ha továbbjutunk, akkor meg..hát akkor is.

HozzászólásSzerző: accel » 2013. április 30., kedd 15:44
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. április 30., kedd 15:43
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. április 30., kedd 15:38
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. április 30., kedd 15:24
26 (vagy mennyi) éves koráig az olasz ligában edződött játékost remélem véletlenül se akarunk idehozni. Nagyon nem véletlen, hogy nincs meghatározó olasz játékos külföldön, ,olyan meg pláne, aki a seria A-ban nőtt fel, és utána alkotott valamit máshol.Meglepne, ha a Juve az egyik klubikont adná oda Pipitáért, szóval szerintem Marchisiot tuti nem ajándékozzák el. A másik meg, hogy milyen érdekes... Ő is a Juve egyik motorja és még senki nem dobta be a nevét... Míg a feltörekvő Pogbat már a fórum 80%-a megvette.
HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. április 30., kedd 15:24
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. április 30., kedd 15:22
Marchisiot is említette régebben valaki, ahogy azt is, hogy zebra vér folyik az ereiben.Kerlon írta:Én így üzletelnék:
Higuaín=Pogba+10millió
Higuaín+10millió=Vidal/Marchisio.
Más opciót nem szeretnék, illetve elképzelni se akarok.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. április 30., kedd 15:17
mind2? hát egy higuaínért akármelyik játékost adnák közülük, csak mi járnánk jól.cart írta:Szerintem jó üzlet lenne. Mind a két csapat jól járna vele.
elég lesz 1 olasz is Verratti személyébenMarchisio
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 30., kedd 15:03
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 30., kedd 15:02
HozzászólásSzerző: cart » 2013. április 30., kedd 14:55
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. április 30., kedd 14:53
ha ez igaz lenne és elvinnék Pipitát és adnák akár Pogbát, akár Vidaltmadridronie írta:Pipita vagy Benzema <-> Pogba, Vidal, Marchisio hármas egyikéért cserébe!
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. április 30., kedd 14:44
Amíg csak a "The Sun" (az a lap, amely pont a héten próbálta lejáratni egy félrekef.lős kacsa sztorival) álmodozik ilyenekről, addig nem aggódom; ettől függetlenül én is nyugodtabb lennék, ha végre pont, aláírás kerülne már arra az új szerződése!Remélem CR lesz az első igazolásunk.
A Juventus vezérkara pedig ma este a Bernabéu vendége lesz; az előzetes hírek szerint nem csak az elődöntő és a jövőbeni öregfiúk találkozó miatt érkeznek; sokkal inkább egy csere reményében jönnek tárgyalni --> Pipita vagy Benzema <-> Pogba, Vidal, Marchisio hármas egyikéért cserébe!La Juve espiará a Higuaín y Benzema
Marotta, Paratici y Conte estarán en el Bernabéu para ver el Madrid-Dortmund
HozzászólásSzerző: TheodoriK » 2013. április 30., kedd 14:41
HozzászólásSzerző: pulci » 2013. április 30., kedd 14:31
Nekem van egy olyan érzésem, hogy ezen a mai meccsen múlhat ronaldo sorsa is...ericco írta:Ha nem akar hosszabítani, akkor semmit sem lehet tenni. El kell adni, minél több pénzért, ha lehet.Remy írta:Remélem CR lesz az első igazolásunk. A többi másodlagos. Vele kell dűlőre jutnunk.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. április 30., kedd 14:27
Ha nem akar hosszabítani, akkor semmit sem lehet tenni. El kell adni, minél több pénzért, ha lehet.
Nem lehetz valami hivatalos a Daily mail szerint.A Daily Mail szerint HIVATALOS! Arséne Wenger nyáron elhagyja az Arsenal-t, és a PSG edzöje lesz.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. április 30., kedd 14:26
hát ma este még tuti itt játszik.Kerlon írta: Szerintem meg fontosabb CR. Ez egy meccs ő meg még sok ilyen meccset hozhat. Akár a mait.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 30., kedd 14:11
Ha nem akar hosszabítani, akkor semmit sem lehet tenni. El kell adni, minél több pénzért, ha lehet.Remy írta:Remélem CR lesz az első igazolásunk. A többi másodlagos. Vele kell dűlőre jutnunk.
HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. április 30., kedd 14:08
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 30., kedd 14:02
Szerintem meg fontosabb CR. Ez egy meccs ő meg még sok ilyen meccset hozhat. Akár a mait.Kercsó írta:szerintem meg a ma esténél még ő sem fontosabb.beckham96 írta:CR-nél jelen pillanatban senki sem fontosabb!
HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. április 30., kedd 13:59
Nem azt írtam, hogy semmi, hanem, hogy senki! A kettő között óriási különbség van!Kercsó írta:szerintem meg a ma esténél még ő sem fontosabb.beckham96 írta:CR-nél jelen pillanatban senki sem fontosabb!
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem