Ha már elszálltunk az álom kategóriába...Kell ennél elegánsabbnmate írta:DB5, Mr. Bond? Azt én is adnámMessze a legelegánsabb autó, ez 100%.

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. szeptember 22., vasárnap 0:01
Ha már elszálltunk az álom kategóriába...Kell ennél elegánsabbnmate írta:DB5, Mr. Bond? Azt én is adnámMessze a legelegánsabb autó, ez 100%.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. szeptember 21., szombat 23:46
BMW el van maradva a másik kettőtől és nem csak külsőre.Remy írta:Igazából itt megvédem a BMW-t, meg a többi német kocsit, (Merci, Audi), mert az elmúlt években nagyon rátaláltak egy brutálisan jó formára. Nekem nagyon bejönnek, pedig nem nagyon vagyok oda értük.
DB5, Mr. Bond? Azt én is adnámcart írta:Ászton Mártint kell venni. Azzal járnak az úriemberek.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. szeptember 21., szombat 23:17
Igazából az ilyen kiszerelésűt viszonylag olcsón meglehet szerezni. A Mustangoknál a Fastbackesek a húzósak. (tény, hogy azok a legjobbakrealistahuni írta: leginkább a Mustang
HozzászólásSzerző: cart » 2013. szeptember 21., szombat 23:16
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. szeptember 21., szombat 23:07
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. szeptember 21., szombat 23:06
Igazából itt megvédem a BMW-t, meg a többi német kocsit, (Merci, Audi), mert az elmúlt években nagyon rátaláltak egy brutálisan jó formára. Nekem nagyon bejönnek, pedig nem nagyon vagyok oda értük.nmate írta:
A maiak. Szerintem borzadály, 80-as években 20x szebb autókat csinált a BMW.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. szeptember 21., szombat 22:54
Dupla D írta:OFFEzt remélem te sem gondoltad komolyan.nmate írta:BMW pl. ocsmány mind
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. szeptember 21., szombat 19:56
leiratkozol róla, aztán még ismerősöd marad, csak nem látod a bejegyzéseitÉn igazság szerint a mostani 369 ismerősöm közül 100-at letiltanék, csak szégyellem mert személyesen is ismerem őket.
HozzászólásSzerző: Demes » 2013. szeptember 21., szombat 19:51
Ha csináltatok egy rendes csoportot a tanulmányi ügyeitekre akkor arra csak rákattintasz és ott van minden, nem kell órákig keresgélnicart írta:Mondjuk az ilyen tanulmányi ügyekre hogy úgy mondjam nem a legjobb. Nálunk is a levelező lista, ami kb 100x jobban használható ilyen dolgokra feledésbe merül, helyette lehet a sok ömlesztett szar meg marhaság között kotorászni, mert a facebookot menő most használni.
HozzászólásSzerző: cart » 2013. szeptember 21., szombat 19:44
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. szeptember 21., szombat 19:38
De jó neked.én mostanában azt látom (lehet csak az én ismerőseim körében) h személyi szinten kezd csendesedni a dolog.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 21., szombat 19:36
Egyelőre megvagyok nélküle is, a legtöbb infót emailben is elküldik, meg az egyik volt osztálytársam is oda jár, ahová én, ő fent van Facebookon is, úgyhogy ha ott írnak valami fontos dolgot, akkor arról általa én is tudomást szerzek.kelemen.istvan írta:GT37. gondol még át az olyan kijelentéseket, hogy sohaFőleg, hogy még csak most lettél egyetemista ha jól tudom. És ott tényleg roppant hasznos a facebook !!!
Le fog csengeni egy idő után ez is, mint az összes hasonló dolog.ziro4vr írta:én mostanában azt látom (lehet csak az én ismerőseim körében) h személyi szinten kezd csendesedni a dolog. már a napi tíz coelho idézetet és életbölcsességet kirakók is kezdik elunni a dolgot (vagy csak letiltottam mindet), nem akarja a tüctüc király meggyőzni a népet minden órában h az ő zenéje a király. a csoportok mennek, ez egy hasznos funkció, illetve az amatőr kultusz burjánzik. meg a celebek
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. szeptember 21., szombat 18:43
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. szeptember 21., szombat 18:21
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. szeptember 21., szombat 18:11
alapvetően ennyi a lényeg. A ki hülye hozzá, és tényleg minden szart megoszt meg kiír... (jajj, de rossz a buszmegállóban várni...) azt törölni kell a fenébe aztán szevasz. Persze van olyan is, amikor egy közelálló ismerős is hülyén használja, de hát ez van. Túl lehet élni.Realista24 írta:A Facebook jo, csak tudni kell használni. Írom ezt ugy, hogy elég sokáig "ellenalltam".
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. szeptember 21., szombat 17:38
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2013. szeptember 21., szombat 17:11
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2013. szeptember 21., szombat 17:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 21., szombat 16:42
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 21., szombat 16:08
En 3 dolog miatt hasznalom:GT37 írta:Ezzel nagyon egyet tudok érteni, nem hiába nem regisztráltam oda és nem is fogok soha.R.M.C.F írta:Ez a fészbúk....tényleg,a hülyék gyülekezete,kivéve azt a pár %nyi normálist,de most komolyan.....ennyi barmot egy helyen sem látott még a világ az biztos.![]()
Na de, úgyhogy hagyjuk.
tudomasom szerint nem.'shutterisland írta:azt meg lehet valahogy nézni facebookon, hogy ki jelölt be kit ?
tehát ha van egy ismerősöd, meg lehet nézni, hogy anno ő jelölt e be téged ismerősnek, vagy te őt ?[/color]
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem