Majd befejezik meccs utan a hajatdzsi91 írta:Mondjuk a premierleague-ről mindent elmond,hogy ott ez a david silva valami nagy szupersztár
Ramosnak mi a fasz van a hajával

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 1., vasárnap 17:12
Majd befejezik meccs utan a hajatdzsi91 írta:Mondjuk a premierleague-ről mindent elmond,hogy ott ez a david silva valami nagy szupersztár
Ramosnak mi a fasz van a hajával
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2018. július 1., vasárnap 17:11
HozzászólásSzerző: poronty » 2018. július 1., vasárnap 17:07
Erről mit érdeklődsz? Ott van a szemed előtt, hogy zsinórban a 3. meccse szenvednek meg labdáttartanak, ezt tudják.Ez mind szép és jó, de én nem a katari VB nyolcaddöntőről érdeklődtem, hanem a mostaniról.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. július 1., vasárnap 17:05
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2018. július 1., vasárnap 17:03
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. július 1., vasárnap 17:03
Ezek inkább csak technikásak, Iscot, Silvát, Kokét nem nevezném intelligensnek.poronty írta:
Amíg ilyen lassú, de techinkás és intellligens játékosok alkotják a középpályát mást nem fognak vagy sokkal inkább nem tudnak csinálni.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. július 1., vasárnap 17:01
Jó látni hogy rajtam kívül van még itt azért értelmes, szakértő személy, aki nem csak kecskézni meg személyeskedni tud.Buitre írta:egyértelműen visszaestek a szövkap kálvária után, Lope alatt kezdett a spanyolok játéka egyre inkább kapura törő lenni, most meg teljes a tanácstalanság. Illetve van pár (eddig) gyenge ember elöl, Asensio és Silva
HozzászólásSzerző: Buitre » 2018. július 1., vasárnap 17:00
HozzászólásSzerző: poronty » 2018. július 1., vasárnap 16:59
Amíg ilyen lassú, de techinkás és intellligens játékosok alkotják a középpályát mást nem fognak vagy sokkal inkább nem tudnak csinálni. Ez a generáció ezt tudja. Majd, ha jönnek a fiatalok egy új edzővel annak talán lesz kedve direktebb focit kreálni.Akkor ha Iniestával is tartanának kivel jutnának előre ??
HozzászólásSzerző: Gilberto » 2018. július 1., vasárnap 16:57
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2018. július 1., vasárnap 16:56
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2018. július 1., vasárnap 16:55
HozzászólásSzerző: poronty » 2018. július 1., vasárnap 16:52
Semmenyire nem mentek előre. Félpályán adogattak megint 45 percet az meg menne Iniesta-val is. Itt a végén volt Nacho passzából egy Costa helyzet.Van egy olyan sanda gondolatom, h Isco nélkül még ennyire se mennének előre.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. július 1., vasárnap 16:52
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. július 1., vasárnap 16:51
Bízzunk benne,hogy nem tölti fel középszer spanyolokkal a keretet.Kerlon írta: szerencsére nem busquets, jordi alba, costa, illetve silva lesz a csapatában
HozzászólásSzerző: Berti » 2018. július 1., vasárnap 16:50
Annyira sötét vagy, hogy lassan kezdem élvezniwxyz írta:Hanem Isco, aki ma is egy rák azzal, hogy mindenhol ott van, lelassítja a játékot, és pontatlan.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2018. július 1., vasárnap 16:49
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. július 1., vasárnap 16:47
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 1., vasárnap 16:46
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. július 1., vasárnap 16:43
A torna előtt Svájc ellen is statikusak és jól kontrazhatóak voltak.Ewr írta:Ezt már sokadszor látom itt, de jelenleg Hierro dönt a taktikáról meg a kezdőről. Nem tudhatjuk Lopival hogy készültek volna az oroszok ellen.realistahuni írta:Azért remélem nem így fogunk játszani Lopetegui alatt, mert ez rohadt unalmas.
A selejtezők alatt sokkal jobbak voltak szerintem, én bizakodó vagyok.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem