VB - 2018
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: VB - 2018
Indokolatlanul nagy nyomást pakoltak a horvátokra ezzel a hype-al.
Szurkolok nekik de ez nem egy vb győztes alapanyag. Modric rakitic kp jó,a többi átlag. De a könnyű ágon elmehetnek a döntőig ha elbírják ezt a nagy felhajtást fejben.
Másik ágon viszont van 3 baszó csapat meg az atletico.
Szurkolok nekik de ez nem egy vb győztes alapanyag. Modric rakitic kp jó,a többi átlag. De a könnyű ágon elmehetnek a döntőig ha elbírják ezt a nagy felhajtást fejben.
Másik ágon viszont van 3 baszó csapat meg az atletico.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
lényegesen jobb meccs, mint az előző volt, bár nem nehéz űberelni.
na de sztm a Modric banda behúzza, még egy kis plusz elöl, és jók lesznek. bár, benne van a dánokban is a találat, hátul nem az igazi az a Lovren sor.

na de sztm a Modric banda behúzza, még egy kis plusz elöl, és jók lesznek. bár, benne van a dánokban is a találat, hátul nem az igazi az a Lovren sor.

"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
David De Gea made just one save at this World Cup.
Még jó hogy szerződést hosszabbított
Még jó hogy szerződést hosszabbított

#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
De Geanak pont ugyanannyi védése volt mint Suareznek 2010-ben

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- sebydani
Miafasz
Na hajrá horvátok, kell a Modric Aranylabda

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
RIP az összes mai tipmixre...Mi van itt?
- sebydani
Fúj fuj fuj nem!Csabi írta:erik az orosz dan
Megfordítja Luka
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ja. Csak nem mindegy, hogy egy cavani es suarez kontraz le vagy az orosz böde.Kerlon írta:ne szórakozz, hát tegnap pont hasonló ellenfél ellen nem tudtak gólt rúgniRemy írta:Még fájóbb lehet CReknek az iran elleni meccs, tegnapi teljesítményt latva, megoldottak volna szerintem az oroszokat.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
ne szórakozz, hát tegnap pont hasonló ellenfél ellen nem tudtak gólt rúgniRemy írta:Még fájóbb lehet CReknek az iran elleni meccs, tegnapi teljesítményt latva, megoldottak volna szerintem az oroszokat.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Még fájóbb lehet CReknek az iran elleni meccs, tegnapi teljesítményt latva, megoldottak volna szerintem az oroszokat.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Számomra ez most nagyon francia-horvát döntőnek néz ki.
Francia győzelemmel.
Ebbe uruguay szólhat bele, a másik ágról pedig vmi meglepetés. Mondjuk a horvátok ha nem bírják el a terhet vagy rossz napot fognak ki, akkor anglia v kolumbia mehet be helyettük..
Belgium- Brazil kettős felfogásra ugyanazt tolja mint a franciák. Gyors ellentámadásokból próbálnak operálni. Mindenhol visz nem túl labdaügyes kp sor, viszont erős labdaszerzők. Ebben a játékban pedig a franciák a legerősebbek.
Szal Francia - Horvát döntő. Én a szomszédoknak szorítok majd, mert az african all start nemnbírom, de valszeg a Dösampék behúzzák.
Francia győzelemmel.
Ebbe uruguay szólhat bele, a másik ágról pedig vmi meglepetés. Mondjuk a horvátok ha nem bírják el a terhet vagy rossz napot fognak ki, akkor anglia v kolumbia mehet be helyettük..
Belgium- Brazil kettős felfogásra ugyanazt tolja mint a franciák. Gyors ellentámadásokból próbálnak operálni. Mindenhol visz nem túl labdaügyes kp sor, viszont erős labdaszerzők. Ebben a játékban pedig a franciák a legerősebbek.
Szal Francia - Horvát döntő. Én a szomszédoknak szorítok majd, mert az african all start nemnbírom, de valszeg a Dösampék behúzzák.
Pont ez a sebesség is hiányzik már a csapatból. Mondjuk a spanyoloknak más volt most a bajuk, szóval ebbe semmi meglepő.dzsi91 írta:Realista24 írta:1137 passz a semmiért![]()
Emlékszem amikor ezt antifutballnak próbálták beállítani :
https://youtu.be/S6j6fIo2xuY
Ramos is vonulhatna már vissza.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Realista24 írta:1137 passz a semmiért![]()

Emlékszem amikor ezt antifutballnak próbálták beállítani :
https://youtu.be/S6j6fIo2xuY
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
plusz Kane aranylabda

K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
1137 passz a semmiért

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Spain
The 's' is silent
Ezekután már tényleg lassan az angolok lesznek a befutók..
The 's' is silent
Ezekután már tényleg lassan az angolok lesznek a befutók..

Som i Serem!
6oat
6oat
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
kane meg szepen golkiraly lesz, foleg, hogy ronaldo kiesesevel lement rola a teher.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hala real 2018. július 1., vasárnap 19:10-kor.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo