Dupla D írta:OFFEzt remélem te sem gondoltad komolyan.nmate írta:BMW pl. ocsmány mind
A maiak. Szerintem borzadály, 80-as években 20x szebb autókat csinált a BMW.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. szeptember 21., szombat 22:54
Dupla D írta:OFFEzt remélem te sem gondoltad komolyan.nmate írta:BMW pl. ocsmány mind
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. szeptember 21., szombat 19:56
leiratkozol róla, aztán még ismerősöd marad, csak nem látod a bejegyzéseitÉn igazság szerint a mostani 369 ismerősöm közül 100-at letiltanék, csak szégyellem mert személyesen is ismerem őket.
HozzászólásSzerző: Demes » 2013. szeptember 21., szombat 19:51
Ha csináltatok egy rendes csoportot a tanulmányi ügyeitekre akkor arra csak rákattintasz és ott van minden, nem kell órákig keresgélnicart írta:Mondjuk az ilyen tanulmányi ügyekre hogy úgy mondjam nem a legjobb. Nálunk is a levelező lista, ami kb 100x jobban használható ilyen dolgokra feledésbe merül, helyette lehet a sok ömlesztett szar meg marhaság között kotorászni, mert a facebookot menő most használni.
HozzászólásSzerző: cart » 2013. szeptember 21., szombat 19:44
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. szeptember 21., szombat 19:38
De jó neked.én mostanában azt látom (lehet csak az én ismerőseim körében) h személyi szinten kezd csendesedni a dolog.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 21., szombat 19:36
Egyelőre megvagyok nélküle is, a legtöbb infót emailben is elküldik, meg az egyik volt osztálytársam is oda jár, ahová én, ő fent van Facebookon is, úgyhogy ha ott írnak valami fontos dolgot, akkor arról általa én is tudomást szerzek.kelemen.istvan írta:GT37. gondol még át az olyan kijelentéseket, hogy sohaFőleg, hogy még csak most lettél egyetemista ha jól tudom. És ott tényleg roppant hasznos a facebook !!!
Le fog csengeni egy idő után ez is, mint az összes hasonló dolog.ziro4vr írta:én mostanában azt látom (lehet csak az én ismerőseim körében) h személyi szinten kezd csendesedni a dolog. már a napi tíz coelho idézetet és életbölcsességet kirakók is kezdik elunni a dolgot (vagy csak letiltottam mindet), nem akarja a tüctüc király meggyőzni a népet minden órában h az ő zenéje a király. a csoportok mennek, ez egy hasznos funkció, illetve az amatőr kultusz burjánzik. meg a celebek
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. szeptember 21., szombat 18:43
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. szeptember 21., szombat 18:21
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. szeptember 21., szombat 18:11
alapvetően ennyi a lényeg. A ki hülye hozzá, és tényleg minden szart megoszt meg kiír... (jajj, de rossz a buszmegállóban várni...) azt törölni kell a fenébe aztán szevasz. Persze van olyan is, amikor egy közelálló ismerős is hülyén használja, de hát ez van. Túl lehet élni.Realista24 írta:A Facebook jo, csak tudni kell használni. Írom ezt ugy, hogy elég sokáig "ellenalltam".
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. szeptember 21., szombat 17:38
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2013. szeptember 21., szombat 17:11
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2013. szeptember 21., szombat 17:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 21., szombat 16:42
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 21., szombat 16:08
En 3 dolog miatt hasznalom:GT37 írta:Ezzel nagyon egyet tudok érteni, nem hiába nem regisztráltam oda és nem is fogok soha.R.M.C.F írta:Ez a fészbúk....tényleg,a hülyék gyülekezete,kivéve azt a pár %nyi normálist,de most komolyan.....ennyi barmot egy helyen sem látott még a világ az biztos.![]()
Na de, úgyhogy hagyjuk.
tudomasom szerint nem.'shutterisland írta:azt meg lehet valahogy nézni facebookon, hogy ki jelölt be kit ?
tehát ha van egy ismerősöd, meg lehet nézni, hogy anno ő jelölt e be téged ismerősnek, vagy te őt ?[/color]
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. szeptember 21., szombat 15:16
úgyis szüksége volt már ennek a magyar válogatottnak egy új spílerre.lordgabi írta:Hivatalosan is magyar állampolgárok lettünk!
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. szeptember 20., péntek 12:39
HozzászólásSzerző: Faust » 2013. szeptember 18., szerda 18:58
HozzászólásSzerző: fringsquad » 2013. szeptember 18., szerda 18:54
HozzászólásSzerző: Santi » 2013. szeptember 18., szerda 18:15
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem