géza írta:Megértem, hogy nem tetszik sokaknak Neymar személyisége, de azért lehet egy fokkal értelmesebben is kifejezni a negatív véleményeket, mint minden második hsz-ben leírni hogy "csövesbánat".
Valahogy a színvonal, és a VB - 2018 topik komplementer halmazok lettek.
Eszem ágában sincs, amikor normálisan leírtam, hogy ennyi a különbség Mbappe és Neymar között és lefaszozott érte a főbrazil. Persze nem mindenki hehe, illetve nem is érdekel, hogy egy fasz vagyok, mert lemerm írni a véleményem (lassan mindenkinek nyilvánvaló, hogy Neymar nem profi, nem eredmény, hanem csillogás vezérelt Mbappeval ellentétben), de ez a Neymar nulla tisztelet érdemel, teljesen jogosan rászolgál mindenféle fricskára, kifigurázásra és stb-re. Tegnap lőtt egy gólt, benne volt a második gólban és nem erről írnak a lapok, hanem arról, hogy megint gerinctelenül fetrengett. Saját magának köszönheti, de meg is érdemli. Remélem soha a büdös életbe nem húz fehér mezt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K