Akkor már értem, hogy Ramos miért lett közellenség az utóbbi időben. Ótvar xar hajakat produkál mostanság.ziro4vr írta:RMCF azért jól mondta, sok mindent elárul az emberről pl a hajviselete is.

HozzászólásSzerző: eReMA » 2018. július 3., kedd 9:15
Akkor már értem, hogy Ramos miért lett közellenség az utóbbi időben. Ótvar xar hajakat produkál mostanság.ziro4vr írta:RMCF azért jól mondta, sok mindent elárul az emberről pl a hajviselete is.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. július 3., kedd 9:00
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 3., kedd 8:46
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. július 3., kedd 8:41
Nagyon csúnyán kapja az ívet.„Nem tudom máshogy jellemezni a produkcióját: sajnálatos! – kezdte a dán kapus-legenda – Irritáló végignézni azt, ahogy a lapokat próbálja kikényszeríteni a bíróktól. Azt hittem, hogy ott helyben fog meghalni. Hogy mindjárt hordágyra teszik, jön érte a mentő és az életben nem látjuk többet” – mondta nem kevés iróniával Schmeichel apuka.
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. július 3., kedd 8:19
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 3., kedd 7:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 3., kedd 7:02
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. július 2., hétfő 23:45
Szerintem is.ziro4vr írta:Azért ez igen bacó ág lett, 4 elég jó csapattal, úgy hogy a két kecskének esélye sem volt. Másik ágon a Horvátok meg remélhetőleg a kokósok szintén jók, ott a németek meg a spanyolok elcseszték...belegondolva nagyon top csapatos vb lehetett volna, de így meg ez a szépsége, meglepetések, drámák, jó meccsek. Jó ez.
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. július 2., hétfő 23:42
Kerlon írta:nem a voksán virág tartotta svájcot esélyesnek az előző vb-n amire ki se jutottak?túl sokat járt a svájcba
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. július 2., hétfő 22:44
HozzászólásSzerző: Mickey » 2018. július 2., hétfő 22:42
fasza!Holnap pedig szépen megfogadom a kolumbiai továbbjutást
HozzászólásSzerző: istimester » 2018. július 2., hétfő 22:37
Én semmi mást nem csinálnék a belgák helyében, csak és kizárólag kontráznék. Brazilék nem bírják ki, hogy ne menjenek rájuk.Steve írta:
Érdekes meccs lesz. Két totál más stílus.
Holnap a svéd-svájc meccsen sajnos svájc siker lesz sztem.Ha megcsinálnák ezt is a svédek az egy csoda lenne.
Azt hiszem Dárdai mondta, hogy svájc lesz a torna meglepetés csapata..
25 meccse veretlenek. Megverték ezeket a japánokat, szerbeket, elkapták a brazilokat, spanyolokat...
Angolok remélem kikapnak.
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. július 2., hétfő 22:34
Hopp valóban.. azt elnéztem.El Sie7e írta: portugália elverte svájcot 10 meccsel ezelőtt
HozzászólásSzerző: Mickey » 2018. július 2., hétfő 22:34
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. július 2., hétfő 22:33
A ház már elment de van cofidispheco írta:Jatszik egyaltalan? Ha igen, akkor mehet a haz Kolumbiarasebydani írta:Holnap végre a James mesterhármas után az angolok is hazatakarodnak aztán csak a foci marad
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. július 2., hétfő 22:33
Jatszik egyaltalan? Ha igen, akkor mehet a haz Kolumbiarasebydani írta:Holnap végre a James mesterhármas után az angolok is hazatakarodnak aztán csak a foci marad
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. július 2., hétfő 22:31
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 2., hétfő 22:29
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2018. július 2., hétfő 22:24
portugália elverte svájcot 10 meccsel ezelőttSteve írta:Érdekes meccs lesz. Két totál más stílus.Kerlon írta: a Brazilok ellen sokkal könnyebb dolguk is lehet, mivel ők támadni is akarnak majd és nem csak kontrázni. a befutható területeket meg jól ki tudják használni
Holnap a svéd-svájc meccsen sajnos svájc siker lesz sztem.Ha megcsinálnák ezt is a svédek az egy csoda lenne.
Azt hiszem Dárdai mondta, hogy svájc lesz a torna meglepetés csapata..
25 meccse veretlenek. Megverték ezeket a japánokat, szerbeket, elkapták a brazilokat, spanyolokat...
Angolok remélem kikapnak.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2018. július 2., hétfő 22:24
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem