Hétvégén Atma, jön a válogatott szünet (ott mondjuk úgysem erőlteti meg magát

Meg mikor kapjon lehetőséget kezdőként Morata vagy Jesé, ha nem most? A kupán kívül persze.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 25., szerda 12:20
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 25., szerda 12:13
Szerintem is mivel ő az elsőszámú csatár,mindenképp nyomni kell.Aztán ha ne aggy isten megint nem lenne túl acélos,akkor jöhet Jesé a félidőben,vagy a 60. környékén.Csak az a baj,hogy Morata jönne attól tartok...na mind1.realbeckham írta:Benzinek játszania kell kezdőként. A legutóbbi produkciójára góllal, gólokkal kell felelnie, és biztosra veszem, hogy az Elche ellen erre lesz lehetősége. Ki kell ebből másznia gyorsan.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. szeptember 25., szerda 6:52
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 24., kedd 23:20
Akkor inkább vagy DM, vagy Benzema helyett. Szerintpheco írta:Lopez-Carvajal-Pepe-Ramos-Arbeloa??-Illarra-Modric-Jesé-DM-Cé-Benzema kezdő jó lenne. Isco pihent volna hétvégén csak közbe jött Bale sérülése, most itt lenne az alkalom. Bár nem biztos, hogy jó döntés kivenni egy bomba formában lévő játékost. Mindenesetre Jesének nagyon örülnék, ha kezdőben kapna helyet.
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. szeptember 24., kedd 23:03
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. szeptember 22., vasárnap 23:36
http://www.youtube.com/watch?v=tCJ5uBA3DU4Eszembe jut a 2005-ös isztambuli BL-döntő, Milan-Liverpool, félidőben 3:0. Gerrard nyilatkozta utólag, mit érzett, amikor elvert kutyaként, megalázottan bevánszorogtak az öltözőbe, az egész csapat maga alatt, kint pedig negyvenezer torokból felharsan a You'll never walk alone...ott és akkor tudta, hogy ha bele is pusztulnak, vesztesen el nem hagyják a pályát. A többi történelem. Én pedig nagyon sajnálom, hogy ilyen nálunk elképzelhetetlen.
Ajánlom is! Szívesen olvasgatom az ötleteidet.Örül ha van akinek tetszik.Majd szépen sorba veszem a témáimat,van vagy 20 és mindről irni fogok.
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. szeptember 22., vasárnap 14:33
Valamit csúnyán elnézhettélKerlon írta:Látszik, hogy nem veszed a fáradtságot elolvasni a hosszabb írásait, ha ezt leírtad. Max az lenne vele a baj, hogy nem tudná magát moderálni, de ilyen Zombori, Phul stb féle értékeléseket bármelyik értelmes ember is tudná értékelni. RMCF meg még a szakmai tapasztalatot is hozzá tudná tenni.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. szeptember 22., vasárnap 14:16
látszik h nem érted a poént, vagy nem nézed azt a szart (mondjuk ez bocsánatos bűn)Kerlon írta:Látszik, hogy nem veszed a fáradtságot elolvasni a hosszabb írásait, ha ezt leírtad. Max az lenne vele a baj, hogy nem tudná magát moderálni, de ilyen Zombori, Phul stb féle értékeléseket bármelyik értelmes ember is tudná értékelni. RMCF meg még a szakmai tapasztalatot is hozzá tudná tenni.ziro4vr írta: R.M.C.F viszont a harmadik félidőben lenne gondban mikor rita felteszi neki a """szakmai""" kérdéseket
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 22., vasárnap 14:08
Látszik, hogy nem veszed a fáradtságot elolvasni a hosszabb írásait, ha ezt leírtad. Max az lenne vele a baj, hogy nem tudná magát moderálni, de ilyen Zombori, Phul stb féle értékeléseket bármelyik értelmes ember is tudná értékelni. RMCF meg még a szakmai tapasztalatot is hozzá tudná tenni.ziro4vr írta:R.M.C.F viszont a harmadik félidőben lenne gondban mikor rita felteszi neki a """szakmai""" kérdéseketWertz írta:Azért arra kíváncsi lennék, hogy a Magyaroroszágon dolgozó edzők közül hány tudna egy ilyen leírást írni bármilyen edzésmódszerről. Van egy olyan érzésem, hogy a 2 kezemen megtudnám számolni őket
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. szeptember 22., vasárnap 13:35
R.M.C.F viszont a harmadik félidőben lenne gondban mikor rita felteszi neki a """szakmai""" kérdéseketWertz írta:Azért arra kíváncsi lennék, hogy a Magyaroroszágon dolgozó edzők közül hány tudna egy ilyen leírást írni bármilyen edzésmódszerről. Van egy olyan érzésem, hogy a 2 kezemen megtudnám számolni őket
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. szeptember 22., vasárnap 13:32
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. szeptember 22., vasárnap 13:24
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 22., vasárnap 12:18
Remélem egy - két év és elkészül,nagyon nincsen rá időm,de majd itt a hülyéskedés helyett inkább ezekről irok,és azt használom majd fel.hehe írta:komolyra fordítva, mikor adsz ki rajzokkal tarkított könyvet erről vagy dvd-t?![]()
lehetne itt egy bejegyzés ezekről,de lehet a "régi" oldal új tulaja copyzná,és felhasználná....holott jogvédettde egy bloggal is szerintem már elég sok sikert érhetne el.
Vannak olyan koordinációs,finommozgású elemek,technikák amiket jól csak nagyon fiatalon tudsz felvenni(illetve a fiatalon kifejlődött érrendszer,vérkeringés is akkor kellett hogy alakitva legyen a célra).....később már nem képes annyira a szervezeted.azt jó lenne még tudni,hogy lehet e fejleszteni még ezt a dolgot kifejlett játékosnál,mondjuk 20 év fölött,vagy gyerekkortól kell,kellene így tanítani a fiatalokat.(Nyilván ez lenne az ideális)
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 22., vasárnap 11:54
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 22., vasárnap 11:43
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. szeptember 22., vasárnap 11:31
Na elolvastam ! Nekem ebben sok újat mondtál , amire én nem figyeltem , soha, de ami a legnagyobb baj hogy a legtöbb edző sem , sőt !R.M.C.F írta: ...
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 22., vasárnap 11:22
Ezek szerint Carlo mar most keszul a barca elleni meccsekre.Realista24 írta:Tegnap olvastam amugy, hogy Bale-nek a futásban dolgoznak éppen. Tuningoljak a gyorsaságát es javítják az allokepesseget. Ebből az fog következni, hogy ha tízen leszünk a pályán sem érezzük meg, mert ez a vadlo haromszor többet fog melozni barkinel. Szerintem.
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. szeptember 22., vasárnap 11:04
én a dvd-t támogatom, gyakorlati videókkal, RMCF-el a főszerepbenhehe írta:komolyra fordítva, mikor adsz ki rajzokkal tarkított könyvet erről vagy dvd-t?![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 22., vasárnap 10:59
Ha nem is könyvet vagy DVD-t, de egy bloggal is szerintem már elég sok sikert érhetne el.hehe írta:pfejj mi ez a szar(lesz aki köpködni fog)![]()
![]()
megin ittál, ráadásul keverted a szeszt.
komolyra fordítva, mikor adsz ki rajzokkal tarkított könyvet erről vagy dvd-t?![]()
bár külföldön biztos van ilyen, csak idehaza valóban leszarják. egyértelmű példa erre, hogy akármelyik román hamarabb ért oda mindenre, mint mi.
HozzászólásSzerző: morzsolt » 2013. szeptember 22., vasárnap 10:12
Az ha valaki nem meri kimondani a véleményet nálam mindent elmondd az illetőről!primrose írta:
Én ezt nem így látom. Nekem pont azért szimpatikusak az írásai, mert kimeri mondani azokat a dolgokat a barcelonarol, amiket egyébként sok más madridista is gondol, vagy ami sokakban ott van a "mélyen", de nem tudja megfogalmazni, vagy nem akarja. mindezt teljesen korrekt stílusban, szóval az anyázás nem az ő kenyere és ez így korrekt. megértem, ha ez a barcelonasoknak nem tetszik, de sok igazság van abban amit ír arról a csapatról. nincs felnagyítva, csak sokszor... nagyon nagyon sokszor van leírva... olykor mindig ugyanaz. de ez nem felnagyításként, hanem csak azért, hogy tényleg mindenkihez eljusson és elgondolkozzon rajta.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem