én a dvd-t támogatom, gyakorlati videókkal, RMCF-el a főszerepbenhehe írta:komolyra fordítva, mikor adsz ki rajzokkal tarkított könyvet erről vagy dvd-t?![]()

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. szeptember 22., vasárnap 11:04
én a dvd-t támogatom, gyakorlati videókkal, RMCF-el a főszerepbenhehe írta:komolyra fordítva, mikor adsz ki rajzokkal tarkított könyvet erről vagy dvd-t?![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 22., vasárnap 10:59
Ha nem is könyvet vagy DVD-t, de egy bloggal is szerintem már elég sok sikert érhetne el.hehe írta:pfejj mi ez a szar(lesz aki köpködni fog)![]()
![]()
megin ittál, ráadásul keverted a szeszt.
komolyra fordítva, mikor adsz ki rajzokkal tarkított könyvet erről vagy dvd-t?![]()
bár külföldön biztos van ilyen, csak idehaza valóban leszarják. egyértelmű példa erre, hogy akármelyik román hamarabb ért oda mindenre, mint mi.
HozzászólásSzerző: morzsolt » 2013. szeptember 22., vasárnap 10:12
Az ha valaki nem meri kimondani a véleményet nálam mindent elmondd az illetőről!primrose írta:
Én ezt nem így látom. Nekem pont azért szimpatikusak az írásai, mert kimeri mondani azokat a dolgokat a barcelonarol, amiket egyébként sok más madridista is gondol, vagy ami sokakban ott van a "mélyen", de nem tudja megfogalmazni, vagy nem akarja. mindezt teljesen korrekt stílusban, szóval az anyázás nem az ő kenyere és ez így korrekt. megértem, ha ez a barcelonasoknak nem tetszik, de sok igazság van abban amit ír arról a csapatról. nincs felnagyítva, csak sokszor... nagyon nagyon sokszor van leírva... olykor mindig ugyanaz. de ez nem felnagyításként, hanem csak azért, hogy tényleg mindenkihez eljusson és elgondolkozzon rajta.
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 22., vasárnap 10:01
Én ezt nem így látom. Nekem pont azért szimpatikusak az írásai, mert kimeri mondani azokat a dolgokat a barcelonarol, amiket egyébként sok más madridista is gondol, vagy ami sokakban ott van a "mélyen", de nem tudja megfogalmazni, vagy nem akarja. mindezt teljesen korrekt stílusban, szóval az anyázás nem az ő kenyere és ez így korrekt. megértem, ha ez a barcelonasoknak nem tetszik, de sok igazság van abban amit ír arról a csapatról. nincs felnagyítva, csak sokszor... nagyon nagyon sokszor van leírva... olykor mindig ugyanaz. de ez nem felnagyításként, hanem csak azért, hogy tényleg mindenkihez eljusson és elgondolkozzon rajta.Tudtam én, hogy értelmes ember vagy csak a Barcát nem tudod objektíven megítélni(no offense), bár remek dolgokat látsz nálunk is(ebből kiderül a sötét oldalon állok)csak sokszor túlontúl felnagyítva, vagy nálatok lekicsinyítve.fu ez most nagyon hasonlított rád![]()
HozzászólásSzerző: morzsolt » 2013. szeptember 22., vasárnap 9:53
Komolyan élvezet volt olvasni R.M.C.F!R.M.C.F írta:...
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2013. szeptember 22., vasárnap 9:22
Ittam minden egyes szavát.R.M.C.F írta: Remélem van olyan akinek ez tetszik.
Szerintem nekünk nem kell ilyesmivel operálni,hogy kamucsatár, nem vagyunk sem a Barca, sem a spanyol válogatott,ráadásul náluk is egyre inkább kezd döcögni ez a csatár nélküli játék egyre több csapat megtalálja rá az ellenszert. Ha minden kötél szakad télen még lehet igazolni egy csatárt,de szerintem nem lesz gond Benzemával, a két fiatalunk közül pedig az egyik biztosan megfelelő lesz Karim helyettesének.Ugyan ilyen jelleggel meg lehetne próbálni a kamucsatárt, mert lehet a két kicsi felsül és Benzema formahanyatlására is van esély.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 22., vasárnap 9:10
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 22., vasárnap 8:35
pfejj mi ez a szar(lesz aki köpködni fog)
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. szeptember 22., vasárnap 0:14
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 22., vasárnap 0:10
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 22., vasárnap 0:02
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. szeptember 21., szombat 22:28
nekem nem kicsitRemélem van olyan akinek ez tetszik.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 21., szombat 22:16
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 21., szombat 18:00
Nem is a rossz jelzőkre gondoltam. Amúgy meg kár olvasni az fb kommenteket, mert tipikusan olyan emberek írnak oda, akik lusták arra, hogy egy normális oldalra regisztráljanak. Körülbelül minden szenny oldalt elolvasnak és mindegyik azt hiszi, hogy ő találta fel a spanyol viaszt. Tipikus esete, hogy a hülyék mindenben hót biztosak...Realista24 írta:Nem kell ennyire a szívedre venni.![]()
Ez egy általános vélemény az itt es a Facebookon kialakult jelenlegi allaspontokrol.
Azt mar le sem írtam, hogy Diegot is elzavarna az többség, Ancelottival együtt. Viszont ugy látom a lényeget továbbra sem sikerült megérteni. Feladom, ha nektek jobb folyamatosan elegedetlennek lenni, akkor hajra.
Én a juve elleni visszavagoig senkiről egy rossz szót nem fogok írni, vagy isteniteni, sem akkor ha három büntetőt kihagy, sem pedig akkor ha ot gólt rúg egy meccsen.
A szemelykedest meg hagyjuk, egy rossz jelzőt nem írtam rad...
#fail
Ugyan ilyen jelleggel meg lehetne próbálni a kamucsatárt, mert lehet a két kicsi felsül és Benzema formahanyatlására is van esély. Egy Illarra-Khedira-Modric kp se hangzik rosszul. Kíváncsi vagyok, hogy Ancelottiék mi mellett teszik le a voksukat.Realista24 írta:Nem olyan rossz ez, főleg annak fényében, hogy a két vadló folyamatosan váltogatta egymást így is, és szerintem ez most sem lenne másképpen.DM-GB-CR??
please noo
Illetve könnyen elképzelhető megint a 4-2-2-2
Khedira-Illara
DM-Bale
CR-Karim
felállás. Szerintem.
Kell a pihenő, és kellenek a variácók, és mikor a legjobb ezeket gyakorolni, ha nem egy Getafe-Elche kombó ellen.
A félidő után pedig függetlenül attól, hogy Karim milyen teljesítményt hoz le, itt az ideje Jesének vagy Moratanak, hogy szokják. Mert később, majd a semmiből beszélni necces lesz/lehet.
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2013. szeptember 21., szombat 17:24
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 21., szombat 16:06
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 21., szombat 15:27
DM jól osztogatja a gól passzokat, Bale meg sokkal gyorsabb nála, szerintem ezért lehet ő a szélső. Inkább az irányít aki Isco vagy éppen DM mögött van, Modrid, Illara. De ebben a csapatban nagyon sok az ilyen szereplő, már Ramosnál magas az esély egy olyan passzra ami mindent eldönthet, persze ha feltolják magukat és nem sünöznekGT37 írta:A DM-CR-GB hármasból én leginkább utóbbit tudnám elképzelni középen, láthattuk, mire volt képes tavaly, amikor (többnyire) ott játszott, szerintem elég jó lenne. Di Maríát meg valahogy nem tudom elképzelni ott középen, amint irányítja a Madridot.![]()
Jesére amúgy kíváncsi lennék már végre.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 21., szombat 14:59
Ezzel nagyon egyet tudok érteni, nem hiába nem regisztráltam oda és nem is fogok soha.R.M.C.F írta:Ez a fészbúk....tényleg,a hülyék gyülekezete,kivéve azt a pár %nyi normálist,de most komolyan.....ennyi barmot egy helyen sem látott még a világ az biztos.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 21., szombat 12:40
Ez a fészbúk....tényleg,a hülyék gyülekezete,kivéve azt a pár %nyi normálist,de most komolyan.....ennyi barmot egy helyen sem látott még a világ az biztos.Ez egy általános vélemény az itt es a Facebookon kialakult jelenlegi allaspontokrol.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 21., szombat 12:38
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem