, pont ez a lényeg. Anno az Interben is hiába volt a komolyabb meccseken is 3 vkp, előre pedig a Wesley, Pandev, Eto'o trió utóbbi kettő elképesztő sokat melózott és futott hátra védekezni. Ez tetszik Mounak, és az ilyen játékosokat szereti akiknek nem büdös hátrafutni. Ha jól emlékszem Schürrle már felvetődött amikor Madridban volt, hogy idehozná. Mellesleg Mata NEM volt 100%-os idénykezdetre, sérült is volt, és emiatt nincsen jó állapotban. Idény elején adott neki is esélyt Mourinho, de flop volt és lecserélte. Előző 2 évben valóban Mata volt a szurkolóknál az idény legjobbja, nemhiába: 20 gól és 20 gólpassz felett zárt mindkét évben (összesítésben).MyStiQ írta:Mou Oscar és Schürrle személyében talált két olyan játékost, akiknek nem büdös a munka, akik visszajárnak védekezni, ezzel levéve a terhet a helyi C. Ronaldóról, akit Hazardnak hívnak. Csak az öreg elfelejti, hogy Cé pár fokkal komolyabb játékos.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 21., szombat 23:55
Mondjuk én nem is írtam, hogy nincsenek, hanem más lett a szerepük. Kevésbé függ tőlük egy csapat és ők is beállnak a sorban, de még persze kiüt a kiváltságuk és úgy építik be őket az új rendszerekbe. Talán a legjobb példa Gündogan vagy Modric.___Samy___ írta:azért szerintem az is téves meghatározás, hogy már nincsenek irányítók
vannak csak már nem a szó szoros értelmében azok, mert maga a karmesteri feladat kevés a mai focihoz, sokkal több mindenhez kell "érteniük"
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. szeptember 21., szombat 23:51
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. szeptember 21., szombat 23:41
A többiből meg a minimumot. Az első félidő után hagytam az egész meccset a fenébe. Ez gyötrelem amit játszanak, ehhez képest a tavaly év végefelé a Benitezes meccsek álomkategóriákba mentek ugyanezzel a kerettel.R.M.C.F írta:M kihozta belőle a maxot.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 21., szombat 23:25
rafael23 írta:7 év után Mikel megszerzi első premier liga gólját
HozzászólásSzerző: rafael23 » 2013. szeptember 21., szombat 20:11
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. szeptember 21., szombat 19:34
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 21., szombat 19:31
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 21., szombat 19:26
Herótom van mikor CR neki áll biciklizni meg pörgetni a fülén a labdát. Helyezkedéssel, mozgással már sokkal jobban meg lehet verni az ellenfelet, mint 1v1-ben és az irányítók is azért vesztettek az értékükből, mert csapat szinten sokkal jobban kontrollálható a játék, mint egy irányító függőtől, ezért jó a Dortmund, mert ott nem lehet egy emberre ráállni, mert van mellette még 4, akik tudnak focizni. Özil, Mata stb. tkp-k már nem irányítók, hanem tökéletes láncszemek a középpálya és a csatárok között, akik hibátlanul tudják megoldani a csatárok/támadók kiszolgálását. Nem bonyolítják túl a játékot és szerintem egyre jobban efelé a stílus felé alakul a labdarúgás.Galacticos írta:azért egy irányítónál ne a labda nélküli játék legyen már egy érv. vagy tkp-nál.Kerlon írta: Múltkor linkelte valaki a labda nélküli játékos cikkét és abban tökéletesen leírták, hogy miért jók ezek a játékosok.
középpályán közepén játsszon okosan, de elöl pörgesse a fülén a labdát.![]()
de egyébként én matat előbb nyomatnám mint ezt a schürrlét.
----mata---------willian--------hazard---
-------------------samuel----------------
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. szeptember 21., szombat 19:21
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem