volt márRaúlCF írta:tele van gyöngyszemekkel a net

HozzászólásSzerző: Mickey » 2018. július 1., vasárnap 14:04
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. július 1., vasárnap 13:47
HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2018. július 1., vasárnap 13:31
Ez volt a fő probléma szerintem. "Lehet rosszul játszani de lélektelenül soha." Nem értem Messi minek ment el a VB-re ha ennyire nem érdekelte, gondolhatta, hogy így semmi jó nem fog kisülni belőle.Kerlon írta: küzdeni nem tud, mégis hozzá próbálnak igazodni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 1., vasárnap 13:27
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2018. július 1., vasárnap 13:18
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 1., vasárnap 13:04
Eléggé. Amúgy szerintem ez a legnagyobb baja az válogatottjuknak. Túlgondolják ezt a Messi témát, ott egy csomó tehetséges, jóképességű játékos, de mindenki egy embertől várja a csodát. Mindenki jobban járna, ha elengednék ezt a Messi témát. Várták tőle a megváltást az argentinok, de így 10+ év után se kaptak semmit se. Most meg már túl van a zenitjén, küzdeni nem tud, mégis hozzá próbálnak igazodni.Csabi írta:maradona meg mindig be van baszvaWithout Messi we are just another team.
HozzászólásSzerző: Seraf » 2018. július 1., vasárnap 13:03
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. július 1., vasárnap 13:02
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. július 1., vasárnap 12:59
maradona meg mindig be van baszvaWithout Messi we are just another team.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. július 1., vasárnap 12:55
Kimagyarázni??? Hát nem is akarom, tartok mindent amit leirtam. Az osszekapcsolassal neked van gondod, mert a tartalom és a jelentés illetve összefüggés nem találkozik egymassal.wxyz írta:A németek Wernerékkel mennek haza, a vita ezzel lezárult, az idő nem Löwöt igazolni.
Ezt nem lehet kimagyarázni. Te összekapcsoltad a játékos kimaradását a kieséssel.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 1., vasárnap 12:53
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. július 1., vasárnap 12:50
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. július 1., vasárnap 12:44
Az okok boncolgatásánál járt a topic, amikor felvetodott, Dybala nem jatszatasa, amire írtad hogy szerintr oly mind1 lett volna. Kontraztam hogy nem, hiszen hogy is lehetne egy ilyen játékos nem jatszatasa mind1, figyelembe véve azt hogy kik jatszottal helyette. Tehát boncolvattuk a kieses okainak ezt a vetuletet. És most azt mondod hogy szerintem emiatt estek ki... Jó.wxyz írta:Ne én legyek már a hibás, hogy ki akarod magyarázni azt a butaságot amit írtál.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 1., vasárnap 12:40
Az hogy te azt láttad bele, amit hajtogatsz, nem azt jelenti, hogy azt is írta, mert nem. Gondoltam szólok.wxyz írta:Ne én legyek már a hibás, hogy ki akarod magyarázni azt a butaságot amit írtál.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. július 1., vasárnap 12:38
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. július 1., vasárnap 12:34
Neharagudj, ódzkodnék a személyeskedéstől, de te képtelen vagy bármit is megerteni, ami a kulvilagbol feléd iranyul. Leirtam, többször nem fogom.wxyz írta:Tessék, te kapcsoltad össze a kihagyásukat a válogatottaik kiesésével.Babinho írta:Meg lehet magyarázni Dybala nem jatszatasat az Argentinoknal, vagy Sane kihagyásat a nemeteknel, csak a Meza, Pavon illetve Werner, Gomez, Reus féle válogatottak már hazafelé tartanak... És a vita itt le is zárult.
Az idő illetve maga a torna nem az edzoket, tehát Lowot és Messit igazolták
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. július 1., vasárnap 12:29
Tessék, te kapcsoltad össze a kihagyásukat a válogatottaik kiesésével.Babinho írta:Meg lehet magyarázni Dybala nem jatszatasat az Argentinoknal, vagy Sane kihagyásat a nemeteknel, csak a Meza, Pavon illetve Werner, Gomez, Reus féle válogatottak már hazafelé tartanak... És a vita itt le is zárult.
Az idő illetve maga a torna nem az edzoket, tehát Lowot és Messit igazolták
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. július 1., vasárnap 12:23
Én írtam Sanet... De:wxyz írta:Dehogy, képességbeli probléma annál van aki összekapcsolja Sané kihagyását a németek kiesésével.
Délután, ha esetleg az oroszok lekontrázzák a spanyolokat majd megállapítom, hogy Morata kihagyása hiba volt, azért estek ki.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. július 1., vasárnap 11:59
Mert Sané mivel érdemelte meg Müllernél jobban a 0 góljával, gólpasszával és az értékelhetetlen meccseivel? Semmivel.cart írta:Mert Müller mit csinált ami miatt jobban megérdemelte hogy ott legyen mint Sane?
A németeknek volt 1 db Brandt akit be tudtak hozni előre. Amikor beállt fel is pörgött a németek játéka. Nehezen hiszem el hogy a nulla Özil és Müller helyett ha mondjuk a Brandt-Reus-Sane hármas játszik akkor is kiesnek a csoportban...
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. július 1., vasárnap 11:54
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem