VB - 2018

Archívum

Ki lesz a Világbajnok?

A szavazás 2018. július 15., vasárnap 11:05-kor befejeződött.

Franciaország
41
42%
Horvátország
57
58%

Szavazatok száma: 98

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

Re: VB - 2018

HozzászólásSzerző: Mickey » 2018. július 1., vasárnap 14:04

RaúlCF írta:
P. Krisz írta:Cantona.
Nem bír leállni. :lol:
tele van gyöngyszemekkel a net
volt már :-* :argue:
:mrgreen:
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. július 1., vasárnap 13:47

P. Krisz írta:Cantona.
tele van gyöngyszemekkel a net

ArjenMagicRobben

HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2018. július 1., vasárnap 13:31

Kerlon írta: küzdeni nem tud, mégis hozzá próbálnak igazodni.
Ez volt a fő probléma szerintem. "Lehet rosszul játszani de lélektelenül soha." Nem értem Messi minek ment el a VB-re ha ennyire nem érdekelte, gondolhatta, hogy így semmi jó nem fog kisülni belőle.
Németek, argentínok kiestek, már csak a brazilok meg az angolok szúrják a szemem :mrgreen:
Estére pedig Hajrá Lukita! :salute: :salute:
Sportklub Csíkszereda
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 1., vasárnap 13:27

neeeeeeee :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2018. július 1., vasárnap 13:18

Cantona.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 1., vasárnap 13:04

Csabi írta:
Without Messi we are just another team.
maradona meg mindig be van baszva
Eléggé. Amúgy szerintem ez a legnagyobb baja az válogatottjuknak. Túlgondolják ezt a Messi témát, ott egy csomó tehetséges, jóképességű játékos, de mindenki egy embertől várja a csodát. Mindenki jobban járna, ha elengednék ezt a Messi témát. Várták tőle a megváltást az argentinok, de így 10+ év után se kaptak semmit se. Most meg már túl van a zenitjén, küzdeni nem tud, mégis hozzá próbálnak igazodni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Seraf
Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros

HozzászólásSzerző: Seraf » 2018. július 1., vasárnap 13:03

csak most néztem meg a Francia argentín 20perces összefoglalót hát dikk... ha ez a Mbappé ide jött volna mint egy értelmes ember, nem csak BL-t nyerünk :D

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. július 1., vasárnap 13:02

Magaddal vitatkozol.

Butaságot írtam/rosszul fejeztem ki magam.
Nem lett volna egyszerűbb a személyeskedések és a magyarázkodások helyett az egyiket írnod?

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. július 1., vasárnap 12:59

Without Messi we are just another team.
maradona meg mindig be van baszva

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. július 1., vasárnap 12:55

wxyz írta:A németek Wernerékkel mennek haza, a vita ezzel lezárult, az idő nem Löwöt igazolni.

Ezt nem lehet kimagyarázni. Te összekapcsoltad a játékos kimaradását a kieséssel.
Kimagyarázni??? Hát nem is akarom, tartok mindent amit leirtam. Az osszekapcsolassal neked van gondod, mert a tartalom és a jelentés illetve összefüggés nem találkozik egymassal.
Te tényleg, nem Akarod megerteni.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 1., vasárnap 12:53

de hiányzik nmate egy jackos popcornos giffel
K

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. július 1., vasárnap 12:50

A németek Wernerékkel mennek haza, a vita ezzel lezárult, az idő nem Löwöt igazolni.

Ezt nem lehet kimagyarázni. Te összekapcsoltad a játékos kimaradását a kieséssel.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. július 1., vasárnap 12:44

wxyz írta:Ne én legyek már a hibás, hogy ki akarod magyarázni azt a butaságot amit írtál.
Az okok boncolgatásánál járt a topic, amikor felvetodott, Dybala nem jatszatasa, amire írtad hogy szerintr oly mind1 lett volna. Kontraztam hogy nem, hiszen hogy is lehetne egy ilyen játékos nem jatszatasa mind1, figyelembe véve azt hogy kik jatszottal helyette. Tehát boncolvattuk a kieses okainak ezt a vetuletet. És most azt mondod hogy szerintem emiatt estek ki... Jó.
De igen hozzajarult.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 1., vasárnap 12:40

wxyz írta:Ne én legyek már a hibás, hogy ki akarod magyarázni azt a butaságot amit írtál.
Az hogy te azt láttad bele, amit hajtogatsz, nem azt jelenti, hogy azt is írta, mert nem. Gondoltam szólok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. július 1., vasárnap 12:38

Ne én legyek már a hibás, hogy ki akarod magyarázni azt a butaságot amit írtál.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. július 1., vasárnap 12:34

wxyz írta:
Babinho írta:Meg lehet magyarázni Dybala nem jatszatasat az Argentinoknal, vagy Sane kihagyásat a nemeteknel, csak a Meza, Pavon illetve Werner, Gomez, Reus féle válogatottak már hazafelé tartanak... És a vita itt le is zárult.
Az idő illetve maga a torna nem az edzoket, tehát Lowot és Messit igazolták
Tessék, te kapcsoltad össze a kihagyásukat a válogatottaik kiesésével.
Neharagudj, ódzkodnék a személyeskedéstől, de te képtelen vagy bármit is megerteni, ami a kulvilagbol feléd iranyul. Leirtam, többször nem fogom.
Szóljon ha bárki számára nyilvánvaló.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. július 1., vasárnap 12:29

Babinho írta:Meg lehet magyarázni Dybala nem jatszatasat az Argentinoknal, vagy Sane kihagyásat a nemeteknel, csak a Meza, Pavon illetve Werner, Gomez, Reus féle válogatottak már hazafelé tartanak... És a vita itt le is zárult.
Az idő illetve maga a torna nem az edzoket, tehát Lowot és Messit igazolták
Tessék, te kapcsoltad össze a kihagyásukat a válogatottaik kiesésével.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. július 1., vasárnap 12:23

wxyz írta:Dehogy, képességbeli probléma annál van aki összekapcsolja Sané kihagyását a németek kiesésével.

Délután, ha esetleg az oroszok lekontrázzák a spanyolokat majd megállapítom, hogy Morata kihagyása hiba volt, azért estek ki.
Én írtam Sanet... De:
1. Én 1 szóval nem mondtam hogy emiatt estek volna ki a németek vagy Dybala miatt az argentinok. Ez csak egy része, a teljes egész több összetevős. De a németek játéka sem volt csúcs katasztrófa, max magukhoz képest. Megvoltak a helyzeteik, csak kihagytak, illetve a helyzetek minősége sem volt az igazi. Igen, szerintem ha az utolsó meccsen Werner, reus helyett Draxler és Sané van, tovább mennek. Szerintem. Ismered ezt a szót? Vagy csak nagyképűen kijelented a dolgokat és azt hiszed mások is ezt teszik?
2. Képességbeli probléma? Ezt komolyan te? Ezt komolyaaan Teee? Jobb lenne ha a masszív, megdönthetetlen, kialakult velemenyedet nem cukroznád kivagyisággal, mert magadból csinálsz totális hülyét.

És nem Dyabala miatt estek ki az Argentinok, de hogy Meza és Pavon szánalmas teljesítménye nem menti fel Sampaolit az biztos. Nem gyenge helyett gyengerol van szó, itt maximum az edzo volt hulla gyenge aki egy 26 gólos Dybalat nem tudott a csapatába beepiteni. Igen ennek volt az előjele a 0 gól.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. július 1., vasárnap 11:59

cart írta:Mert Müller mit csinált ami miatt jobban megérdemelte hogy ott legyen mint Sane?
A németeknek volt 1 db Brandt akit be tudtak hozni előre. Amikor beállt fel is pörgött a németek játéka. Nehezen hiszem el hogy a nulla Özil és Müller helyett ha mondjuk a Brandt-Reus-Sane hármas játszik akkor is kiesnek a csoportban...
Mert Sané mivel érdemelte meg Müllernél jobban a 0 góljával, gólpasszával és az értékelhetetlen meccseivel? Semmivel.
Láttad a torna előtt az osztrákok ellen? Ott játszotta ki magát végleg, értelmes megmozdulása nem volt.

Szar helyett ment a szar, de reklamáljunk miatta mert a kimaradóval nem lettek volna rosszabbak.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. július 1., vasárnap 11:54

Emberunk ma is formaban van latom :lol:
Spanyol es horvat tovabbjutast szeretnek ma latni

Vissza: