OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
cart

Re: OFF

HozzászólásSzerző: cart » 2013. szeptember 21., szombat 23:16

Ászton Mártint kell venni. Azzal járnak az úriemberek. :D

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. szeptember 21., szombat 23:07

Nekem az X6 bejövős, még a 6-os széria elmegy, többi nekem sem tetszik a mostaniak közül.

Visszatérve az amerikai gépekre: mostanában igencsak rá vagyok kattanva a klasszikus amcsi musclecarokra, leginkább a Mustang meg a Dodge Charger tetszik. Gran Torino se rossz. Az áraik miatt is sokkal reálisabb álom egy ilyen verda mint egy ferrari. Nézegettem például németeknél bőven van választék, 20-30k euroért pofás vasakat lehet venni, és legalább egyedi, stílusos, nem az a tipikus "beállok a sorba veszek mercit vagy bmw-t" amikből van millió.

Persze hátránya, hogy ha gáz van egy ilyen kocsit nem tudsz akármilyen szervízbe vinni, sőt... :/
Meg ugye az a fránya fogyasztás, mondjuk én ha tehetném úgy is szerválnék egy ilyen autót ha heti egyszer használhatnám 2-3 órát. :mrgreen:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. szeptember 21., szombat 23:06

nmate írta:
A maiak. Szerintem borzadály, 80-as években 20x szebb autókat csinált a BMW.
Igazából itt megvédem a BMW-t, meg a többi német kocsit, (Merci, Audi), mert az elmúlt években nagyon rátaláltak egy brutálisan jó formára. Nekem nagyon bejönnek, pedig nem nagyon vagyok oda értük.

Igazából, ha ott lennék, hogy 8-10 milliókat költenék egy kocsira, akkor inkább vennék egy ilyet (egy másik). (az a baj, hogy régebbiekben még nagyobb motor van, bár láttam itt a használtautón egyet, amiben "csak" 2,5-ös motor volt, de azt úgy látom már elvitték. 2,5 milla körül volt az ára. Simán jó lett volna B-)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. szeptember 21., szombat 22:54

Dupla D írta:OFF
nmate írta:BMW pl. ocsmány mind
Ezt remélem te sem gondoltad komolyan. :mrgreen:

A maiak. Szerintem borzadály, 80-as években 20x szebb autókat csinált a BMW.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. szeptember 21., szombat 19:56

Én igazság szerint a mostani 369 ismerősöm közül 100-at letiltanék, csak szégyellem mert személyesen is ismerem őket.
leiratkozol róla, aztán még ismerősöd marad, csak nem látod a bejegyzéseit
én ezt szoktam alkalmazni, ha van olyan ismerősöm, akik az általad is felvázolt "betegségekben" szenvednek :mrgreen:
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2013. szeptember 21., szombat 19:51

cart írta:Mondjuk az ilyen tanulmányi ügyekre hogy úgy mondjam nem a legjobb. Nálunk is a levelező lista, ami kb 100x jobban használható ilyen dolgokra feledésbe merül, helyette lehet a sok ömlesztett szar meg marhaság között kotorászni, mert a facebookot menő most használni.
Ha csináltatok egy rendes csoportot a tanulmányi ügyeitekre akkor arra csak rákattintasz és ott van minden, nem kell órákig keresgélni :hmmm:

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2013. szeptember 21., szombat 19:44

Mondjuk az ilyen tanulmányi ügyekre hogy úgy mondjam nem a legjobb. Nálunk is a levelező lista, ami kb 100x jobban használható ilyen dolgokra feledésbe merül, helyette lehet a sok ömlesztett szar meg marhaság között kotorászni, mert a facebookot menő most használni.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. szeptember 21., szombat 19:38

én mostanában azt látom (lehet csak az én ismerőseim körében) h személyi szinten kezd csendesedni a dolog.
De jó neked. :lol:
Én igazság szerint a mostani 369 ismerősöm közül 100-at letiltanék, csak szégyellem mert személyesen is ismerem őket.
Az a gond, hogy kell(ene) egy bizonyos értelmi szint, hogy kultúráltan használni tudjon az ember egy ilyen közösségi oldalt.

Az is probléma, hogy nálunk fele az alapvető helyesírási szabályok is sok embernek gondot okoznak, amivel nem is lenne akkora baj, ha nem pont ezek lennének a legtörtetőbb személyek a facebookon.

Én már örülök, ha van egy olyan nap amikor nem látok félóránként síró 12 éveseket akik már több szerelmi csalódáson estek mint Rómeo és Júlia, önjelölt dídzséket, parasztokat akik minden hétvégén kíírják, hogy ők mennyire bebaxtak, lájkvadászokat és kommenthuszár megmondóembereket.

És ami számomra a legidegesítőbb az a "vallásosvagyokéseztkurváramindenkineklátniakell" nevű jelenség.

Mindezek ellenére én is próbálom a jó és a hasznos oldalát látni a facebooknak, mert bármennyire is idegesítő néha de kétségtelenül hasznos dolog.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 21., szombat 19:36

kelemen.istvan írta:GT37. gondol még át az olyan kijelentéseket, hogy soha :D Főleg, hogy még csak most lettél egyetemista ha jól tudom. És ott tényleg roppant hasznos a facebook !!!
Egyelőre megvagyok nélküle is, a legtöbb infót emailben is elküldik, meg az egyik volt osztálytársam is oda jár, ahová én, ő fent van Facebookon is, úgyhogy ha ott írnak valami fontos dolgot, akkor arról általa én is tudomást szerzek. :)
ziro4vr írta:én mostanában azt látom (lehet csak az én ismerőseim körében) h személyi szinten kezd csendesedni a dolog. már a napi tíz coelho idézetet és életbölcsességet kirakók is kezdik elunni a dolgot (vagy csak letiltottam mindet), nem akarja a tüctüc király meggyőzni a népet minden órában h az ő zenéje a király. a csoportok mennek, ez egy hasznos funkció, illetve az amatőr kultusz burjánzik. meg a celebek
Le fog csengeni egy idő után ez is, mint az összes hasonló dolog.

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. szeptember 21., szombat 18:43

GT37. gondol még át az olyan kijelentéseket, hogy soha :D Főleg, hogy még csak most lettél egyetemista ha jól tudom. És ott tényleg roppant hasznos a facebook !!!
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. szeptember 21., szombat 18:21

én mostanában azt látom (lehet csak az én ismerőseim körében) h személyi szinten kezd csendesedni a dolog. már a napi tíz coelho idézetet és életbölcsességet kirakók is kezdik elunni a dolgot (vagy csak letiltottam mindet), nem akarja a tüctüc király meggyőzni a népet minden órában h az ő zenéje a király. a csoportok mennek, ez egy hasznos funkció, illetve az amatőr kultusz burjánzik. meg a celebek
Nem illik.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. szeptember 21., szombat 18:11

Realista24 írta:A Facebook jo, csak tudni kell használni. Írom ezt ugy, hogy elég sokáig "ellenalltam".
alapvetően ennyi a lényeg. A ki hülye hozzá, és tényleg minden szart megoszt meg kiír... (jajj, de rossz a buszmegállóban várni...) azt törölni kell a fenébe aztán szevasz. Persze van olyan is, amikor egy közelálló ismerős is hülyén használja, de hát ez van. Túl lehet élni.

Viszont a mai világban szinte elengedhetetlennek mondható a facebook, mert tényleg szinte mindenki ott van fent nap, mint nap, és ott lehet könnyedén elérni.

MSN nincs, iwiw úristen... skype... pfff. A facebook ingyen van, és könnyű az infókat közölni. Teljesen jó dolog.

Persze ha van pénze az embernek fizetni a teló számlát, akkor jól van... akkor meglehet lenni facebook nélkül is, amúgy csak a saját dolgodat nehezíted meg. szerintem...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. szeptember 21., szombat 17:38

több tekintetből hasznos, nekem legfőképp anyagilag.

egyszerű példa, pár hónapja van egy teremfocis csoportunk, ahol a hétfő-szerda-pénteki focira szoktunk mindig szervezkedni, ki ér rá, ki nem, ki tud jönni esetleg autóval, ki nem, stb.
ez korábban telefonhívások útján ment, de heti szinten legalább 3x300 forintot spórolok meg CSAK ezen a területén az életnek, hogy már a focit is ott szervezzük.

a csetelés az más, mert ott nagyon sok olyan dologról beszélgetek emberkékkel, amiért máskülönben nem hívnám fel, szóval azt annyira nem szoktam oda számolni, hogy tízezreket spórolok rajta.
viszont azért a hétköznapi dolgokból ott is visszajön 2-3 ezer forint szerintem havi szinten.

ismerkedés szempontjából is hasznosnak érzem.
én 3 éve a barátnőm így ismertem meg.
megláttam, bejelöltem, párszor dumálgattunk, és aztán már a többi ment a rendes kerékvágásban.
ha én nem vagyok fenn facebookon, akkor nagy eséllyel nem is ismerjük meg egymást, vagy épp rosszkor.

vagy mondhatnám azt is, hogy az egyik haverom egy olyan srác, aki régen látásból nem volt szimpatikus, de aztán így a facebook közegben feltűnt, hogy egyébként egy hullámhosszon vagyunk, hasonló a gondolkodásunk.
azóta meg jóban lettünk, és be is került már a haveri társaságunkba.

azt nem mondom, hogy nem tudnék facebook nélkül élni, mert mikor oda voltunk nyaralni vagy nem volt gépem, akkor is megvoltam nélküle, de azért amikor be van kapcsolva a gépem, be vagyok jelentkezve, és sokat használom.

@Sonny
Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2013. szeptember 21., szombat 17:11

Én is elég soká adtam meg magam a Facebooknak,de aztán végül csak regisztráltam. Szerintem hasznos dolog,ha az ember megfelelően használja és nem válik a függőjévé. Posztolni, kommentelni, lájkolni nem nagyon szoktam ezeket fölöslegesnek tartom,viszont arra tényleg jó,hogy az iskolai dolgokat ott tudom meg a leghamarabb, a barátokkal,távolabb élő családtagokkal ingyen beszélhetek és mindenkit el tudok ott érni általában, szóval szerintem alapvetően hasznos a Facebook csak tudni kell használni,mint ahogy már előttem is mondtátok. :)

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2013. szeptember 21., szombat 17:00

Tele van a net olyan arcokkal, akik kardoskodnak a facebook ellen, hogy az márpedig egy ördögtől való dolog és mennyire menő, hogy nekik nincs. Közben pedig ugyanúgy kommentelnek indexen, fórumoznak madridom-on többezer hozzászólással, 4-5 órákat töltenek a gép előtt alsóhangon. Lényegében ugyanaz a dolog, csak itt arc nélkül csinálod, de ezeknek az embereknek ugyanúgy igénye van megosztani gondolataikat, mint azoknak, akiket úgymond "lenéznek", mert a facebookon teszik ugyanezt. Realistának van igaza, tudni kell használni és semmi gond nincs vele. Én pl szerintem egy kezemen meg tudom számolni hányszor posztoltam oda és nem is igénylem. A közeli ismerősök képeit szoktam lájkolni, meg ők is az enyémet, ez egy kedves dolog, ennyi. :) Tavasszal csináltam egy kihívást, hogy 1 hétig nem használtam, a havi telefonszámlám végül duplaannyi lett, mint szokott, pedig csak 1 hét volt, mert a barátokkal/barátnővel ott beszélünk(+skype, teamspeak) napi szinten, nem telefonon. Egyetemi csoportban is rengeteg fontos infót kapok meg, szerintem egy jeggyel rosszabb átlagom lenne, volt hogy ott tudtam meg hogy másnap statisztika nagyZH :mrgreen: Én összességében nagyon örülök, hogy regisztráltam.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 21., szombat 16:42

A Facebook jo, csak tudni kell használni. Írom ezt ugy, hogy elég sokáig "ellenalltam".
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 21., szombat 16:08

GT37 írta:
R.M.C.F írta:Ez a fészbúk....tényleg,a hülyék gyülekezete,kivéve azt a pár %nyi normálist,de most komolyan.....ennyi barmot egy helyen sem látott még a világ az biztos.
Ezzel nagyon egyet tudok érteni, nem hiába nem regisztráltam oda és nem is fogok soha. :agree:
Na de :off: , úgyhogy hagyjuk.
En 3 dolog miatt hasznalom:
1. az egyetemnek van egy csoportja, ahol mindent hamar meg tudunk beszelni.
2. szinte minden ismerosom fent van, barkivel akarok beszelni, itt elerem (foleg hogy sokan okostelefonrol is egesz nap online vannak)
3. csinaltam egy focis listat, ahova beraktam a madridomot es meg jo par focis oldalt. ha van valami uj hir, azokat egy helyen el tudom olvasni.
Nem egyszer elofordult, hogy delutan volt oram es meg volt kb fel oram indulasik. Lakotarsam is akkor indult. Siman megneztem egy sorozatot, amig o csak facebookozgatott. Szomoru amikor latom, hogy sokan ott elik az eletuket..
'shutterisland írta:azt meg lehet valahogy nézni facebookon, hogy ki jelölt be kit ?
tehát ha van egy ismerősöd, meg lehet nézni, hogy anno ő jelölt e be téged ismerősnek, vagy te őt ?[/color]
tudomasom szerint nem.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. szeptember 21., szombat 15:16

lordgabi írta:Hivatalosan is magyar állampolgárok lettünk! :salute:
úgyis szüksége volt már ennek a magyar válogatottnak egy új spílerre. :mrgreen:

más : azt meg lehet valahogy nézni facebookon, hogy ki jelölt be kit ?
tehát ha van egy ismerősöd, meg lehet nézni, hogy anno ő jelölt e be téged ismerősnek, vagy te őt ?

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. szeptember 20., péntek 12:39

Hivatalosan is magyar állampolgárok lettünk! :salute:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2013. szeptember 18., szerda 18:58

Online móka topikban folytassátok kérlek. Ezért van. :)

Vissza: